עבור לתוכן

חשבתי על דרך לעשות קירור מים רוצה ליראות מה דעתכם

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה אני רוצה לעשות קירור מים

עכשיו כשהלכתי למחסן שלנו ראיתי מכשיר של מים קרים וחמים וחשבתי אולי נשתמש בוא במקום רדיאטור עכשיו רציתי לדעת אם זה אפשרי

אני רוצה לחסוך בכסף כי אין לי אז חשבתי להוציא את הכסף רק על צינורות ובלוק ומשאבה אולי אני יצליח להביא מדודים שלי

פורסם

לא ממש מובן תפרט יותר :hat:

פורסם

אני לא יודע עם הדבר הזה ספציפית יעבוד ,אבל שמעתי על אנשים שהישתמשו ברדיאטור של קטנוע ישן וכו ..

פורסם

פותח התרד אין בעיה לבנות קירור מים בקומבינה..אבל לרוב זה ידרוש יותר..

בכל מקרה רדיאטור של מיני בר (כמו שציינת) קטנוע/אופנוע קטן וכו יתאימו..

צינורות יש לך של המזגנים למיניהם..משאבה של אקווריום (יש סוגים בדוק בחנויות השונות)..וזהו..בלוק תהיה חייב לרכוש..אלה אם כן אתה יכול לייצר אחד לבד ;D

כמובן שאתה צריך להתאים בין כל החלקים..ולדאוג לפגיע המינימלית בזרימה..אחרת זה יפגע לך בטמפ'..

פורסם
  • מחבר

אז זהו לא הבנתם אותי אני אומר שהמכשיר של המים דלוק על קירור כמו שמקבלים מים קרים מהמכשיר ככה הוא יוצאי נוזל קירור קרר

פורסם

אתה מתכוון שאתה רוצה שהוא יהיה מחובר לחשמל ולא רק שיעשה סירקולציה אתה רוצה שהוא גם יקרר את המים על ידי המדחס של המכשיר..לא רק על ידי הסירקולציה..

זה יעבוד וזה רעיון מצוין..רק צריך לוודא שהטמפרטורה שהמדחס שלו יקרר את המים לא נמוכה מדי כי אם היא נמוכה מדי..עלולים להווצר נוזלים מחוץ לצינורות ועל צלעות הקירור(כמו במזגן או בבקבוק מים שרק עכשיו מילאו אותו מים קרים)..למרות שגם לזה יש פתרון..

לדעתי פשוט תפרק את המדחס והצלעות...את כל המערכת שלהם..ופשוט תחבר אותם איפה שאתה רוצה בין הרכיבים הקיימים שצריך למערכת קרור מים..(לדעתי עדיף ישר לפני המעבד..)

אתה יודע..יש צינור נכנס וצינור יוצא..ואני משער שהמדחס מחובר גם הוא לצלעות צן הסתם..

וכמובן שאתה צריך גם משאבה..

אלא אם כן זה מכשיר שיש לו משאבה אבל היא בטח נורא חלשה..

בכל אופן אם אתה צריך עזרה או הדרכה דבר איתי..

פורסם
  • מחבר

תודה אחי מה שנשאר זה שאבא שלי יתן לי אותו חחחח

פורסם

אל תחכה שהוא ייתן לך..

פשוט תקח ותפרק בשושו..ואם הוא ישאל תגיד שאתה לא יודע ומה יש לך לעשות עם זה?...קירור מים למחשב?..

תגיד לו את זה..הוא יזרום ולא יחשוב לרגע שזה מה שעשית..חחח

בהצלחה!..

פורסם

אתה שוכח את העיבוי המשאבה וכו..כדי שתבודק את זה לפני..

פורסם

הוא קודם צריך לקבל את זה בכדי לבדוק את זה..לפי מה שאני מבין ממנו זה מכשיר סגור..שיקבל..יפרק וימדוד..ואז נעזור יותר...

פורסם

מין הסתם שזה סגור..זה מיני בר/קולר של מים..ואף אחד לא מבטיח לו שאחרי שהוא יפרק אותו..אז הכל יהיה קל יותר..

בכל אופן..פותח התרד תעדכן אותנו בתוצאות (למרות שעם משאבה שמוקנת שם וכו..אני בספק אם זה יצא לפועל)..

פורסם

משאבה הוא חייב בכל אופן..המשאבה שנמצאת שם וודאי נורא חלשה..

לגבי יעבוד או לא..זה צריך לעבוד מצוין..תלוי בכישוריו ולכן אנו פה..

לדעתי זה רעיון ענק לקרר את המים עם מדחס ולא מאוור..איך אנשים לא התחילו לעשות את זה באותה תדירות?...

נראה לי שגם אבנה לי אחד כזה כי הרעיון באמת מעולה..זה עדיף בהרבה רק צריך לדאוג לגבי הנוסלים..

פורסם
  • מחבר

אז זהו אבא שלי רוצה את זה למחסן כי יש לנו שם כמו חדר כושר קטן אבל בקשתי ממנו שיבדוק אם הוא יכול להביא לי עוד אחד אם כן אז הולך להיות בלאגן

פורסם

אני חייב לציין שזה רעיון אדיר !

עם זאת באיזה גודל המיכל מים שלו ?

הוא יכול להיכנס למארז רגיל ?

אולי כדאי שאני ילך למחסן ויבדוק מה עם הקולר הישן שלנו {אני לא צריך אישור :P }

נ.ב

אני את הבלוק למעבד אני ייצרתי משהו חייתי מאלומיניום {לא מצאתי נחושת } אם אתה מכיר מישהו דוד או כל מכר אחר שהוא חרט כרסם אתה תוכל לבקש ממנו לבנות אחד כזה מקווה שבקרוב אני יעלה תמונות

פורסם

עם כל הכבוד לרעיון..היישום קצת פחות מזהיר..אתם שוכחים ש"מיני בר" צריך להיות ממוקם ליד המחשב כן ?

בכל אופן מין הסתם שעם קצת כשרון זה היה יפה..אבל יש הרבה דברים שצריך לקחת בחשבון..החל מעיבוי על גבי הצינורות..ועד לאסתטיקה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים