עבור לתוכן

מחשב לילדים ואינטנרט 500ש"ח ללא מסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

בת דודה שלי היום התקשרה ואמרה שהמחשב שלה מת היום(הוא היה בשלבי גסיסה מתקדמים כבר די הרבה זמן), והיא פשוט חייבת מחשב חדש בשביל שתי בנות שלה(בנות 6 ו12), אחרת הן פשוט ישגעו אותה.

אבל מה, אין לה הרבה כסף להוציא כרגע, אז חשבתי, אולי יש אפשרות למחשב לא חזק, פשוט ביותר, שיתאים בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קטנים בשביל הבנות בסביבות 50ש"ח.

לא יודעת אם עדיין אפשר לקנות פנטיום 4, כי לא נראה לי שהן צריכות יותר מזה, גם דיסק קשיח לא חובה יותר מדי גדול.

אז מה דעתכם? יש אפשרות לקנות מחשב ב500 ש"ח ללא מסך? :s05:

בבקשה תעזרו לי! :please:

פורסם

ביד שנייה בלבד

פורסם
ביד שנייה בלבד

כדי שגם המחשב הזה לא ישרף אחרי כמה ימים/שבועות/חודשים מומלץ להוסיף עוד כמה מאות שקלים כדי לקבל אחד איכותי, אפילו מיד שניה.

פורסם

אין דבר כזה המחשב מת... צריך לברור אילו רכיבים הלכו לעולמם ואז לקנות חדשים\יש שניה.

תבררי, ותעדכני. אני אשמח לעזור.

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה המחשב מת... צריך לברור אילו רכיבים הלכו לעולמם ואז לקנות חדשים\יש שניה.

תבררי, ותעדכני. אני אשמח לעזור.

העניין הוא שהמחשב כל כך ישן שעדיף כבר לקנות חדש מאשר רק להחליף חלקים, גם ככה הוא כבר גוסס המון זמן, ובת דודה שלי כל הזמן מחליפה חלקים, והוא פשוט לא מחזיק מעמד, כל פעם משהו אחר מפסיק לעבוד.

פורסם

המארז גוסס? (שאלה רטורית...) - יופי. כבר חסכנו. תמשיכי את הרשימה אם את רוצה מחשב נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

המארז מאוד ישן, המאוורר שלו(לא נראה לי שיש יותר מאחד) כבר לא בדיוק עובד, חלק מהכניסות והחיבורים גם לא עובדים, אני גם בספק אם הניקוי שלו יעזור הרבה.

אתה באמת חושב שעדיף לקחת כמה חלקים חדשים וזהו? אם היא תקנה את המחשב ב500 ש"ח הוא לבטח יחזיק מעמד יותר זמן מאשר אם היא תקנה כמה חלקים חדשים למחשב הישן, לא?

פורסם

עדיף לאסוף כסף ולקנות מחשב מינימאלי מבחינת איכות (סביבות ה1500 שקלים) מאשר לקנות אחד יד שניה/לא איכותי וחצי ג'נרי ב500 שקלים ואחרי כמה שבועות הוא יתחיל להדפק. על הדברים שאת חוסכת עכשיו את תשלמי אחר כך.

פורסם

יש לי חבר שיש לו מחשב מתאים בעבורך, לפרטים המלאים - אנא צרי קשר בהודעה פרטית / דוא"ל (עדיף).

ומראש אציין שאין בו אף פריט "ג'נרי", למשל, מותקנים בו ספק-כוח HEC 300VN-2RX 300W חדש עם אחריות לשנה, וזיכרון Kingston עם אחריות לכל החיים.

עדכון : ידידי בעל-המחשב עדכן אותי כעת בהחלטתו שלא להחליף את מחשבו (מפאת חוסר-תקציב), כך שלצערי המחשב הנ"ל איננו מועמד עוד למכירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים