עבור לתוכן

חגיגה בכנסת - " חוק מופז " עבר בקריאה ראשונה.

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/1/1527126

אוטוטו, כל חבר כנסת יקים מפלגה וגם יעביר חוקים בעצמו כי לא יצטרכו רוב בשביל כלום.

עם ישראל, שמת על עצמך שלטון רקוב ונרדמת בשמירה ?! תאכל קדחת.

פורסם

כשר אבל מסריח

פורסם
  • מחבר

מסריח ?

מסריח ?!

אם הסירחון מהכנסת היה ריח אמיתי, כל העולם היה מסתובב במסכות גז וישראל היתה מוכרזת איזור אסון אקולוגי.

פורסם

מסריח ?

מסריח ?!

אם הסירחון מהכנסת היה ריח אמיתי, כל העולם היה מסתובב במסכות גז וישראל היתה מוכרזת איזור אסון אקולוגי.

חחחח מצחיק מצחיק אבל נכון עד דמעות ! :'(

פורסם

כל העניין של פילוג מפלגות הוא מסריח. כי הרי אנחנו מצביעים בשביל מפלגה מסוימת

פתאום חלק קם והולך ומחליף צד (שלום קדימה?).

בכל אופן, החוק הזה לא מחדש ולא מישן שום דבר. היום צריך שליש, עכשיו יצטרכו "רק" שבעה ח"כים.

מה שכן גורם לזעקה שזה מוחל מהכנסת הזאת ולא מהכנסת הבאה כמו שמקובל.

אבל זה גם שטויות, כי הנה מופז אמר שהוא לא הולך לשום מקום, נו אז מה זה משנה כן חוק לא חוק?

לא צריך להתשגע מכל שטות שמתרחשת.

למה בכלל שמעת על החוק הזה? כי התקשורת ניפחה אותו כרגיל.

הציעו חוק כזה, איזה כתב\עיתונאי שמע איזה משהו או החליט בעצמו ליצור את הספין של "חוק מופז"

וזהו מאז זה נהיה דיון ציבורי גדול, מי ישמע כמה שינוי זה יביא (ד"א אני תומך במעבר של מופז + 6

לליכוד, כדי להחזיר את הקולות שנגנבו בתקופת שרון, אבל לא חשוב).

יש הרבה דברים אנטי דמוקרטים ולא מוסריים שמתרחשים במדינה. למה אתה לא שומע עליהם ואתה לא זועק עליהם?

שתי סיבות אפשריות:

1. את התקשורת זה לא מעניין.

2. זה משרת את האינטרסים של התקשורת. אז חובת הדיווח, זעקת הצדק, והמוסר הולכים דרך החלון.

סתם לדוגמא, פורסם שהפרקליטות תגבה חיילים שיוגשו נגדם תביעות בידי מתנחלים כתוצאה מפינויים.

ובכן, האם זה זכה לכזה בלגאן? למה הפרקליטות לא מגבה כשמדובר במבצע עופרת יצוקה? או בערבים בכלל?

למה איפה ואיפה? אבל איפה הדיון הציבורי? אין, כי אין לתקשורת אינטרס לפתוח את זה.

אמנם נשלח מכתב חריף ליועמ"ש מני מזוז בנוגע לעניין הזה, אבל לא באהדת התקשורת

אלא בידי ארגון ששכחתי את שמו.

נ.ב

התקשורת = שמאל. הם באותה קטגוריה ומייצגים את אותו דבר.

פורסם

קדימה אחורה, למעלה למטה, אין צורך להסתכל לצדדים לפני שחוצים כי גם ככה הבוחרים מטומטמים.

פורסם

אם זה יפרק את קדימה אז אני בעד :xyxthumbs: .

אני לא סובל את קדימה ואת מי שעומדת בראשה. אם היא מדברת ברדיו אני ישר מעביר תחנה. לקדימה אין עמוד שדרה והיא עושה את עצמה כאילו יש לה. פשוט אסון המפלגה הזאת הביאה ומביאה על המדינה...

פורסם

כולם אנשי חזית, פוליטיקאים על חוטים, הם מתחלפים כל הזמן (והולכים לעבוד אצל משפחת עופר), משפחת עופר לעומת זאת

לא מתחלפת... (ולא נבחרת)

פורסם

ציפי לבני היא הכלומניקית הגדולה ביותר שהייתה בכנסת, בכל ראיון ונאום אפשרי היא אומרת שלביבי ולשלטון הנוכחי "אין דרך", וזה מעצבן אותי במיוחד, שכן היא מעולם לא הזכירה מהי הדרך שלה. כל הדברים שהיא עושה מונעים משיקולים אישיים בלבד ואין היא מתחשבת בטובת המדינה.

פורסם

כאילו שביבי או ברק יותר טובים...

פורסם

כאילו שביבי או ברק יותר טובים...

כן, הם בפירוש יותר טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים