עבור לתוכן

מה כל כל מיוחד ב 2209WA? חידדתי את השאלה.

Featured Replies

פורסם

בטח ישגעו אותי על השאלה אבל לאור ההתלהבות אני חייב לשאול מה כל כך טוב במסך הזה הוא בסה"כ 1680*1050 ועולה אלף חמש מאת שקל

אני מחשיב את עצמי לבעל עין יחסית חדה ויש לי מסך סמסונג 220P כמה חודשים (עכשיו עולה פחות מ900) והוא מעולה ובעל רזולוציה מצויינת.(1920*1200)

אם אני אשים אותם אחד ליד השני מה ההבדלים? - במשחק מחשב כמובן

[אני מבין שהסמסונג TN אבל אם רואים מעולה מה הבעיה]

פורסם

פאנל IPS עדיף על TN מבחינת זוויות צפייה (ומה שנגזר מכך, כמו אחידות צבע על פני הפאנל בלי קשר לזווית), ועומק צבע. על כן ממליצים על המסך.

פורסם
  • מחבר

אני אחדד את השאלה.

איפה איכות התמונה תהיה גבוהה יותר כאשר אני משווה בין הסמסונג שלי ל 2209WA במשחק מחשב?

לזויות צפייה אין משמעות כשמדובר באדם אחד מול מחשב ולסמסונג יש רזולוציה גבוהה בהרבה (מדובר בעליה של מעל 30% במספר הפיקסלים).

וזה לפני שאני מכניס את סוגיית המחיר לתמונה.

מה כלכך מרשים ב IPS הזה שאנשים שעושה רושם שמאד מבינים על מה הם מדברים מתלהבים ממנו?

פורסם

פאנל IPS עדיף על TN מבחינת זוויות צפייה (ומה שנגזר מכך, כמו אחידות צבע על פני הפאנל בלי קשר לזווית), ועומק צבע. על כן ממליצים על המסך.

פורסם

השאלה היא אם ההבדל ב"עומק צבע" ו"אחידות צבע" שווה את הקפיצה במחיר. בפורום הזה הרוב המוחלט ימליץ על הפאנל האיכותי- אע"פ המחיר המוגדל.

פורסם

התשובה לשאלה זו היא אישית לכל אחד ואחד. אין שום טעם לשאול אותה בכלליות, כי אין שום סיכוי לקבל תשובה אובייקטיבית, כי תשובה כזו לא קיימת.

חידדתי את התשובה מספיק?

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים