פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר לא קורה כלום אם אני לוחץ על מה שאמרת!!!אבל אם אני לוחץ f2 שאני מפעיל אותו אז הסך הזה מופיע לי::::::שלחתי בקובץ!!!
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים למעלה אתה רואה BOOT, נכון ? {כמו מחיצות כאלו}תכנב לשם ותגדיר את הפלופי כראשון.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים תפסיק לכתוב מס' הודעות ברצף.תנסה את הדיסקט {השני} ואחרי שהוא ירשום לך את ההודעה, לחץ ENTER.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר תפסיק לכתוב מס' הודעות ברצף.תנסה את הדיסקט {השני} ואחרי שהוא ירשום לך את ההודעה, לחץ ENTER.ניסיתי...אם אני לוחץ אינטר אז הוא כותב עוד פעםאת ההודעה...
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אתה צריך להבין איך פורום עובד, זה לא צ'אט ואין פה תמיכה בזמן אמת!אז תחכה בסבלנות ואל תקפיץ את הת'ראד כל הזמן.תוריד את הדיסקט בוט שנתנו לך ממש בתחילת הת'ראד, אל תעתיק את זה לדיסקט כי זה לא עובד ככה!!הקובץ שהורדת הוא EXE, אתה מפעיל אותו וזה יעשה לך דיסקט שממנו אתה יכול לאתחל את המחשב.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אתה צריך להבין איך פורום עובד, זה לא צ'אט ואין פה תמיכה בזמן אמת!אז תחכה בסבלנות ואל תקפיץ את הת'ראד כל הזמן.תוריד את הדיסקט בוט שנתנו לך ממש בתחילת הת'ראד, אל תעתיק את זה לדיסקט כי זה לא עובד ככה!!הקובץ שהורדת הוא EXE, אתה מפעיל אותו וזה יעשה לך דיסקט שממנו אתה יכול לאתחל את המחשב.אני בטוח שהוא עשה כך...פשוט תכניס דיסקט ואז דאבל-קליק על הקובץ.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר אני בטוח שהוא עשה כך...פשוט תכניס דיסקט ואז דאבל-קליק על הקובץ.תודה אח שלי , תיכנתי, אין לך מושג כמה עזרת לי...מת עלייך מי שלא תהייה....ביי בינתיים אח שלי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.