עבור לתוכן

בעיה בסוללה - לא מספקת חשמל

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי...

יש פיתרון? כיול אולי?

תודה

פורסם

יש לי בדיוק אותה בעיה (במחשב DV6000 שקניתי לפני קצת יותר משנתיים) ולצערי אין כ"כ פתרון...

הלכתי למרכז תיקונים שלהם והתווכחתי איתם והכל ולא יעזור כלום, אם המחשב יותר משנה הם לא יתנו לך כלום.

בעקרון הבעיה זה בסדרה שלמה של DV6000 והבעיה נמצאת בלוח אם של המחשב. אז אם אתה רוצה שיחליפו לך את הלוח אם זה יעלה לך בסביבות ה1100 שקל + 800 שקל סוללה + 200 שקל שירות בערך, יוצא 2100 - מחיר של נטבוק שלם חדש.. ככה שלדעתי אין טעם להתעסק עם זה בכלל.

מה שאני מציע לך זה להשתמש במחשב כמחשב נייח כל עוד אתה יכול (בסופו של דבר גם המאוורר יקרוס ואז הוא יתחמם מאוד מהר ויהיה די לא שמיש).

פורסם
  • מחבר

זה ממש מעצבן עכשיו שאתה אומר את זה. הייתה לי עוד בעיה לפני שהתחילה הבעיה העם הסוללה ביום אחד המחשב פשוט לא נדלק אז שלחתי לתיקון והחליפו את הלוח אם כי הוא נשרף אז כנראה שמו לוח אם דפוק כי מאז הסוללה לא עובדת טוב.

אני וHP גמרנו! :pissed: :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים