עבור לתוכן

שאלה בקשר לZ5500 של לוג'יטק

Featured Replies

פורסם

הי,

אני במסע חיפושים אחרי מערכת.

אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3.

עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו?

אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה?

מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר.

תודה רבה מראש :)

אגב, טווח מחירים הוא 2000+-

פורסם

כן, אפשר.

יש לך כניסה אופטית וכניסה קואקסילית וגם 2 כניסות 3.5'.

אתה יכול לחבר את המחשב ב3 הכניסות של ה 3.5' או לחבר את המחשב עם אחת מהכניסות האחרות ולהשתמש ב3 הכניסות כשלוש כניסות נפרדות.

פורסם
  • מחבר

ז"א שככל הנראה אני אחבר את המחשב בעזרת PL -PL

את הPS בעזרת optical - optical

ואת הYESMAX HD בעזרת pl-double rca

אממ זה לא בהכרח הכי מייטבי שיש אבל אני לא צריך פה 5.1 בכל מקרה, מספיקה לי ההמרה

תודה :)

פורסם

מדוע תחבר את ה-YESMAX HD בחיבור אנלוגי? לפי ידיעתי, יש לו יציאה אופטית וקואקסיאלית.

כך במקרה שתחבר את ה-PS3 בחיבור אופטי, תוכל לחבר את ה-YESMAX HD בחיבור הקואקסיאלי.

אגב, תוכל לקנות גם Digital Audio Switch, וכך לחבר גם את המחשב בחיבור אופטי / קואקסיאלי ל-Z5500,

שכן הוא מאפשר חיבור 4 מקורות אופטיים -4 מקורות קואקסיאליים. :) במקרה שזה יקר לטעמך, תוכל לבנות אחד פחות משוכלל, כפי שהציע Anatoli.

אלא אם כן אתה רוצה 5.1 במשחקים, ואז תצטרך DD Live או DTS Connect כדי להינות מכך בחיבור דיגיטלי, או להתחבר פשוט בחיבור אנאלוגי. :)

פורסם
  • מחבר

וואלה, תודה רבה...חיפשתי על הYESMAXHD את הקואקס ולא מצאתי..עכשיו קלטתי אותו מסתתר מאחורי האופטיקל

אז בעצם אני מחבר קואקס אחד, אופטי אחד, וPL - PL אחד...כי חבל לבזבז כסף על זה, וחבר עוד יותר להסתובב עם 2 שלטים לצורך שליטה בווליום והחלפת סורסים...

תודה רבה רבה :D

אגב, המערכת נחשבת מערכת טובה ביחס למחיר שלה? אני לא מצפה לרמה גבוהה מאוד כמו המערכות בבית, יש לי מערכת של B&W מחוברת לרסיבר של ONKYO ועוד 2 מערכות JAMO מחוברות ל-2 ZONES במגבר YAMAHA

עריכה:

עוד דבר, עכשיו שמתי לב שהחיבור הקואקסיאלי והחיבור האופטי רצים על אותו הצ'אנל

ז"א שניהם על דיגיטל....ממש לא טוב בשבילי

המלצה למערכת כלשהיא בתחום המחירים הזה? לרוב תהיה בעיה אם רוצים גם רסיבר,נכון?

פורסם

למה אתה מתכוון ב-"רצים על אותו הצ'אנל" ו-"שניהם על דיגיטל"? :)

ובנוגע לטיב המערכת - המערכת טובה מאוד כשלעצמה ולשוק שלה (מחשבים.), אך לא יודע אם ביחס למחיר שלה.

כלומר, במחיר כזה (2100 ש"ח.) אני חושב שלא תמצא ציוד חדש של רמקולים איכותיים + מגבר איכותי, אך בהחלט תמצא יד שניה ווינטג' איכותיים יותר, אולי אף בתוספת ש"ח קטנה.

אני זוכר שמצאתי רמקולים מעולים במחיר טוב, אך הם היו רצפתיים ולא יכולתי מבחינת מקום.

נוסף לכך, זה תלוי רבות בהתאמה שלה לגודל החדר. מה גודל החדר?

ישנם מספר חברים בפורום, בינם Anatoli, שהם המבינים הגדולים. :)

אני משער שהם יוכלו להמליץ על מערכות טובות אחרות בתחום המחיר הזה.

בכל מקרה, במקרה שיש לך שאלות בנוגע ל-Z5500, אשמח לענות. :)

פורסם
  • מחבר

חח התכוונתי ששניהם מחוברים לצ'אנל שנקרא DIGITAL במערכת וחשבתי שהם ירוצו במקביל, ז"א כניסות שונות לאותו הצ'אנל, פשוטו כמשמעו אבל מסתבר שטעיתי :)

כרגע אני די סגור על המערכת כי היא פשוט תענה על כל הצרכים שלי...

מערכות אחרות אני לא חושב לקנות, כי גם רסיבר שיתמוך בכמות חיבורים כזו יקפיץ את המחיר לשמים..למען האמת, כל אופציה שבדקתי גם אם כוללת מפצל COAX ואופטיקל לא תתאים כי המחיר יהיה דומה ולא תהיה התאמה ב100%

נראה לי שאני אלך על המערכת הזו....גודל החדר הוא בערך 15 מ"ר, אולי 20 מ"ר...

לא גדול במיוחד, אקוסטיקה מעולה ולצערי הרב אין מקום לרצפתיים :(

תודה רבה על התשובות, אני מקווה שהמערכת לא תקרוס,תתקלקל וכו' כי שמעתי כמה תגובות לא טובות עליה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים