עבור לתוכן

הבוגד ב24

Featured Replies

פורסם

העונה השניה מתרחשת כשנה וחצי לאחר האירועים בעונה הראשונה. זה אומנם אפשרי אבל לטעמי זה צירוף מקרים בלתי אפשרי שלאדם אחד יהיו כמה ימים כאלו.. ביום השלישי הרביעי הייתה אמורה להיו תלו התמוטטות עצבים או משהו...

שאלה...אם נינה היא החפרפרת..למה בפרקים השונים ביקשו מג'ק להרוג אותה? אי אפשר היה לדעתש הוא ישים עליה את המעיל טיס...

סתם ניחוש, אבל יכול להיות שזה כמו אצל טרוריסטים שיש כמה תאים שפועלים במקביל אבל הם לא מודעים אחד לשני.

• תגובות 40
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב, אז הנה תקציר של העונה השניה- אין ספויילרים!

אם אתם עדיין לא מעוניינים, אל תקראו, אבל מילה שלי אין ספויילרים.

אוקיי, בקצרה, ברבע שעה הראשונה של העונה אנחנו מגלים ש-:

1. שנה וחצי לאחר התקריות של העונה הזאת, ג'ק באואר כבר לא עובד בשביל CTU. הוא מסתובב, מריר ומוזנח, ובוכה על מר גורלו, ולא מוכן לעבוד בשביל האנשים שבעיניו, אחראים במידה מסוימת למות אישתו.

2. הנשיא פאלמר (יאפ) מקבל הודעה ב- 8:00 בבוקר כי טרוריסטים החביאו ראש נפץ גרעיני (!) בלוס אנג'לס, וכי הוא הולך להתפוצץ במהלך היום הקרוב. הוא מתקשר לכל סוכנויות הלחימה בטרור. הוא אומר ל- CTU למצוא את ג'ק באואר. כאן זה מתחיל.

פורסם

מישהו יודע מתי מתחילה העונה השנייה ?

פורסם

אחרי שגילו שנינה היא המשת"פית שמתי לב שבפתיח רומזים על זה.

ג'ק אומר שחטפו את המשפחה שלו ושיכול להיות שאנשים שעובדים איתו מעורבים בשני המקרים

ואז רואים את נינה מסתכלת כזה! איזה מגניב

מצטרך לשאלה של זה שמעליי

מישהו יודע מתי מתחיל העונה השנייה? אולי רשום באתר של ערוץ 10? יש להם אתר :P?

פורסם

עד כמה שאני יודע העונה השניה תתחיל להיות משודרת בערוץ עשר עוד במהלך ספטמבר... זה יהיה יותר לקראת הסוף של החודש, כך קראתי לפחות. בכל מקרה אין לי שום דרך לאשר את המידע...

פורסם
  • מחבר
פורסם

היום קראתי במעריב שהעונה השנייה מתחילה בשבוע הבא (יום רביעי) אבל החל משבוע לאחר מכן התכנית תהיה פעמיים בשבוע, ראשון ורביעי

ששמעתי שתהיה עוד עונה אמרתי שזה נחמד למרות שזה לא ממש הגיוני

היום במעריב רשום שיהיו לפחות 6 עונות (!!!!!!) זה קצת מטומטם לא..? זה הופך לסידרה כמו ווקר! איזה עלוב

פורסם

http://planet.nana.co.il/ch10/33.html

ברכותיי. 3 החודשים הבאים הולכים להיות 3 החודשים המענגים ביותר בחיי. :D :D :D :D :D

זה יתחיל ביום רביעי של השבוע הבא.

המתנה קלה בהשוואה לכך שרצו לשדר את זה בעוד 5 חודשים. :-X

פורסם
  • מחבר

זה מאוכסן על נענע

:|

זה אמין?

UBER רשמי!:

http://www.10.tv/adv5.html

ערוץ 10, אני אוהב אותכם! שני פרקים בשבוע, איזה שולט!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום ראיתי את 4 הפרקים הראשונים של העונה ה2 (dvd) ויש לי שאלה זהירות השאלה מכילה ספוילר

בסוף הפרק הוא רואה תמונה אבל אני ממש לא טוב בפרצופים זאת לא זאת שעזרה למתכנתת בשירותים בפרק השלישי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים