פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים טוב, אז אני מקווה שיש פה אנשים שרואים את הסדרה(מה זאת אומרת אתה היחיד שרואה?!).אז מי לדעתכם הבוגד:טוני(העוזר של נינה בCTU)שרי(אשתו של הסנאטור שתכננו לרצוח)מייק(העוזר של הסנאטור)ג'ורג מייסון(המנהל בפועל של CTU)ראיין שאפל(בכיר איפהשהו בממשל)פאטי(העוזרת של הסנאטור וכותבת הנאומים שלו)ובבקשה בלי ספויילרים!
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים לדעתיזה יבוא מהכיוון הכי לא צפוי ובכוונה גורמיםלנו לחשוב שזאת שרי..אני מהמר על פאטי.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים אני רק אגיד שזאת סדרה מעולה , צפיתי בשתי העונות ובו נגיד שזה יבוא מכיון שהיה צפוי בהתחלה ועכשיו הוא אינו , בקיצר פרק הבא נחשף הבוגד .
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים המנהל בפועל אתה מתכוון לג'ורג מייסון?לא פיספתי פרק אחד כל העונה ועכשיו שמתחיל להיות מעניין פיספסתי כי הייתי באילת.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים התכנית הזו כל כך גרועה שזה מפחיד... זה מגוכך, הסדרה מגיע בקטע שיא שלא יאומן, ופרק הבא יותר ויותר ןיותר... הסדרה הכי לא הגיונית בטלויזיה... ??? ובנוסף לא משנה איזה תפקיד יהיה לכל שחקן שם: מוכר נקנקיות מנקה זבל סוכן סי איי איי... כולם ניראים כאילו שלפו אותם מפרק של דוסון קריק.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר המנהל בפועל אתה מתכוון לג'ורג מייסון?כן, זהו, ג'ורג מייסון.אני אערוך, תודה.וT.D, התגובה שלך ממש לא נחוצה...
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים לדעתי הסידרה בהתחלה הייתה פשוט אדירה! פשוט פיור אקשן + עלילה! אבל בפרקים האחרונים זה נהיה קצת מאוס. למרות שזה עדיין ממש טובאתם יודעים מתי תתחיל העונה החדשה? שמעתי שערוץ 10 קנו את העונה השנייה
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים רוצים סדרה טובה?לכו תראו זהות בדויה בערוץ22זה פשוט הדבר הכי טוב בטלוויזיה. סדרה מדהימה!
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים רוצים סדרה טובה?לכו תראו אהבה מעבר לפינה בערוץ22זה פשוט הדבר הכי טוב בטלוויזיה. סדרה מדהימה!
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים טוני !!זה נשמע ונראה כמו בוגד !מי רשם משהו על זהות בדויה ? בכל מקרה אתה צודק !! אחלה סדרה ! והשחקנית Jennifer Garnerרק מושכת עוד ועוד אנשים. פצצת עולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.