עבור לתוכן

מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/סרטים - עד 4000 ש"ח &#149

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

זקוק להמלצות על מחשב נייד שרוב הזמן יישב במקום אחד,שיכלול בתוך המחיר את 3 שנות האחריות או שדרוג לכך,רצוי בעל מע' הפעלה XP,כולל כל הקישוריות האלחוטיות,רצוי גם עם HDMI.

ראיתי את הווסטרו A840/860 - השאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הX3100 ל4500?

אופציות נוספות - אינספירון 1545

2 הדלים ללא HDMI,יש כמובן את הSL500 שמגיע עם HDMI ומפרט מצויין,כולל מע' הפעלה ויסטה ביזנס אבל שדרוג ל-3 שנים חורג מהתקציב.

אופצ' נוספת היא הCOMPAQ-PRESARIO,השאלה איך הבנייה שלו?

רעיונות נוספים?

תודה.

פורסם

למה אתה רוצה לשדרג את שלך?

פורסם
  • מחבר

שלילי...אני עדיין מרוצה משלי+הוספתי נייח מפלצתי.

הנייד הוא בשביל ידידה..אני לא כזה מעודכן כרגע מה הם העסקות המשתלמות ביותר בשוק בתחום...

פורסם
  • מחבר

נראה טוב הלינק,רק ממה שבדקתי יש אי התאמה במפרטים בין האתרים השונים,לגבי הBT/HDMI/מעבד/משך האחריות.

לא הצלחתי כ"כ למצוא מידע מהימן לגבי המפרט של ה1537 באתר של דל,למישהו יש מושג איפה?

פורסם

אל תשכח, שמבחינת דל, אתה יכול להרכיב את המחשב עם השינויים שאתה רוצה

אז ייתכן שיהיו הבדלים בין הגרסאות...

מעבדים יש לך הרבה אופציות, BT רובם מגיעים עם BT V2 ולא BT V2.1

HDMI מגיע במחשב עם הכרטיס 4500MHD ולא עם ה4500M הרגיל (בנוגע לחיצוניים יש סיפור אחר)

משך האחריות בדרך כלל 3 שנים על מחשבים של דל.

פורסם
  • מחבר

זהו,שניסיתי כביכול לבנות מחשב כזה באתר של דל,בסדרת הסטודיו אין דגם שמתחיל עם 15.4'', ןעם מעבד T6400..

לגבי BT 2.1/2 - זה לא כ"כ חשוב מה יהיה,העיקר שיהיה BT.\

ולגבי ה3 שנות אחריות,העניין הוא שאין מפרט "רשמי" שכזה שנמכר בחנויות כמו NOTEBOOKCLUB ומה שכן מגיע שם הוא עם שנת אחריות אחת.

פורסם

בNOTEBOOKCLUB אתה יכול להרחיב את האחריות בעוד 200 שקל בערך בשביל 3 שנים (לא יודע אם לדגם הספציפי הזה, לא זוכר כבר).

יש לך קונפגורציה דומה בפנדה, אבל יותר יקרה מנקסטופ.

אני לא יודע כל כך מה ההתלבטות שלך, תבדוק מול נקסטופ מי נותן את האחריות וזהו, מעבר לזה אין לך מה לחשוש...

דרך אגב, אם תלחץ על התיאור המלא אתה תראה מעבד אחר, ותראה גם שיש יציאת HDMI כמו שיש בדגם הזה...

בתיאור הרגיל הם לא ציינו את זה, ובנוגע למעבד, כתוב לך בתיאור הרגיל למטה על שדרוג המעבד החינמי.

פורסם
  • מחבר

בדקתי מול נקסטופ.

האחריות היא של דל ישראל,איסוף UPS במקרה של תקלת חומרה כמובן.

BT ניתן להוסיף בנפרד,HDMI מובנה(למרות שלפי מה שקראתי הוא אמור להעביר וידאו בלבד).

ושכחתי לשאול האם המקלדת מגויירת........

פורסם

מוזר שאין לו BT, אבל כרגיל, אם תרצה משהו אתה מוזמן לדבר איתי ;D

אם אצליח להשיג את חבר שלי שיש לו את הדגם הזה, אני אעדכן אותך בנוגע לHDMI, אם אני לא טועה ראינו כולל AUDIO דרך הכבל HDMI עצמו

עריכה:

אחרי שהוא חזר אלי, יציאת הHDMI מוציאה SOUND.

פורסם
  • מחבר

מסתבר שBT הוצא החוצה בקינפוג של המפרט שלהם...

לגבי הHDMI,אני זוכר שקראתי איפשהו שהייתה בעייה עם ההוצאה של הסאונד דרך היציאה הזו,נראה לי באיזשהיא סקירה בNBR.אבל אם אמרת כנראה שאתה יודע,יש לו בדיוק את ה1537?

פורסם

כן...

הוא קנה בהתחלה את ה1535 בזכות המלצה ממני, אבל הייתה לו שם תקלה שאחרי מספר פעמים DELL החליטו להחליט עליו בתור DOA, ונתנו לו במקום 1537 עם HD גדול יותר, עם סוללה של 9 תאים, מעבד טוב יותר, יותר זכרון וכמובן עם מסך לד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים