פורסם 2009 ביולי 2616 שנים נשבר לי התופסן של הקירור למעבד. zalman מדגם alcu7500 - בדיוק באמצע שלו, כנראה בגלל החום. מה אני יכול לעשות עכשיו?אפשר להשיג את התופסן הזה איפושהו? הרי לא יתכן שאני אקנה קרור חדש רק בגלל שהלך התופסן. אולי קיימת בכל זאת דרך אחרת לפתור את הבעיה?אני נורא נואש, אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אתה מדבר על המוט המרכזי באמצע הקירור כן ?בגדול אין לך הרבה ברירות או לחפש יד שניה..או לחפש בEBAY אתה תמצא שם בטוח..
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר כן אני מדבר על המוט המרכזי, הוא נשבר באמצע ואין איך לשים את הקירור על המעבד, אין מקום שבו ניתן להשיג רק את החלק הזה.בכל זאת הקירור עצמו עולה כמעט 200 שקל וחבל שזה לא שוה כלום רק בגלל שנשבר התופסן.מעולם לא קניתי בebay כך שזאת לא אופציה מבחינתיכי גם אין לי מושג איך מזמינים משם.אולי אפשר להלחים את החלקים השבורים? מה אתה אומר?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אתה יכול לנסות לחבר ביניהם עם אפוקסי או כל דרך אחרת..זה כבר עניין שלך..למחירה רק את החלק הזה לבד..בארצנו אתה לא תמצא..
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר אתה יכול לומר לי איפה ניתן לקנות דבק אפוקסי? כי מחיפוש קצר שעשיתי לא מצאתי שום מקום...
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים גם אני שברתי אותו...בלתי אפשרי למצוא אחד כזה...ואני מדבר גם על איביי...בארץ, זה בכלל אסון, 6 פעמים ניסו למכור לי אחד חדש...
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר גם אני שברתי אותו...בלתי אפשרי למצוא אחד כזה...ואני מדבר גם על איביי...בארץ, זה בכלל אסון, 6 פעמים ניסו למכור לי אחד חדש...אז מה עשית בסוף?תנסה בפאנדאסלא מצאתי שם.אז אין לי שום ברירה?לקנות קרור חדש?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים חוששני שזהו...אני קניתי את הקירור ב80 ש"ח אז ככה שלי לא ממש זה "אבדה יקרה" תצטרך לקנות חדש...או לחפש אנשים שהמאוורר עצמו נשבר אבל הגוף קירור שלם
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים בEBAY קירור כזה יד שניה יעלה כמה דולרים בודדים...מה שישתלם יותר..על כל מקרה פותח התרד בGOLDTOP מוכרים קירורים כאלו OEM..ככה שהם זולים יותר מיועדים רק לתושבת אחת..בדוק שם ותראה אם תמצא משהו מתאים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.