פורסם 2009 ביולי 2616 שנים יש לי 8800 GTX OC 2 של BFG, במנוחה 68 ובמאמץ מגיע ל 82אני חושב שזה קצת גובה, מה אפשר לעשות?המארץ נקי מאבקיש מאוורר אחד שמכניס ושלושה שמוציאים.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים קודם כל תשנה את סדר המאווררים לפחות ל2 שמוציאים/2 שמכניסים או ההפך 3 מכניסים ו1 מוציא ותנסה לרענן משחת קירור (המומלצת ביותר היא MX2),מעבר לזה אתה יכול לשקול רכישת קירור ייעודי לכ.מסך שלך שייתן את החלופה הטובה ביותר לקירור שלך.אך המלצה שלי תתחיל עם 2 העצות שלמעלה (לשנות סדר מאוררים ולרענן משחה תרמית) ומשם תמשיך.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים הטמפ' שלך לא חורגת..היא די בגבול..לפני הכל איך הסירקולציה ? איפה ממוקמים המאווררים ולאן הם דוחפים אוויר ?כמו כן ניקת אבק מההיטסינק של הכרטיס מסך ?אתה יכול לעלות את הRPM שלו..מה שיוריד את הטמפ'..ויעלה את הרעש מעט..
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר ככה זה נראה, כול המאווררים הם של 120 סמ חוץ מהתחתון המוציא שהוא 90 סמ יש מתחת למאוור של ה90 עוד מאוור של הספק אבל אני לא חושב שהוא נחשב לצורך זה (הספק נמצא בחלק התחתון של המארז). ניקיתי אבק מהכרטיס מסך ומהמאוורר שלו הRPM נמצא על 80% כשהטמפרטורה של הליבה נמצאת מתחת ל70 ואוטומטי עולה ל100% כשמעל 70, מכוון עם Riva Tuner
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים זה כרטיס חם, היה לי אותו ובחורף זה יתרון , מה שעוזר (חוץ מסרקולציה) זה להחליף קירור, אבל אני לא יודע אם זה משתלם לך...
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים המאוור רמתחת לכרטיס מסך זה קומבינה שלך ? איזה מארז יש לך ?אין לך אפשרות להתקין מאוורר מכניס נוסף/במקום בקידמת המארז או מאוורר מוציא בגג המארז ?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר המאוורר מתחת לכרטיס מסך הוא אכן קומבינה שלי.יש לי CM STACKER 810יש בו מאוורר שמוציא שבא עם המארז של 80 (איכשהו שחכתי ממנו :-X)יש לי עוד מאורר של 80 שאני יכול להתקין בקידמת המארז, אבל זה באמת הולך לעשות הבדל?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים אני במקרה עם אותוה מארז..איפה בדיוק יש לך מאוורר 80מ"מ "שהגיע איתו" ?ולמה 80מ"מ..אם כבר אז 120מ"מ..בכל אופן זה לא ישפר פלאים את הטמפ'..אבל בהחלט יוסיף לסירקולציה...כמו כן את המאוורר התחתון (מתחת לכרטיס מסך) ניסת לשנות שיכניס אוויר ?
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר על הגג.אני לא חושב לקנות מאוור 120 חדש רק בשביל להוסיף לסירקולציה... אני מעדיף להשתמש במה שיש.לא ניסיתי לשנות את הכיוון של המאורר התחתון, ניראה לי קצת מוזר, אבל אני אנסה.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים ה8800GTX הישן שלי רץ עד 84 מעלות במאמץ בקיץ, זה בסדר גמור... אם זה ממש מפריע אז תחליף קרור (אם אתה מעוניין בOC), אם לא אל תדאג...http://picasaweb.google.com/Tal.Vertigo/ThermalRightHR03PlusReview#
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.