פורסם 2009 ביולי 2616 שנים כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד.כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד.אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32.יש לי 8800GT האם זה יעבוד?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מתאמים ג'נריים לא יעבירו קול.ע"מ להעביר קול על-גבי DVI (שיומר ל-HDMI):א. על כרטיס המסך לתמוך הזה.ב. עליך להשתמש במתאם המקורי שסופק עם הכרטיס.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים תבדוק את כרטיס הקול המובנה שיש לך בלוח אם והאם הוא תומך ב - S/PDIFאם כן:תחבר את את כבל - S/PDIF OUT(חיבור פנימי לא חיצוני!) שבלוח האם לזה שבכרטיס מסךתחבר את המתאם המקורי DVI-hdmiכמה הערות: 1. תומך עד 5.1 ערוצים 2 . לא מסוגל להעביר PCM audio לא דחוס - רלווני רק אם יש לך רמקולים מאוד איכותיים וכמובן מקור שמקודד כך
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר זה הכרטיס http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2687 והלוח אם P5N32-E
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים תבדוק את כרטיס הקול המובנה שיש לך בלוח אם והאם הוא תומך ב - S/PDIFאם כן:תחבר את את כבל - S/PDIF OUT(חיבור פנימי לא חיצוני!) שבלוח האם לזה שבכרטיס מסךתחבר את המתאם המקורי DVI-hdmiכמה הערות: 1. תומך עד 5.1 ערוצים 2 . לא מסוגל להעביר PCM audio לא דחוס - רלווני רק אם יש לך רמקולים מאוד איכותיים וכמובן מקור שמקודד כךאיך מחברים את הSPDIF לכרטיס מסך?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים 9800GT כן תומך?אם עושים את החיבור הזה, יהיה אפשר לחבר רסיבר או שזה מנטרל את הS/PDIF רק לכרטיס מסך?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים מחבר איך אתה מסביר את העובדה שhttp://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=501 עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.