עבור לתוכן

בעיה עם קירור כ.מסך 6800GT

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי 6800GT שלאחרונה בעקבות הקיץ החם לא מתפקד כאשר מופעל עליו הרבה מאמץ.

המחשב מאוורר לחלוטין ( 7 מאווררים ) וגם ניסיתי לעבוד עם מאוורר רגיל על המחשב כולו וזה לא עזר, ברגע שנכנסים למשחק כלשהו הטמפ' קופצות ל100+ ואז נוצרים ארטיפקטים ולא ניתן לשחק במשחק ..

המאוורר של הכ.מסך עובד למרות שאני לא בטוח שהוא עובד כמו שהוא צריך לעבוד.

האם יכול להיות שצריך להחליף פשוט משחה טרמית וזה יפתור את כל הבעיה, יכול להיות שהיא "התייבשה" לחלוטין? או שזה יכול להיות משהו אחר ?

.. האחריות כבר נגמרה מזמן הכ.מסך דיי ישן ..

תודה מראש בן.

נ.ב המחשב נוקה מאבק והמצב עדיין זהה.

אוקיי לאחר רפרוף קטן בפורום הורדתי RivaTuner שיניתי את המאורר ל100% (ד"א אין בזה סכנה או משהו נכון ? ) וכרגע הטמפ' ירדה מ75 ל72 בזמן מנוחה.

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק ראיתי את זה .. זה לא בדיוק אותה בעיה

אני ינסה להחליף משחה טרמית ואקווה שזאת הבעיה.

פורסם

בדקת שהוא באמת פועל על 100% כי לא תמיד זה עובד בריוה טיונר. תבדוק במוניטור של התוכנה ואתה גם אמור לשמוע רעש די חזק...ולא אין בזה סכנה !

פורסם
  • מחבר

הוא עובד במיליון אחוז אני התחרשתי מהרעש .. ירדו 2-3 מעלות במנוחה אבל לא יותר מיזה

ועכשיו שמתי לב שבמאמץ הוא מגיע ל117 ואז מתחילים ארטיפקטים ..

פורסם

117 :eek2:

שברת שיא

תרענן משחה דחוף...

פורסם

פותח התרד ניקת אבק מההיטסינק עצמו ?

כמו כן גם ב100% הכרטיס מסך מגיע ל100+ ? זה די מוגזם..בדוק שהקירור הדוק..

נסה להתקין אולי מאוורר גדול יותר על ההיטסינק..או פשוט לרענן משחה טרמית..ולראות אם יש שיפור משמעותי..

פורסם
  • מחבר

הכרטיס גם הגיע ל120 שזה המקס' ..הוא גם עובד דיי הרבה בטמפ' האלה כי אני עדיין משחק רק יוצא כל כמה דקות .. שעמום.

ניסיתי לגעת בו ויש לי תחושה דיי טובה שהוא באמת עובר את ה100

הקירור מהודק לכרטיס הכרטיס נקי מאבק אומנם לא פתחתי אותו אבל מה שהצלחתי מבחוץ ניקיתי..

להתקין מאורר גדול יותר לא יעזור כי כבר ניסיתי להשתמש במאוורר ביתי על כל המחשב וזה לא עזר לכ.מסך.

באיזה משחה טרמית אתם ממליצים לי להשתמש ? וכמה אמור להעלות החלפה של משחה טרמית, הייתי עושה את זה בעצמי אבל נוכחתי לגלות שקשה מאוד לפתוח את הקירור של הכרטיס לא יודע למה..

ובאיזה שמן אני יכול להשתמש על מנת לשמן את המאוררים במחשב? כולל זה שעל הכרטיס.

נ.ב

אני כנראה ויקנה אותה מKSP אז אם אתם יכולים להמליץ על משהו שקיים אצלהם אני אשמח.

פורסם

איזה חברה/דגם יש לך בדיוק ?

ומשחה לא חסר..לך הMX-2 של AC..ואתה יכול לעשות את זה לבד..לפרק כמה ברגים..לנקות עם אלכוהול 70%..למרוח שכבה דקה ואחידה..ולסגור..

ואם יש לך שמן מכונות מה טוב..

פורסם
  • מחבר

6800gt albatron

albatron6800gt_full.jpg

שמן כמו WD40 יכול לעשות נזק לרכיבים אלקטרונים ? או שגם הוא בסדר?

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהוא לא מומלץ ? כי במדריך של ניקוי מאוררים פה בפורום נרשמם שצריך להשתמש בWD40

http://hwzone.co.il/guides/fanoil/2/

פורסם

הוא בעדיפות אחרונה..כמובן ששמן מכונות וכו פחות זמין בבית..ולכן הWD40 יותר אטרקטיבי ;D

בכל אופן..לא אמרתי שאסור.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם, קניתי משחה טרמית של זלמן משחה מעולה ( קצת יקרה ) שבאה בצורה של טיפקס וממש קל להשתמש בה החלפתי משחה וגם ניקיתי אבק עם ספריי אוויר הטמפ' צנחו מ- 75 ל 58 בIDLE ובמאמץ מ120 ל 73 :)

ד"א שימנתי עם JUMBO 747 שרשום עליו שמתאים למגעים אלקטורנים.

עכשיו רק נשאר לי לשמן ולנקות את שאר המאווררים במחשב והכל יהיה דבש :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים