עבור לתוכן

תקלות רבות במחשב עבודה, כרגע לא עולה כלל

Featured Replies

פורסם

לפני כחצי שנה רכשנו מחשב עבור עבודת ניהול חשבונות. במחשב הזה לא משחקים, והוא מיועד אך ורק לעבודה יומיומית (לכן זה גם דחוף לי).

בחודש וחצי האחרונים החלו בעיות רבות עם המחשב, תצוגות תקלה שונות, פעם המחשב נתקע, פעם הוא לא עולה, וכו'.

כרגע יש ברשותי רק הודעה אחת, שבאה לפני שעולה הווינדוס, והיא מופיעה רק לפעמים. אני אתן קצת אינדיקציה לגבי ההודעות שמופיעות :

כאשר הווינדוס כן עולה, מופיעות לפעמים הודעות שונות שמתייחסות למיטב זכרוני להארד-דיסק. הם מופיעות בצורת בועה עם סימן קריאה במשולש צהוב (Windows XP) בצד סרגל ה"התחל".

לאחרונה גם החלו לפעמים להופיע הודעות שגיאה במרכז המסך, עם משולש צהוב גם כן, ומוצגים הודעות שגיאה לגבי קבצים שונים, של הווינדוס ולמרבה ההפתעה גם של המודם האלחוטי (של UPSMON).

לרוב יש צורך לעשות ריסט משום שהמחשב נתקע, וכאשר עושים ריסט לעתים קרובות מאוד, כמעט תמיד, המסך ההתחלתי של הלוח אם, עם הלוגו הגדול של ASUS, נתקע ולא מתקדם. כרגע הוא תקוע על המצב הזה ולא משנה כמה ניסיתי לכבות\להפעיל\לנתק את המחשב זה תקוע. לעתים הוא כן עובר את המסך הזה, ואז יש כל מיני הודעות. אחת מהן אני יעלה בהמשך ההודעה. יש עוד בערך שניים שלושה סוגים של הודעות שמוצגות לעתים, ולדעתי רובן ככולן מדברות איכשהו על ההארד-דיסק.

שבוע שעבר ניסיתי לעלות עם המחשב לחנות ממנה קניתי אותו, וכשהגעתי לשם המחשב עבד כרגיל, למרות שכשיצאתי מהבית הוא שוב היה תקוע על אחת מההודעות שהוא מרבה להציג.

*תמונה אחת נוספה. אם אצליח לצלם עוד הודעות שהוא מציג אני יעלה גם אותן.

הווינדוס מקורי, אם יש צורך לדעת.

תודה רבה לעוזרים.

עריכה : לפתע ההודעה של ASUS כבר לא תקועה והוא עבר לטעינה של הווינדוס, אבל הוא תקוע על הטעינה. ריסט אחד גרם לכך שהוא מגיע לחלון של בחירה במצב בטוח \ הפעלה נורמלית, ושם הוא נתקע. כמובן.

[attachment deleted by admin]

פורסם

גש לחנות המחשבים שלך

תתעקש על כך שהמחשב לא בסדר

הם חייבים לבצע בדיקות

תן להם אותו לכמה ימים שייבדקו אותו

פורסם

ההודעה שלך ארוכה מאוד אבל אין מספיק פרטים

אם תצלם את ההודעות שגיאה זה יכול לעזור מאוד בפיתרון הבעיה.

לפי מה שאתה מספר יכולות להיות 1000 סיבות לבעיות שלך

תתחיל בזה שתעלה תמונות של השגיאות ותציין אם אתה מקבל ציפצופים כלשהם

בקשר לפיתרון שעולה לי בראש כרגע הוא להתחיל סידרת בדיקות לזיכרון עם memtest

2 לבצע repair מדיסק של מערכת הפעלה

3 לסרוק וירוסים.

פורסם

מנסיון לרוב בעיות כאלה נגמרות בשל בעיות בלוח

פורסם

איך הגעת לבעיה בלוח מה הקשר? זה יכול להיות 1000 תקלות לפני שאתה קובע שזה לוח אם

פורסם

בלאפטופים כמו שאתה יודע יש רק לוח , כל הציוד כגון : כרטיסי קול , כרטיסי מסך וכד' מובנים על הלוח

מה שקורה , אם הנושא חוזר על עצמו סביר להניח שיש לך בעיה בלוח עצמו

כי כל הרכיבים תלויים על הלוח שלך

בניגוד למחשב רגיל שיש כרטיסים שאותם אפשר להוציא כל פעם מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים