עבור לתוכן

מהו המתח המקסימלי לגשר צפוני ודרומי

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים!

עכשיו המתחים על NB ו-SB הם 1.44 ו-1.60 בהתאמה. לוח הינו STRIKER II FORMULA עם צ'יפ של NVIDIA. האם המתחים לא גבוהים מדי?

המערכת על OC של 35% FSB1800 MHZ וזיכרון על 900.

תודה

פורסם

1.44 זה הSB או הNB..כי לפי מה שרשמת זה הNB..אם כן זה מתח די נמוך..אבל 1.6 זה די גבוה לSB..

כמו כן מה לגבי הטמפ' ?

פורסם
  • מחבר

NB עם מתח 1.44 על 70-72 מעלות בIDLE ועד 90 מעלות בעומס. הSB על 65 בIDLE ועד 75 בעומס.

הכי מעניין זה שטמפרטורה לא נופלת עם מורידים מתח

פורסם

הטמפ' שלך גבוהות מדי..הסירקולציה וכו בסדר אני זוכר מתרדים קודמים...

ניסת לתת פחות מתח (לא 0.0X) לראות אם זה משפיע על היציבות ? למרות שהטמפ' מוגזמת גם לקירור סטוק..

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי להוריד וכל מה שמתחת ל1.4 גורם לדברים הבאים: או שאני יקבל איזה מסך כחול באמצע המשחק או שפעם הבא כשאני מדליק מחשב אז הוא לא יעבור POST

החלפתי משחה ולא יצא לי מזה כלום... תקווה אחרונה על SPOTCOOL אבל יקח עוד איזה שבוע- שבועיים עד שאני יזמין אותו (האשראי פג תוקף :), הזמנתי חדש).

פורסם

אתה יכול להתקין מאוורר קטן 40/60מ"מ על גבי הצלעות עצמם..בכל אופן אתה בטוח שמרחת מספיק משחה..והקירור מהודק ?

פורסם
  • מחבר

כן הכל מהודק ויש מספיק משחה. בכל מקרה למה התחלתי את כל זה?... רציתי לעשות 4 GHZ וזה לא נותן לי. אז המליצו לי להעלות מתח בNB, ובגלל שהוא גם כך חם רציתי לדעת כמה אפשר לתת מקסימום כך שNB לא ימות בעוד שבוע.

ועוד דבר... יש פה חשיבות למתח HT ול-LDT FREQUENCY? עכשיו הLDT על X3.(מקורי X5, מקסימום שאפשר X8)

פורסם

הNB יכול להגיע גם ל1.60 אבל הטמפ' שלך מוגזמות..

ומין הסתם שגם מתח לHT/LDT חשוב..

פורסם
  • מחבר

ה-HT על 1.25 זה בסדר? המינימום זה 1.2. אם אני יעלה את NB GTL REF ויוריד את המתח על NB ל-1.25 זה יעזור?

פורסם

המתח שלו נמוך גם ככה..זה לא מה שישפיע על הטמפ' של הNB בצורה קיצונית אם בכלל..

פורסם
  • מחבר

עוד פעם הכל התחיל להשתגע ובביוס כל פעם קיבלתי ריסטרים אחרי שניה שנכנס לביוס. אחרי CMOS ריסט המחשב או שנתע בביוס אם נכנסים לשם, או שמעלה מסכים כחולים בזמן עליית ווינדוס, או שנתקע באמצע הפוסט. בקיצור הבאתי אותו למעבדה שהם ישברו ראש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים