עבור לתוכן

איזה כרטיס יותר כדאי לקנות מבחינת ביצויים במשחקים

Featured Replies

פורסם

SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 TOXIC 512MB GDDR5 PCI-E או SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCI-E

פורסם

עד לרזולוציה של 1680X1050 אפשר להסתפק ב 512MB זיכרון

מעל זה קח 1GB

פורסם

מה עם מפרט מחשב ותקציב בכותרת?

יאמרו שאני מפליץ את הכרטיס הזה כול הזמן

אך שמישהו יראה לי מתחרה ראוי לו בסכום הזה אם מבחינת ביצועים ואם ביחס עלות & תועלת.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9849&osCsid=aafmmlqrtefgoc02067viqmms1

פורסם

תלוי איפה אתה קונה, אם הפרש המחירים לא עולה על 50 ש"ח אז קח את האחד עם הג'יגה, היא לא תיהיה מיותרת...

פורסם

רוני אוליי פספסתי כאן משהו... אבל למה הצעת לפותח הדיון מעבד ?! הוא אפילו לא ביקש המלצה למעבד... מאיפה אתה יודע שיש לו לוח AMD ?

פורסם

מה עם מפרט מחשב ותקציב בכותרת?

יאמרו שאני מפליץ את הכרטיס הזה כול הזמן

אך שמישהו יראה לי מתחרה ראוי לו בסכום הזה אם מבחינת ביצועים ואם ביחס עלות & תועלת.

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9849&osCsid=aafmmlqrtefgoc02067viqmms1

קישור לא עובד..

וגם לא הבנתי מה הקשר למעבד שהציעו.

אני הייתי לוקח 1 GB גם אם יש סיכוי שלא השתמש בו ב100% זה עדיף מאשר להשתמש ב100% של חצי.. בשביל המשחקים שיצאו, ראש שקט.

לפעמים אני חושב שממשיכים להגיד דברים כמו תוכי שהיו נכונים לפני כמה חודשים.. העולם ממשיך להתקדם.

פורסם

כניראה שהלינק מוביל ל HD4850 DDR5, שזה בעצם HD4870 512 מגה לכל דבר בעל תדר ליבה נמוך ב 50MHZ מ 4870 טיפוסי ( OC קטן וזה 4870 לכל דבר )

לרזולוציה 1680 אין סיבה לקחת 1 גיגה זכרון כי לא יהיה הבדל ביצועים... אם אתה בכל זה רוצה 1 גיגה הכרטיס הזול ביותר עולה סביב 800 שקל אם אני לא טועה... תוצרת PALIT וכולל קירור מעולה...

פורסם

אני בספק רציני לגבי העניין שברזולוציה 1680 לא יהיה הבדל בין 512 ל1GB אנשים ממעיטים בכבדות של הרזולוציה הזאתי כל הזמן

אני שמתי לב שיש הבדלי ביצועים משמעותיים ברזולוציה הזאתי גם בין כרטיס של 2000 ל1000 וגם בכמות זיכרון בין כרטיסים זהים , כך לדוגמא את GTA שברזולוציה הזאת על הגדרות גבוהות דורש ג'יגה זיכרון בשביל לעבוד יותר טוב , ובכלל אל תאכל את השטות הזאת ש1680 לא מנצל..נכון להיום ברוב המשחקים ככל שהכרטיס בקטגוריה גבוהה יותר עם יותר זיכרון (כנראה גם עולה יקר יותר) תקבל יותר ביצועים גם ברזולוציה הזאת

פורסם

יש ל GTA פקודה שעוקפת את המגבלות של הזכרון, המשחק פועל טוב מאוד גם שאתה עובר את ההמלצות... מה שגם זה המשחק היחיד ש"מגביל"

לא רק ב 1680 כמעט ואין הבדל... ברוב המשחקים גם ב 1920 אין, ויש משחקים שאין הבדל בכלל גם ברזולוציות הגבוהות ביותר ( היותר קלים מבינהם )

המשחק היחיד שזכור לי שמרוויח קצת ביצועים מ 1 גיגה ב 1680 זה פאר קריי....

פורסם

מה שזכרון גדול צריך לתת זה שימוש יותר טוב בפילטרים לא?

כנראה שמה שמגביל 4870 זה 256 BIT.. זה באמת בזבוז אם הם היו עושים 512BIT זה כנראה היה נותן את כל ההבדל..

פורסם

גם לHD2900P&XT יש בקר זיכרון של 512ביט עם 1024 טבעתי,למען האמת בכדי לנצל את הבקר אתה

תזדקק לליבה חזקה וזכרונות מהירים מאוד בכדי לנצל את תעבורת הנתונים.

שלא לדבר גם על תוכנה...

פורסם

מה שזכרון גדול צריך לתת זה שימוש יותר טוב בפילטרים לא?

כנראה שמה שמגביל 4870 זה 256 BIT.. זה באמת בזבוז אם הם היו עושים 512BIT זה כנראה היה נותן את כל ההבדל..

כל כרטיס יוגבל בסופו של דבר... ל 4870 אין בעיה להסתדר עם פילטרים, הוא עושה את זה מצויין....

ההבדל בן 512 ל 1 גיגה זכרון מגיע ליידי ביטוי רק ברזולוציות גבוהות + פילטרים... עד אז הגירסאות יהיו דיי שוות בביצועים...

כמות זכרון לא נחוצה לא תתרום ביצועים... זה לא כמו תדר זכרון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים