עבור לתוכן

איבדתי את האמון שלי בNVIDIA

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

אני חייב להגיד שבשנה האחרונה אני ממש איבדתי את האמון הרב שנתתי ב NVIDIA. לי אישית היו כרטיסים של NVIDIA מאז הדור של GEFORCE 2 MX אבל כעט שאני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש אני בטוח הולך לקנות ATI. כל השערוריות של הרמאות ממש לא תרמו לNVIDIA ואני חייב להגיד שבטוח לדעתי יש בהן משהוא הרי אף אחד לא יפיץ את זה סתם. NVIDIA בכלל בוחרת להמשיץ את ATI במקום לשפר את המוצר שלהם.

לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם.

הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.

פורסם

אתה לא מעודכן, nVIDIA בסוף לא רימתה

וגם על ATI היו אשמות בדיוק כמו לnvidia

אני לא מבין מה אתה רוצה.. רוצה לקנות ATI ? בבקשה לך קנה.. מה הקטע?

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת מה הקטע אני פשוט מביע את דעתי ולדעתי NVIDIA בדרך למטה

פורסם

דעתך ממש לא משקפת את המציאות

פורסם

nvidia נגסה כמעט חצי שוק ... חברה מוצלחת לכל הדעות

בזמן האחרון ATI שיחררה כמה חולירות שמצליחות לעבור את יריביהם מnvidia בפחות מחיר

פורסם

שתי הבחרות מתמודדות ראש בראש אחת בשניה ולשתיהן יש מוצרים טובים מאוד.

התחרות שלהן מועילה רק לנו

פורסם

לסיכום כל הכבוד ל ATI שלא נכנסה למשחק המגעיל של NVIDIA וגם על המוצרים המעולים שלהם.

הכסף הבא שאני ישקיע בכרטיס מסך ילכו לATI אלא אם NVIDIA יעשו את הבלתי יאומן ויוציאו מוצר הרבה יותר טוב מזה של ATI. זה ממש לא נראה לי.

ATI קיימת הרבה יותר שנים ותמיד הוציאה כרטיסים בינוניים פלוס ולא יותר ופתאום הוציאו סדרה מעולה

מה גורם לך לחשוב ש nVIDIA שתמיד הוציאה מוצרים מהשורה הראשונה לא מסוגלים להתעלות על ATI

אני לא אומר שבטוח ש nVIDIA יחזרו להוביל אבל זאת לא בדיוק חברה מתה הם עדיין שולטים בשוק מבחינת מחירות וזה מה שבסופו של דבר קובע

ובקשר לרמאות פעם ראשונה ששמעתי על חברה שעשתה את זה זאת הייתה ATI

בימים ש Quake 3 היה הבנץ' ההכי נפוץ הם הוציאו דרייברים שגרמו לאיכות תמונה הרבה פחות טובה בשביל ביצועים

פורסם
  • מחבר

תקשיבו אני יסביר לכם למה לדעתי תוך מספר שנים גורל NVIDIA תהיה כמו גורל 3DFX.

בואו רק נביט שנה אחורה (לפני ה 9700PRO) כל משתמש שכיבד את עצמו ורצה את הכרטיס הטוב ביותר היה קונה רק NVIDIA. אבל היום כל המבטים מופנים כלפי ATI וNVIDIA כועכת כרטיס אחרי כרטיס.

בוא לשאל את עצמנו שאלה כזאת מה לדעתכם יהיה חזק יותר?

ה R400 של ATI או הNV40 של NVIDIA אני אישית מהמר על R400 בעיניים עצומות ורק שתבינו לפני חצי שנה לא הייתי מוכן לשמוע על חברה אחרת חוץ מ NVIDIA

פורסם

אתה מנחש בכיף... אין לך מושג מה יהיה עם הR400 או הNV40

אתה חושב שמישהו ידע שהR300 הולך להיות כזאת הצלחה? כולם חשבו שזה יהיה סתם עוד שבב מאפן... אבל ATI הביאו כרטיס פצצה

אתה חושב שהNV40 הולך להיות כישלון ואתה מנחש כי אי אפשר לדעת עד שלא בודקים את הכרטיס הגמור!

פורסם
  • מחבר

ברור שאני מנחש ואף אחד לא יכול לדעת אני פשוט מביע דעה

ומה שאמרת קשר ל R300 אז היה ידוע מראש רק לפי המפרט התכני שלו שהוא יהיה פצצה.

אתם תיראו שNVIDIA בדרך למטה ואני מקווה מאוד בשבילהם שהNV40 יהיה טוב כי אם לא אז זה יהיה המסמר האחרון בקבר שלדעתי הם חפרו לעמצם

פורסם

לפי המפרט אפשר היה לשער שהכרטיס יהיה פצצה...

תיזכר בFX5800ULTRA... לפי המפרט שלו הוא פצצה.. אבל בשטח הוא דרעק

פורסם

אני אישית לא סובל את אינווידה

קניתי gf2mx200 לפני שנה ומשהו וזה הרבה יותר חלש מה400

אתם יודעים מה זה לשחק עם הדבר הזה?!

זה עשה לי נזק פסיכולוגי עמוק כך כך שאני רואה דברים במציאות ב 5 פרימיים!

מזל שעברתי ל radeon והכל טוב...

פורסם

אתם יודעים מה זה לשחק עם הדבר הזה?!

זה עשה לי נזק פסיכולוגי עמוק כך כך שאני רואה דברים במציאות ב 5 פרימיים!

ROFL! :lol:

פורסם

על מה אתה מדבר?!@?#!@?# ניבידיה היא החברה הכי טובה שיש למחשבים שיצאה איי פעם .. כרטיסי מסך מובילים ...

לוחום אם אנפורסים לא מבין מה יש לך אם יש לך משהו נגד ניבידיה תשמור לעצמך....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים