פורסם 2009 ביולי 2616 שנים שלום,יצא למישהו לראות את הכתבה אתמול בערוץ 10 ?למקרה שלא -http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=652717&sid=126מה אומרים על זה?מישהו עוסק / מכיר מישהו שעוסק בזה באמת?נשמע קצת הזוי....
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים עבדתי קצת מהצד. מניב לא מעט כסף בהתאם לזמן שאתה משקיע וליכולות המנטליות שלך, מה שכן לפעמים זה כואב ראש אחד גדול.
פורסם 2009 ביולי 3116 שנים NuNaTak אני מבקש להיחסף מעט יותר לתחום.אבל יש יותר מידי מידע שצריך ליקרוא ולסנן,מאוד הייתי מבקש לשבת עם מישהו כמוך אשר כבר ניסה ושתדריך אותי בבקשה
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים לך ללמוד מקצוע אמיתי.ברור שצריך מקצוע וזה לא סותר את המקצוע זה משהו בנוסף-למרות שאם אתה באמת טוב בזה אז למה לא?אבל אני בתור תלמיד תיכון הייתי מאוד מעוניין ללמוד את זה, וכן אני אנסה עכשיו ללמוד ולברר איך אנשים עושים את זה.לפי דעתי זה עדיף מאשר ללכת לקרוע את התחת במתקנים בלונה פארק או ללכת להיות מלצר איפשהו..
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים ברור שצריך מקצוע וזה לא סותר את המקצוע זה משהו בנוסף-למרות שאם אתה באמת טוב בזה אז למה לא?אבל אני בתור תלמיד תיכון הייתי מאוד מעוניין ללמוד את זה, וכן אני אנסה עכשיו ללמוד ולברר איך אנשים עושים את זה.לפי דעתי זה עדיף מאשר ללכת לקרוע את התחת במתקנים בלונה פארק או ללכת להיות מלצר איפשהו..לידיעתך מלצרים עושים הרבה כסף
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אבל קורעים את התחת..ולא כולם זה תלוי במצב רוח של הלקוח, והם לא מקבלים מינימום הם יכולים להרוויח הרבה והם יכולים להרוויח פחות מהמינימום לשעה.אבל את זה נשאיר לדיון אחר..
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים הם קורעים את התחת אבל הם לומדים מה זה להתאמץ עבור כל שקל - ואת הערך של זה אי אפשר למדוד.
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים אני דיי בטוח שגם העוסקים שרשת שותפים קורעים את התחת, בצורה אחרת.בכל מקרה, בהצלחה לבחור
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים חברות המציעות מוצרים למכירה, משתמשות בך כסוכן מכירות שלהן, ובתמורה אתה מקבל אחוזים ממחיר המוצר. (רק במידה ואתה מוכר.)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים שוב, תהליך המכירה עצמו. איך הם מוכרים? דרך איפה? (ברור שבאינטרנט... אבל איזה סוג מקומות באינטרנט?..)
פורסם 2009 באוגוסט 216 שנים הם מפרסמים פרסומות באתרים על חשבונם, הם יכולים לפרסם גם באתרים כמו וואלה אם הם ברי תקציב, והם יכולים לפרסם גם בפורומים למשל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.