עבור לתוכן

כתבה ערוץ 10 - שיטת השותפים - Affiliate

Featured Replies

פורסם

שלום,

יצא למישהו לראות את הכתבה אתמול בערוץ 10 ?

למקרה שלא -

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleId=652717&sid=126

מה אומרים על זה?

מישהו עוסק / מכיר מישהו שעוסק בזה באמת?

נשמע קצת הזוי....

פורסם

עבדתי קצת מהצד. מניב לא מעט כסף בהתאם לזמן שאתה משקיע וליכולות המנטליות שלך, מה שכן לפעמים זה כואב ראש אחד גדול.

פורסם

NuNaTak אני מבקש להיחסף מעט יותר לתחום.אבל יש יותר מידי מידע שצריך ליקרוא ולסנן,מאוד הייתי מבקש לשבת עם מישהו כמוך אשר כבר ניסה ושתדריך אותי בבקשה :hi:

פורסם

תודה,,האם יש מקומות המלמדים את שיטת השותפים,? :hi:

פורסם

לך ללמוד מקצוע אמיתי.

פורסם

לך ללמוד מקצוע אמיתי.

ברור שצריך מקצוע וזה לא סותר את המקצוע זה משהו בנוסף-למרות שאם אתה באמת טוב בזה אז למה לא?

אבל אני בתור תלמיד תיכון הייתי מאוד מעוניין ללמוד את זה, וכן אני אנסה עכשיו ללמוד ולברר איך אנשים עושים את זה.

לפי דעתי זה עדיף מאשר ללכת לקרוע את התחת במתקנים בלונה פארק או ללכת להיות מלצר איפשהו..

פורסם

ברור שצריך מקצוע וזה לא סותר את המקצוע זה משהו בנוסף-למרות שאם אתה באמת טוב בזה אז למה לא?

אבל אני בתור תלמיד תיכון הייתי מאוד מעוניין ללמוד את זה, וכן אני אנסה עכשיו ללמוד ולברר איך אנשים עושים את זה.

לפי דעתי זה עדיף מאשר ללכת לקרוע את התחת במתקנים בלונה פארק או ללכת להיות מלצר איפשהו..

לידיעתך מלצרים עושים הרבה כסף

פורסם

אבל קורעים את התחת..

ולא כולם זה תלוי במצב רוח של הלקוח, והם לא מקבלים מינימום הם יכולים להרוויח הרבה והם יכולים להרוויח פחות מהמינימום לשעה.

אבל את זה נשאיר לדיון אחר..

פורסם

הם קורעים את התחת אבל הם לומדים מה זה להתאמץ עבור כל שקל - ואת הערך של זה אי אפשר למדוד.

פורסם

אני דיי בטוח שגם העוסקים שרשת שותפים קורעים את התחת, בצורה אחרת.

בכל מקרה, בהצלחה לבחור

פורסם

לא הבנתי אבל איך תהליך המכירה עצמו עובד... מישהו מעוניין להסביר בקצרה?

פורסם

חברות המציעות מוצרים למכירה, משתמשות בך כסוכן מכירות שלהן, ובתמורה אתה מקבל אחוזים ממחיר המוצר. (רק במידה ואתה מוכר.)

פורסם

שוב, תהליך המכירה עצמו. איך הם מוכרים? דרך איפה? (ברור שבאינטרנט... אבל איזה סוג מקומות באינטרנט?..)

פורסם

הם מפרסמים פרסומות באתרים על חשבונם, הם יכולים לפרסם גם באתרים כמו וואלה אם הם ברי תקציב, והם יכולים לפרסם גם בפורומים למשל. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים