עבור לתוכן

מתי יהיה אפשר לצפות כבר ללוחות אם עם USB3 ?

Featured Replies

פורסם

לפי מה שהבנתי זה הולך להיות אחד מהשיפורים הטכנולוגיים היותר גדולים של הזמן האחרון, מהירות מטורפת.

פורסם
  • מחבר

תקן אותי אם אני טועה אבל אוגוסט 2009 זה דיי סוף לא?

בכל מקרה אם כבר מחכים לפחות עד ספטמבר למעבדי I5 אז לא כדי יהיה לקנות מחשב חדש בלי USB3 לא?

פורסם

מארזים שעכשיו יש בהם USB 2 לא יתמכו ב USB 3? האם השינוי פיסי, או שיהיה איזה update שניתן להוריד והוא כבר יהפוך את ה 2 ל 3?

פורסם
  • מחבר

מארזים שעכשיו יש בהם USB 2 לא יתמכו ב USB 3? האם השינוי פיסי, או שיהיה איזה update שניתן להוריד והוא כבר יהפוך את ה 2 ל 3?

המארז זה לא הבעיה , השינוי נעשה בלוחות אם..

פורסם

אני חושב שהכוונה בשאלה היא בתאימות לאחור: האם ניתן יהיה לחבר התקן USB3 ליציאת USB2 ולהיפך, כמו המצב עם 2 ו-1?

פורסם

כן, יש תאימות לאחור.

פורסם

ומתי יצאו לוחות P55 (אני מניח שבלוחות האלה כבר יהיה USB 3)? בערך בתקופה חופפת ליציאתו של i5, נכון?

פורסם

ומתי יצאו לוחות P55 (אני מניח שבלוחות האלה כבר יהיה USB 3)? בערך בתקופה חופפת ליציאתו של i5, נכון?

החלק הודאי היחידי הוא שאכן אמורה להיות התאמה בין זמן יציאת הלוחות לזמן יציאת המעבדים, שכן אלה חסרי כל תועלת בלי אלה ולהפך. מתי זה יקרה, והאם עד אז כבר יכניסו USB3 - השד יודע. גם לפרסומים הרשמיים רצוי להתייחס כהערכות גסות.

פורסם

בהתחלה אמרו Q3, נכנסנו כבר לרבע השלישי אבל יש עוד חודשיים עד שנצא ממנו. אני מאמין שזה יקרה לפני 2010.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים