עבור לתוכן

חוות דעת על כמה חלקים במפרט לHTPC

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

מישהו המליץ לי כמה חלקים במפרט:

לוח אם - 715 ¤

GA-E7AUM-DS2H

NVIDIA® GeForce 9400 Chipset

GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H, adapting brand new NVIDIA® GeForce 9400 MCP chipset (Media and Communications Processor) supporting Microsoft DirectX10 for Vista Premium. Featuring NVIDIA® Hybrid SLI® (GeForce Boost) 、PureVideo® HD technology、NVIDIA® CUDA and NVIDIA PhysX technology. GeForce 9400 also highly improves the realism of HD contents playback and graphics performance for mainstream 3D gaming. Through the supporting verity of video output, such as DVI and HDMI (with HDCP support), GIGABYTE GA-E7AUM-DS2H brings the ultimate rich multimedia experience.

מעבד - 445 ¤

Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray‎

קירור למעבד - 125 ¤

‏Freezer 7 Pro

וכמובן זיכרון - 142 ¤

DDR II 800Mhz‎ - ‏2GB Kingston Value‎

יש לי מסך FULL HD ואני רוצה להפעיל כל סרטי 1080P שיש. זאת אומרת H.264 ,MKV,TS....... הכל.

מספיק לי המפרט הזה?

אני מעדיף כרטיס מסך מובנה, כי המארז שלי קטן מדי לכרטיס מסך - ‏Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W‎

או לפחות לכרטיס שהיה לי עד עכשיו (X1950PRO AGP) , נעלצתי לעשות קומבינה עם חוטים כי בקושי אפשר היה לחבר.

פורסם

קודם אציין שיש לי מארז כמו שבחרת ומסך 42" FHD.

בניגוד אלייך כן הלכתי על האופציה של כרטיס מסך משופר ולא OB אבל התפשרתי על לוח האם והמעבד.

כך אני יכול להריץ משחקים ואפילו עם הMediaPortal היחסית כבדה אין לי שום קפיצות במסכים עם Overlay של גרפיקה.

הקונפיגורציה שלי היא עם מעבד AMD כך שההשוואה לא מלאה, אבל על המעבד + לוח אם שילמתי 500 שקלים פחות ממך וקניתי בכסף הזה את ה4670 של ATi.

אני מאמין שהיום אפשר אפילו לדחוף ברווח את ה4850.

מומלץ

פורסם

מחזק.

ה 9400GT המסכן הזה ממש לא שווה לוח ב 700 ש"ח וה Hybrid SLI זה בולשיט.

אתה יכול לקחת מערכת מבוססת AMD עם לוח פשוט + HD4670

ואם אתה חיייב כ.מ. מובנה אז גם לוחות עם HD3200 מובנה יעשו את העבודה

פורסם
  • מחבר

חברים , אז מה לקנות? משחקים במחשב הזה לא כל כך מעניינים אותי ואני גם מאוד מאוד מעדיף INTEL ולא AMD.

כמו שאמרתי הכי חשוב לי לנגן חלק 1080P בכל הפורמטים H.264 ,MKV,TS......

ואני גם מאוד מפחד שיהיה לי עוד פעם בעיה עם כרטיס מסך שלא נכנס במארז (הרי בחנות לא יראו לי איזה גודל הכרטיס )

נניח

מעבד - אותו מעבד E6300

לוח - ‏ASUS ‏P5KPL-CM - מחיר 250 שח.

כרטיס מסך - ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ ???? מחיר 425 שח

השאלה אם זה אותו גודל כמו שהיה לי X1950PRO AGP . אם כן, חבל על הזמן. לא נכנס טוב למארז

פורסם

בכוונה ציינתי שגם אני משתמש במארז המדובר.

כרטיס המסך יושב בתוכו בצורה נהדרת ללא בעיות של מקום, אפילו יש לי בנוסף כרטיס רשת PCI נוסף וכרטיס קול ארוך של Creative.

אני לא מכיר גודלו של הכרטיס הישן שברשותך אך הוא כנראה מהסוג עם הישבן הארוך ,עם כניסה נוספת של 12V, ובגלל זה לא מתיישב טוב במארז.

פורסם
  • מחבר

בכוונה ציינתי שגם אני משתמש במארז המדובר.

כרטיס המסך יושב בתוכו בצורה נהדרת ללא בעיות של מקום, אפילו יש לי בנוסף כרטיס רשת PCI נוסף וכרטיס קול ארוך של Creative.

אני לא מכיר גודלו של הכרטיס הישן שברשותך אך הוא כנראה מהסוג עם הישבן הארוך ,עם כניסה נוספת של 12V, ובגלל זה לא מתיישב טוב במארז.

אחלה!!! תודה רבה ! הולך לקנות היום את החלקים!

ד"א מגיע עם הכרטיס הזה כבל HDMI?

פורסם

לי יש את הגירסה של MSI והוא מגיע ללא כבל.

בנוסף הכניסה שלו היא כניסה בצורת DVI אך היא כן מסוגלת להעביר HDMI (כולל סאונד), זוהי קומבינה של ATi.

כנראה שתזדקק לכבל DVI-HDMI בהנחה ואת הסאונד אתה מעביר לרמקולים חיצוניים ולא למסך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, יש לי כבל DVI-HDMI וגם ככה המארז שלי היה מחובר לרמקולים.

שוב תודה רבה על העזרה. ואתה אומר שהוא אפילו מריץ לך משחקים? לא שאני צריך את זה בHTPC בסלון , אבל סתם מעניין.

פורסם

אני לא שחקן כבד.

אבל סובל מהתמכרות קטנה לNBA 2K9 ולPES 2009.

שניהם רצים יופי על 1920x1080

ו... תתחדש

פורסם

יש לי גם את המארז, מספר נקודות:

1. הספק שמגיע איתו נוראי, מדובר בJSP TECH מסכן וחלש מאד, בעבר זה הגיע עם ספק אפילו גרוע יותר, קח זאת לתשומת ליבך.

2. המארז הזה בנוי כך שאפשר להכניס לתוכו אמנם לוח בגודל מלא, אך הצפיפות שבו היא נוראית אם שמים לוח גדול.

3. אני במקומך הייתי הולך על שילוב של לוח G31 מעבד E6300 וכ.מסך 4350.

4. כרטיסים קצרים הם לא בעיתיים להכנסה, כרטיסי רשת / רשת אלחוטי וסאונד כבר ממוקמים לקראת הספק בלוח מלא, ובכל מקרה הם קצרים. לגבי כ.מסך יש שם בעיה של מקום עם הכבלים של הספק ובכלל הקרבה לכוננים.

לסיכום, מדובר במארז זול להחריד, עם ספק ג'נרי, מומלץ להחליף בו את הספק, לשים רק כונן אופטי אחד וקשיח אחד, ומערכת מבוססת הכל ONBOARD, מה שבמקרה שלנו יהיה AMD עם HD3200 מובנה.

לגבי הלוח שציינת, ה9400 המובנה הוא אינו 9400GT! הוא כרטיס חלש בהרבה עם שם דומה, אין לצפות לביצועים של 9400GT ממנו. כמו כן, לא הייתי מכניס בתוך מארז כזה לוח מלא, אולי עם לוח MICRO המרחב הפנימי שלו לא יהווה בעיה כל כך גדולה. ובטח שלא הייתי מכניס לשם 4850, גם בשל חוסר רלבנטיות לצרכים, גם בגלל הספק העלוב, גם בגלל המקום וכמובן שבגלל החום.

פורסם
  • מחבר

טוב הייתי היום בKSP שמשם אני רוצה לקנות את כל החלקים ולא היה להם את הכרטיס HD 4670 :-\

yz101 השאלה אם הכרטיס שהמלצת - HD4350 יריץ לי את כל הסרטים של 1080P בלי שום בעיות.

אני מדבר על פורמטים H.264 ,MKV,TS......

או לקנות 9400GT או 9500GT?? לא בגלל כסף אלא בגלל ביצועים הכי טובים לסרטי HD.

מה אתם אומרים? HD4350,9400GT,9500GT ?

בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך

תודה על העזרה חברים!!

פורסם

הסתכלתי במלאי של KSP ויש לך אפשרויות לקחת את ה4650 שהוא ,מבחינת הדרישות שלך, מאד קרוב לרמה של ה4670 (בערך 15% ביצועים פחות)

בכל מקרה הייתי מתעקש שיזמין את ה4670 מסניף אחר כי יש מהGigabyte מלאי

פורסם

4350 יכול להתמודד עם תכני HD. אבל זה יותר קשור כבר לקודקים נכונים והגדרות נכונות.

לא צריך להיות הבדל מהותי כלשהו ביכולות פיענוח הHD בין ה4670 ל4350.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לחכות טיפה, עד שיגיע HD 4670 לחנות.

תודה לכולם על העזרה!

פורסם

החלטה נבונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים