עבור לתוכן

עזרה בבחירת מעבד פנום II

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הפנומים 1gen הכי בעייתיים בC@ ומעבר לכך בעייתיים לשם עצמם.

המעבדים החדשים של AMD טובים ל OC והמרובעי ליבה שלהם בקלות מגיעים ל 4GHZ שזה לא רע (גם המשולשי ליבה מגיעים ל 4GHZ, גם אחרי שפותחים להם את הליבה הנוספת). אפילו ה PHENOM II X2 מגיעים קרוב ל 4GHZ אחרי שפותחים להם 2 ליבות (ובערך לאותו דבר בלי, כניראה יש להם מגבלה מסויימת). וכל זה עם גופי קירור אוויר רגילים.

איפשהו אני מצטער שלא רכשתי AMD 710 ביצועיו נהדרים גם בסטוק ומעבר לכך בC@.

אבל זה AM2 טיפה ענתיקה לא ?

AM2+ ליתר דיוק אך עם תאימות לAM2

פורסם

אוי! זה מעבד פנום 1! להתעלם ממנו בבקשה, טעות שלי.

פורסם

אישית חוץ מבשבירת מחסום ה3GHZ הכול עבד חלק עם הפנום 1gen שהיה לי.

הריץ משחקים מצוין ובכלל VM.

אם פותח הדיון משתמש בוירטואליזציה הפנום X3 יהיה מעולה לכך כמובן גם מרובעי הליבות.

אך אם מדובר בתחנות עבודה אין מתחרה לאופטרונים במחיר & ביצועים.

פורסם
  • מחבר

מדובר נטו תחנת עבודה

אני לא משחק בכלל וחשוב שיהיה יחס ניצול גבוה.ראיתי אופטרונים חדשים אבל אני לא יודע בוודאות איזה ליטוגרפיה הם.

לוח האם המיועד הוא של גיגבייט GA-MA790XT-UD4P

אבל המליצו לי לא לקחת את האופטרונים כי הם מיושנים בסוקט AM2.

כל השימוש של המחשב הוא אינטרנט קצת שירטוט וקצת עריכת וידאו.חשוב לי מאד מחשב קריר ואני לא מעוניין בתנור עקב הקיץ הנוראי שיש לאחרונה.....

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21&filter_id=10&sort=2a&page=2

הנה האופטרונים היחידים בארץ במחירים ממש שווים.

עריכה : ליטוגרפיה של 65.

פורסם

ואיי גדול ,מעבד quad באזור ה 300 שקל ,רק מעניין איזה לוח (אני חושב שזה הלוחות עם ה acc ).

פורסם

בשביל פתיחת ליבות חובה ACC.

אם אני זוכר נכון אי אפשר יותר לפתוח מעבדי ATHLON, מהר מאוד נעלו בהם את האפרות הזו. רק מעבדי ה PHENOM II נפתחים.

נ.ב.

הגיע לארץ ה athlon II X2 250, בחנויות שראיתי רשמו PHENOM במקום ATHLON, חשוב לציין שמדובר במעבד כפול ליבה טבעי בניגודל ל PHENOM II שהם כולם מרובעי ליבה טבעיים ולכן לזולים (המשולשים וה PHENOM II X2 החדשים) ניתן לפתוח ליבות.

פורסם
  • מחבר

מה זה ACC ??

כרגע יש לי מעבד דואל קור.זה מצחיק לקנות אחד אחר רק מתקדם טכנולוגית.מה הסיכוי שהוא "יפתח" ויהפוך ל- 4 ליבתי??

זה לא ניראה לך מוזר שמוכרים מעבדים 4 ליבתיים כדואלים עם 2 ליבות "רדומות".בעיני זה חשוד.ומאיפה אני בטוח שהוא אכן יפתח ויעבוד כראוי?

פורסם

שוב המעבד הזה נפתח לQC,בדוק בBIOS אם יש לך ACC.

פורסם

מה זה ACC ??

בגדול זה אופציה שמאפשרת OC טוב יותר

כרגע יש לי מעבד דואל קור.זה מצחיק לקנות אחד אחר רק מתקדם טכנולוגית.מה הסיכוי שהוא "יפתח" ויהפוך ל- 4 ליבתי??

זה הימור, האם הליבנות נסגרו כי היו פגומות או כי היה צורך במעבדים דו ליבתיים

זה לא ניראה לך מוזר שמוכרים מעבדים 4 ליבתיים כדואלים עם 2 ליבות "רדומות".בעיני זה חשוד.ומאיפה אני בטוח שהוא אכן יפתח ויעבוד כראוי?

כאמור, זה הימור

פורסם

לתחנת עבודה תקנה COREI7 (אם אתה מקצועי בתחום)

ולא OPETRON, למרות שגם לאופטרון יש ביצועים מאוד גבוהים .

בכל מקרה הפתרון האולטימטיבי זה I7 920

פורסם

מצד אחד אני מסכים עם הבחור מעלי, ומצד שני לא. אם פותח הדיון היה משתמש קצת יותר כבד (לפחות ככה זה נשמע) הייתי ממליץ על I7, אבל גם אין לו תקציב לזה, ממה שאני מבין.

בכל מקרה, לא תמצא פנום 2 שיתאים לך עם צריכת חשמל נמוכה באמת..

פורסם
  • מחבר

כבד אני לא כל כך

אבל משחקים הם בהחלט לא הכיוון.הבעיה היא תקציבית והיא לא נותנת לי הרבה מיגוון תמרון בין החלקים.

לכן סיכמתי עלויות כאלה

זיכרון 300- 320 שקל 4 גיגה

לוח 550 - 660 שקל בעדיפות לנמוך

מעבד

ארבע ליבות שמצאתי היה הפנום 2 925 ב 1173 שקל

או

2 ליבות 7750 ב 300 שקל פלוס.

פורסם

קצת קשה לדבר על AMD במונחים של OC שהמעבד צורך W מטורפת של 100 ומעלה ...

הוא נראה דיי כבד וחלש בשביל זה .

אבל בתור מעבד ללא המהרה הוא מצויין , בכל אתרי החומרה שיש בנצמרקים AMD גוברת על INTEL בכל מה שקשור למשחקים .

עבדו עליך גבר... כאפת שטות דחוף :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים