עבור לתוכן

התחממות של מחשב נייד דל

Featured Replies

פורסם

יש לי דל 1520 כבר שנתיים בערך.

מהיום הראשון המחשב היה די חם, אבל לא משהו מיוחד שבמעבדה יסכימו לפתוח את המחשב בשבילו. 55-65 מעלות במנוחה.

לפני כשנה המחשב התחיל כל כך להתחמם בפעילות מאומצת עד שהמעבד היה מגיע ל- 98-100 מעלות והמחשב היה מכבה את עצמו.

במעבדה (הידועה לשמצה) של דל בהתחלה אמרו שאין בעיה כי המחשב עובד כבר יומיים ולא נכבה, אבל אחרי שהדרכתי אותם להפעיל ORTHOS כדי לאמץ את המעבד הם השתכנעו וסידרו שם משהו... בערך.

עכשיו שנה אחרי, שוב במאמץ (משחקים/פלאש וכו') המעבד מגיע ל- 98 מעלות, אבל הפעם הוא לא נכבה אלא פשוט מתחיל להעלות ולהוריד את מהירות המעבד: מ- 2 לסביבות 1.2GHZ, יורדות כמה מעלות ואז הוא חוזר ל- 2. הדבר הזה גורם ללאגים מעצבנים ביותר וזה בלי קשר לחום שיוצא מתוכו.

בעיקרון יש לי אחריות 3 שנים, אבל אני חושב שאם לא קורה כלום במעבדה יתנערו מאחריות כמו שניסו לעשות בפעם שעברה.

אני מעדיף לא לפתוח את המחשב, כי לא התעסקתי מעולם עם הבפנים של מחשב נייד ואני לא רוצה להישאר עם מעבד שרוט/ף או חבילת חוטים חסרת תועלת.

אשמח לשמוע רעיונות מכם, אפילו אם הם דורשים השקעה כספית סבירה שתפתור את הבעיה ותשאיר את המחשב נייד.

פורסם

כבעל מחשב נייד מאותו הדגם רק עם כרטיס מסך טוב יותר, אני יכול לומר לך שני דברים

צריך דבר ראשון לבדוק אם הכרטיס מסך שלך, מולחם ללוח ואם כן תבדוק באחד הלינקים שהיו פה בעבר אם אתה זכאי להארכת אחריות.

דבר שני, תתחיל לנקות את המחשב עם ספריי לחץ אויר בפתחים שלו, כל חודש חודשיים, וזה יהיה כמו עולם אחר...

המחשב שלי גם בהתחלה התחמם המון, עבר ניקיון ראשוני על ידי והטמפ' צנחה, אחר כך היה במעבדה עבר ניקיון מלא + כל מיני דברים שהוחלפו ומידי פעם כשהוא מתחיל להתחמם שוב אני מנקה אותו...

פורסם
  • מחבר

צריך דבר ראשון לבדוק אם הכרטיס מסך שלך, מולחם ללוח ואם כן תבדוק באחד הלינקים שהיו פה בעבר אם אתה זכאי להארכת אחריות.

איך אני בודק את זה? פותח את המחשב? זה לא מסיר את האחריות?

איזו מעבדה מספקת לך את האחריות, CPM או יעל? פשוט הגעת אליהם ואמרת להם שינקו לך את המחשב?

אני אקנה ספרי אוויר ואנסה באמת לנקות את הפתחים, נראה אם יש שיפור. תודה.

פורסם

למען האמת אני לא זוכר איך בודקים, תוכל לשאול במעבדה

אני לצערי בCPM, וכן אתה יכול לבוא אליהם ולומר שהמחשב מתחמם יותר מידי ואתה רוצה שינקו אותו, ואפילו שירצו בדיקות מאמץ...

ובהצלחה עם הפתרון החלקי, אבל בכל מקרה מומלץ גם ניקוי מלא במעבדה

פורסם

נסה לבדוק עם התכונות השונות את הדגם..ככה תדע עם הוא בטכנולגוית הMXM מה שאומר שהכרטיס מסך לא משולב בלוח האם עצמו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים