עבור לתוכן

עזרה-רעש לוואי מחריד מ Logitech X-540

Featured Replies

פורסם

תמיד זה קורה ברמקול הימני הקדמי.. כל כמה ביטים יש מעין צרימה בתדר גבוה (כמו צפצוף היתוש, לא כ"כ חזק אבל מאוד מאוד צורם בגלל הצדר הווקאלי הגבוה).. זה לא מגעים, הכבל מחובר היטב. הרמקולים אצלי כשלושה-ארבעה חודשים, וזה אף פעם לא קרה לי מקודם.

אני חייב עזרה, זה פשוט לא כיף לשמוע מוזיקה עם הצרימה הזאת.

פורסם

קרה לי כבר בעבר. זה לוג'יטק, הם לא יודעים לייצר רמקולים. :nono:

תממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש"לא יודעים לייצר רמקולים" זו הכללה מוגזמת.. הספציפים האלה לא יצאו משהו.. בכל מקרה אני אממש את האחריות.

פורסם

מנסיון, היו לי בעבר מס' דגמים שלהם, כולם לא החזיקו מעמד יותר שנה. אני ממליץ על חברות שעוסקות רק ברמקולים כמו JBL, Altec Lansing וכד'.

פורסם

לא יודעים לייצר רמקולים?מה לגבי z-2550? אני רוצה לקנות את הסט הזה אבל זה דיי מטריד שאתם לא ממליצים על לוג'יטק... בכל זאת זה לא רמקולים ב20 שקל זה איזה 2000 שקל

פורסם

כן קצת נספחתי אבל כאמור לא היה לי נסיון טוב עם הרמקולים שלהם בעבר. :-\

שוב, אני אישית הייתי קונה מערכת של חברה העוסקת רק באודיו.

בקשר לz-2550 אני לא מכיר דגם כזה, אתה בטח מתכוון לZ5500?

אם כן יש הרבה ביקורות טובות עליהם בזאפ:

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=132220

פורסם

לי יש את ה X-540 יותר משנתיים ועדיין עובדים מצויין .

ChaoShon נראה לי שאני יודע מה הבעיה.

היה לי את זה ברמקול סנטר .

הרמקול נפל לי פעם ונפלה ממנו הרשת (המגן) ואחרי שהכנסתתי אותה שוב אז הרמקול תמיד זייף (גם מין צלילי של זמזמום ) .

בהתחלה לא הבנתי מה יכולה להיות הבעיה עד שהורדתי ממנו את הרשת .

ושמתי לב שעם הרשת יש רעש ובלי הרשת אין .

אז הורדתי את הרשת והדבקתי על הרמקול מין 2 פסים של ספוג דביק (כמו מבודד) ואז החזרתי את הרשת .

ומאז אין שום רעשים והכול פעול מצויין (כבר יותר משנה) .

פורסם
  • מחבר

1) איך מורידים את הרשת? היא נראית מובנית..

2) שמתי לב שזה לא קורה בכל שיר/מנגינה, רק בכמה מהם. לדוגמה: http://www.youtube.com/watch?v=Wo2BWUCH3e8

ובכמה שירים של Green Day.. אתם יכולים לשמוע את הקישור שנתתי ולדווח? אם גם לכם זה ככה אז זו בעיה בשיר/מנגינה. אם לא-רק אצלי. *שימו את זה על ווליום גבוה, כי בווליום נמוך לא הכי שומעים את זה.

פורסם

אצלי אין זמזמום.

אני עכשיו שומע את השיר והווליום טיפה מעל החצי .

אצלי ברמקול היה זמזום גם כשדיברתי עם חברים בסקייפ , וכשהם דיברזו די חזק אז היה מהרמקול מין "בזזזזז" מציק .

הזמזום גם אצלי לא היה בכל השירים וגם לא בווליום נמוך .

תנסה לשמוע את השיר ותראה מתי יש זימזמום, ואז תנסה ללחוץ על הרשת של הרמקול או שתעטוף אותו במשהו (כמו מגבת) ותלחץ על הרשת .

ואז תנסה לשמוע אם עדיין יש את הזמזמום .

ד"א בלינק שהבאת יש לך זמזמום בדקה ו50 שניות ככה ?

כי אצלי צלילים כאלה היום גורמים לזמזום .

פורסם
  • מחבר

ב 1:59 יש זמזומים, איפה שיש כזה אפקט.

אחרי כמה שירים/ניסויים, הגעתי למסקנה שזה קורה רק בשירים מסוימים (עם הרבה כלי נגינה/אפקטים שנשמעים בו זמנית) על ווליום גבוה. מצאתי פתרון-אני שם את הרמקולים מאחורי המסך. זה גם נשמע קצת אטום וזה ממש יפה, גם יש הד עדין ונקי, לא רואים אותם וגם אין את הצליל המעצבן ההוא (או לפחות לא שומעים אותו).

*אני שם אותם מאורי המסך עם "הפרצוף" לכיוון הבסיס של המסך, כאילו הם פנים אל פנים והבסיס של המסך עומד באמצע.

*במוסיקה אני מבטל את ה5.1 ושם 2.1, במשחקים אני מחזיר את הסראונד.

הצליל פשוט נשמע נקי ויפה ;D

פורסם

כן קצת נספחתי אבל כאמור לא היה לי נסיון טוב עם הרמקולים שלהם בעבר. :-\

שוב, אני אישית הייתי קונה מערכת של חברה העוסקת רק באודיו.

בקשר לz-2550 אני לא מכיר דגם כזה, אתה בטח מתכוון לZ5500?

אם כן יש הרבה ביקורות טובות עליהם בזאפ:

http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=132220

כן סליחה התבלבלתי...

בכל מקרה הם שווים את זה? כי אני רוצה רמקולים רק שאני לא יודע כמה הם שווים את זה... ואם יש רמקולים שקרובים להם במחיר רק עם תכונות טובות יותר...

פורסם

הZ5500 שווים כל שקל..

אבל בארץ הם יקרים..אני הבאתי מחו"ל ב1100 שקל בערך

שווים כל אגורה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים