עבור לתוכן

מחשב נייד עד 7000 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

המחשב הביתי שלי כבד (מארז + מסך 55קילו) ואני הולך למסיבות רשת אז החלטתי לקנות מחשב נייד יש לי 7000שקל והמחשב היחיד שראיתי שמשתלם ביחס עלות הוא ה ZEUS P4245GRPX מ ksp

המעבד הוא 2.4ghz

והכרטיס מסך r9000

השאלה היא , לקחת די וי די + צורב או 512mb ddr (הוא מגיע עם 256 )

תודה.

פורסם

המחשב הביתי שלי כבד (מארז + מסך 55קילו) ואני הולך למסיבות רשת אז החלטתי לקנות מחשב נייד יש לי 7000שקל והמחשב היחיד שראיתי שמשתלם ביחס עלות הוא ה ZEUS P4245GRPX מ ksp

המעבד הוא 2.4ghz

והכרטיס מסך r9000

השאלה היא , לקחת די וי די + צורב או 512mb ddr (הוא מגיע עם 256 )

תודה.

מסיבת רשת עם מחשב נייד זה על הפנים.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא לא מה אתה חושב. המחשב הזה יכול לעלות משחקים בקלות נכון שהמסך lcd הזה לא טוב לשחקים אבל צריך להתפשר.

אני לא יכול ללכת עם 50 קילו יותר , זה הורג אותי :-\

פורסם

אם זה מיועד למשחקים אז כמובן שצריך 512 זיכרון

תצרוב מהמחשב בבית

פורסם

אז תקנה מחשב Barebone, שכמעט לא שוקל, ותקח ממישהו איזה מסך ישן, ששוקל פחות ואתה מסודר.

אם אתה לא רוצה לקנות Barebone אתה יכול לקנות מארזים קלים של Lian Li אבל הם נורא יקרים.

פורסם

מערכת מחשב למסיבות רשת בתקציב של 6000 ש"ח - כולל מסך LCD 17 אינץ' ממערכת המפרטים..

אם יש לך עוד 1000 ש"ח שאתה רוצה לבזבז, תשקיע יותר בציוד היקפי, או מעבד וכרטיס גרפי יותר חזקים.

או אולי בשאטל עם nForce2.. יש מספיק דברים שניתן לשדרג..

מניסיון לסחוב שאטל למסיבות רשת עם LCD זה ממש קליל. אומנם לא כמו נייד, אבל לפחות הכח שלו פי כמה.

אתה יכול לקנות לו גם נרתיק בשבילו.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב מצויין , וצייוד היקפי עוד יותר מצויין , פשוט iiyama vm pro 454 שוקל 26 קילו והמארז שלי (cheaftec ) שוקל 30 קילו.

אני לא מעוניין בעוד מחשב ביתי אני רוצה מחשב שיהיה קל לקחת ממקום למקום בקלות ועדיין שיוכל להריץ משחקים והדבר היחיד שעונה על הקטגוריות האלה הוא מחשב נייד והמחשב היחיד (שראיתי) שעונה על הקטגוריות האלה בטווח מחיר של 7000 שקל הוא הZEUS P4245GRPX

לכן רציתי לדעת אם להתפשר ולקחת די וי די + צורב או 512מב זכרון.

ותודה על התגובות בכל מקרה :-\

פורסם

נייד זה לא למשחקים.. אתה גם רוצה להסתכן עם איכות של "Zeus"?

חבל על הכסף לדעתי..

ניתן לקנות יותר בזול מחשב קטנטן שיהיה לך קל לסחוב למסיבות רשת, ויהיה יותר חזק, אז למה לא...

פורסם

נייד זה לא למשחקים.. אתה גם רוצה להסתכן עם איכות של "Zeus"?

חבל על הכסף לדעתי..

ניתן לקנות יותר בזול מחשב קטנטן שיהיה לך קל לסחוב למסיבות רשת, ויהיה יותר חזק, אז למה לא...

אני די מסכים... כי מחשב נייד זה לא למשחקים. נכון שאפשר להעלות עליו כל מני משחקים אבל הוא לבנוי לכך.

כך שאל תצפה לתוצאות טובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים