עבור לתוכן

מפרט מחשב תקציב 3000-5000 מיועד לגיימינג ולOC

Featured Replies

פורסם

שלום אני מועוניין במחשב לגיימינג חזק לתקופה ארוכה ולשידרוג עתידי כל זאת ובנוסף OC

אני מועניין רק בחלק מהחלקים, ולכן אשמח לקבל הצעה רק להם

יעוד המחשב: OC , גיימינג, עריכה בתלת מימד בתוכנות MAYA , 3DMAX ועוד תוכנות תלת מידמד, צפייה בסרטי HD ועם מערכת קולנועית 7.1 ערוצים

מסכים: LG 17 אינץ המחשב מחובר אליו לרוב, טלווזיה 32 אינץ המחשב יחובר אליה רק על מנת לראות סירטי HD

החלקים שאני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרונות 3GB, קירור ברמה גבוהה, מארז (אולי)

לגבי מארז יש לי מארז של מחשב ישן (לוח אם GIGABYTE 9845 , עם P4) שיפצתי אותו עשיתי דלתות מפלסטיק שקוף והוספתי מאוורירים ולדים עשיתי אחלה מודינג

אשמח להשאירו במידה וניתן , תיעצו לי..

גם בנוגע לספק כוח, יש לי ezcool p-1000 500W אני בסך הכל מרוצה ממנו אשמח במידה ואין צורך לא להחליפו

חלקים שכבר יש לי: כרטיס מסך MSI GFORCE 9800 GT, דיסקים קשיחים, 3 כאלה בנפח של 1TB, כרטיס רשת אלחוטי edimax, כרטיס טלווזיה ועריכת וידאו של leadtek, כרטיס firewire 1394, צורב+DVD, ספק של ezcool p-1000 500W

תודה לכל העוזרים אשמח אם תוכלו להסביר בצורה מפורטת מדוע רשמתם את המפרט, אני ירושלמי וצריך שהחנות תוכל לשלוח את המחשב עם שליח

אשמח אם תפרטו מדוע בחרתם בחנות שבחרתם,

נ.ב אני מעדיף אינטל על AMD אבל אם יש לכם הסבר ממש משכנע מדוע שווה יותר AMD אשמח לשמוע, תודה

שאלה אחרונה: הבנתי שמעבד I5 CORE אמורים לצאת באוגוסט - ספטמבר האם שווה לחכות להם?

פורסם

רק החלקים שביקשת :xyxthumbs:

מעבדים

Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561

פתרונות קירור למעבד

Xigmatek Thor's Hammer 7*Heat-pipe H.D.C CPU Cooler ¤285

לוחות אם

GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1174

מאוררים למארז/גופי קירור

Xigmatek XLF-1453 Case Fan 14Cm Led ¤65

זיכרונות

G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHZ 3GB PQ CL9 ¤310

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3395

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3293.15

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם
  • מחבר

רק החלקים שביקשת :xyxthumbs:

מעבדים

Intel Core i7 Processor i7-920 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ¤1561

פתרונות קירור למעבד

Xigmatek Thor's Hammer 7*Heat-pipe H.D.C CPU Cooler ¤285

לוחות אם

GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ¤1174

מאוררים למארז/גופי קירור

Xigmatek XLF-1453 Case Fan 14Cm Led ¤65

זיכרונות

G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1333MHZ 3GB PQ CL9 ¤310

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3395

3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤3293.15

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

אשמח אם תתחיס לשאלות ששאלתי בקשר לI5 ובקשר לAMD, אשמח אם תסביר מדוע דווקא המפרט הזה למה הוא מיועד ובקיצור תתיחס לכל האשכול שפתחתי

ולפי מה שראיתי הקירור למעבד ללא מאורר האם הוא יספיק לOC? וגם לא מצויינת תקופת האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.07.2009 בשעה 21:43:53

אשמח לקבל התייחסות המארז, הספק, השאלה שלי לגבי הI5 ומעבדי הAMD, לגבי חנויות לדוגמא האם החנות שאתם ממליצים זולות יותר מאייבורי מחשבים, וגם אשמח אם תתיחסו לעובדה שאני ירושלמי ואני מעוניין לשלם במזומן ולהוזיל לעצמי אך אני לא אסע מרחק גדול על מנת להוזיל עלויות אני העדיף חנות בירושלים
פורסם

אשמח אם תתחיס לשאלות ששאלתי בקשר לI5 ובקשר לAMD, אשמח אם תסביר מדוע דווקא המפרט הזה למה הוא מיועד ובקיצור תתיחס לכל האשכול שפתחתי

ולפי מה שראיתי הקירור למעבד ללא מאורר האם הוא יספיק לOC? וגם לא מצויינת תקופת האחריות[br]פורסם בתאריך: 25.07.2009 בשעה 21:43:53

אשמח לקבל התייחסות המארז, הספק, השאלה שלי לגבי הI5 ומעבדי הAMD, לגבי חנויות לדוגמא האם החנות שאתם ממליצים זולות יותר מאייבורי מחשבים, וגם אשמח אם תתיחסו לעובדה שאני ירושלמי ואני מעוניין לשלם במזומן ולהוזיל לעצמי אך אני לא אסע מרחק גדול על מנת להוזיל עלויות אני העדיף חנות בירושלים

בקשר לקירור... הוא FAN LESS ובגלל זה הוא הוסיף עוד מאוורר... המאוורר הזה יתלבש על הקירור ואז הוא לא יהיה FAN LESS :P

אני הייתי לוקח ת'לוח אם UD4P... או לפחות UD4... הUD3P עזוב שהוא לא משהו בOC (כאילו אפשר לעשות איתו אבל הוא לא כזה טוב..) יש לו רק 4 חריצים לזיכרון בזמן שבכלל הI7 עובדים בTRI CHANNEL... מה שאומר בכפולות של שלוש... כאילו בתאכלס תיכננו אותו דיי דפוק...

ובקשר לI5... אנלא חושב שמשו יכול לענות לך על זה... תיאורתית הם יהיו זולים יותר ויהיה בניהם הרפש לא כזה משמעותי בניהם לבין הI7 שיצאו (ככה אומרים לפחות..) אבל מצד שני אפחד לא יכול לדעת את כל הנתונים מראש...

אבל מה שכן הקירור הזה מתאים למאווררי 120... והוא שם לך 140...

אני אישית רוצה לקחת ת'ULTRA KAZE עם הקירור הזה... אבל אומרים שהוא מאד רועש... אבל אני מעדיף לקחת אותו כי כשזה מגיע לקירורים AIR FLOW זה המדד ויש לו AIR FLOW מטורף :P

פורסם

קודם כל ה Ci7 ייתן ביצועים מעולים במאיה ו ב 3DSMAX אבל במשחקים וסרטים לא יהיה הבדל משמעותי בינו ובין C2Q או פנום II .

וכמו שאמר החבר שמעלי יכול להיות שבכלל יהיה שווה לחכות ל Ci5 , במידה והוא זול משמעותית מ Ci7.

אם אתה רוצה לקנות עכשיו הייתי ממליץ לך לקחת מערכת מבוססת phenom II 940 שגם ייתן ביצועים במשחקים וגם בתלת. (לא חזק כמו ה I7 אבל משתלם יותר)

כמו כן אם אתה מתכנן OC, עם 3 HDD , ו 9800GT, תחליף את ה EZCOOL. זה ספק בינוני מאוד ולמערכת רצינית לא הייתי סומך עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים