עבור לתוכן

האם 9700\PRO וגם הרגיל בנויים טוב לOC??

Featured Replies

פורסם

כפי שאמרתי בכותרת האם הכרטיסים RADEON 9700PRO מבית הרקולס וגרסת הלא פרו של 9700 בנויים טוב לOC?? בקיצור השאלה היא מי מביניהם עדיף לOC???

ודרך אגב, מתי שמאיצים כלומר עושים OC הכרטיס נהרס או מתקצרים טווח אורך החיים שלו???

תודה!!!

פורסם

ובכן מן הסתם הpro טוב יותר ל oc אבל אתה יכול להגיע לoc גבוה עם ה NP גם נגיד עם ה NP אתה יוכל להגיע למהירויות של pro

אבל בתחלאס ה pro יותר טוב ל oc אני אישית קניתי NP ועשיתי לו oc לpro נראה לי יותר שווה אבל איך שבא לך

לגבי זה שהוא נהרס זה הכל תלוי בקירור שלו אם הוא יעבוד על 70 מעלות קבוע זה יקצר לו את החיים...

מקווה שעזרתי לך

פורסם

יש להם בעיית התחממות והזיכרון לא כל כך עמיד ב OC

בכל מקרה נראה לי שהרגיל עדיף

פורסם
  • מחבר

תודה לך,עזרת!

אז אתה מתכוון אם הכרטיס יישב על טמפ' טובה אז אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר???

ודרך אגב הרקולס ידועה כיצרנית מעולה למערכות הקירור שהיא מתקינה על כרטיסיה. תקן אותי אם אני טועה....

פורסם

ודרך אגב הרקולס ידועה כיצרנית מעולה למערכות הקירור שהיא מתקינה על כרטיסיה. תקן אותי אם אני טועה....

אתה לא טועה .

בקשר לשאלה שלך ...בעיקרון , הכרטיס יכול לעבוד הרבה זמן (הרבה שנים) אפילו על טמפרטורה גבוהה יחסית וזה לא בהכרח יעשה כזה נזק שיגרום לכרטיס להפסיק לעבוד תוך זמן קצר...אבל תמיד מומלץ שהכרטיס יעבוד על טמפרטורה כמה שיותר נמוכה .

פורסם

ההבדלים היחידים בין הPRO לNP זה מהירויות שעון ככה שעדיף NP על רגיל... אבל אני חושב שצריך לפרוץ לו תביוס בשביל אוברקלוק...

הכרטיסים של הרקולס נחשבים להכי מושקעים מבחינת הקירור. אם תשים מאוורר, אפילו קטן שיכניס אויר לכיוון הכרטיס מסך זה ממש יקרר אותו

פורסם

הליטוגרפיה של הציפ לא מספיק ממוזערת והם עוד דוחפים חיבור חשמל כי סלוט AGP לא נותן מספיק כח, הסה"כ נראה לי יצרן חום אדיר.

אני מזהה במשחקי 3D גלי חום שיצאים מהמארז

פורסם

אבל אני חושב שצריך לפרוץ לו תביוס בשביל אוברקלוק...

זה ממש לא בעיה אתה מוריד ביוס פרוץ ואתה כאילו עושה update לביוס שלך עכשיו

כמו לעשות update לביוס של הלוח אם ממש ממש פשוט

אתה לא תראה כלום חוץ מהאפשרות לשנות מהירויות שעון

פורסם

תראה אני לא אתייחס ל-9700/PRO, אבל אני רוצה לציין שאם אתה מחפש כרטיס מסך טוב ל-OC, אז ההמלצה שלי היא

ה-Radeon 9600 PRO,כרטיס מסך אשר ידוע ביכולות OC מעולות, הוא חיית OC רצינית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים