עבור לתוכן

רוצה להרכיב מחשב בסכום 2500 ש"ח לצורך משחקים/לימודים/סרטים ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

הרבה הבדל אין. מדובר בדיוק על אותו מעבד רק שאחד עובד ב3GHz והשני ב3.1 ושניהם חזקים יותר מהE6300. כל עוד אתה לא מתחנן המהרה זו עדיין הבחירה הטובה ביותר שלך.

ל 250 ראיתי גם שסורס לו זיכרון מטמון אחד ( l3 )

• תגובות 40
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי ואי...הדיונים בפורום הזה בזמן האחרון נעשים בלתי נסבלים..

לא להמליץ בלי לבדוק!!חובה ספק 450 ומעלה ואתה ממליץ לו על ספק 400? מדובר בטעות ששורפת מערכות.

אריאל, כמו שאמרתי. חובה ספק 450 ומעלה. מה שהמלצתי לך עליו יספיק בהחלט. לוח האם שלך הוא גם לוח AM3 ובגלל שAMD בדרך כלל שומרת על תאימות לאחור סביר שהוא ישמש אותך גם בעתיד כשתרצה לשדרג. בשום מקרה, בשום מקרה אל תיקח את הספק 400. מה שננתתי אולי הוא לא ספק סוף הדרך אבל הוא יחזיק את המערכת יופי.

דבר ראשון בנוגע לספק אתה טועה. ההספק שרשום באתר הבית של החברה לכרטיס בד"כ מיועד לספקים ג'נריים/חצי ג'נריים ו/או מערכות כבדות הרבה יותר.

ההבדל בין הקולרמסטר והסיסוניק הוא שהקולרמסט מספק סה"כ אמפר אחד יותר מהסיסוניק במסילת 12V שזאת תוספת אפסית ולא רק זה, הוא גם אינו בתקן 80+ מבחינת נצילות. אם אני לא טועה הנצילות שלו היא סביב ה70% לכן חשבון החשמל מעט מנופח יותר. אני חוזר ואומר, למערכת כזו הסיסוניק 400W יספיק מעל ומעבר. רוצה לשמוע משהו מפתיע שבטוח לא תסכים איתי עליו? הספק הזה יכול להחזיק אפילו כרטיס מסך הרבה יותר כבד כגון GTX260/HD4870 או מרובע ליבה HIGH-END.

אז כן, הקולרמסטר הזה יחזיק את המערכת "יופי" אבל למה לקחת אותו שיש ספק אחר באותו מחיר שגם כן יחזיק את המפרט ללא בעיות ועוד איכותי יותר ועם נצילות גבוהה יותר?

טוב קודם כל באמת תודה לך שהצלת אותי מטעות זו!

כמו שאמרתי זאת לא טעות וכשאני רושם פה הודעות כל מה שאני כותב הם עובדות, במידה ואני לא בטוח במשהו אני רושם זאת.

ל 250 ראיתי גם שסורס לו זיכרון מטמון אחד ( l3 )

אוי...איזה אובדן ביצועים. אומנם לא יצאו הרבה בנצ'מרקים שמאמתים את כוחו של המעבד הזה, אבל אני בספק אם הסירוס הקטן הזה משפיע במידה ניכרת על הביצועים.

פורסם

מה רע בE8200? הוא ממש גולש מהמחיר אבל ה550 אוכל אותו?

פורסם

לא כדאי לו לקחת כבר את ה4850 DDR5?

פורסם

אוי ואי...הדיונים בפורום הזה בזמן האחרון נעשים בלתי נסבלים..

דבר ראשון בנוגע לספק אתה טועה. ההספק שרשום באתר הבית של החברה לכרטיס בד"כ מיועד לספקים ג'נריים/חצי ג'נריים ו/או מערכות כבדות הרבה יותר.

ההבדל בין הקולרמסטר והסיסוניק הוא שהקולרמסט מספק סה"כ אמפר אחד יותר מהסיסוניק במסילת 12V שזאת תוספת אפסית ולא רק זה, הוא גם אינו בתקן 80+ מבחינת נצילות. אם אני לא טועה הנצילות שלו היא סביב ה70% לכן חשבון החשמל מעט מנופח יותר. אני חוזר ואומר, למערכת כזו הסיסוניק 400W יספיק מעל ומעבר. רוצה לשמוע משהו מפתיע שבטוח לא תסכים איתי עליו? הספק הזה יכול להחזיק אפילו כרטיס מסך הרבה יותר כבד כגון GTX260/HD4870 או מרובע ליבה HIGH-END.

אז כן, הקולרמסטר הזה יחזיק את המערכת "יופי" אבל למה לקחת אותו שיש ספק אחר באותו מחיר שגם כן יחזיק את המפרט ללא בעיות ועוד איכותי יותר ועם נצילות גבוהה יותר?

כמו שאמרתי זאת לא טעות וכשאני רושם פה הודעות כל מה שאני כותב הם עובדות, במידה ואני לא בטוח במשהו אני רושם זאת.

טוב, נקווה לטוב. אני עדיין חושש לתת לאנשים ספק שמוגדר ספציפית חלש יותר מדרישות היצרן. ואני לא חושב שמשהו ישנה את דעתי בעניין. אבל שיהיה.[br]פורסם בתאריך: 30.07.2009 בשעה 02:56:53

מה רע בE8200? הוא ממש גולש מהמחיר אבל ה550 אוכל אותו?

לאחר שממהירים את ה550 הוא כבר לא ממש אוכל אותו.

פורסם

לגבי הספק כח

כמו שיאיר אמר

eXtreme Power Plus 500W = נצילות של 70% ולא עומד בתקן של 80+

אתר היצרן

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=22&id=3738

SEASONIC 400W - SS-400ET = נצילות של 85.68% - דרוג Bronze ועומד בתקן 80+ (http://www.80plus.org/manu/psu/psu_join.aspx)

הינה דו"ח האימות והבדיקה של 80+

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_reports/SEASONIC_SS-400ET_ECOS%201345_400W_Report.pdf

השוואת ביצועים בין המעבדים

AMD Athlon II X2 250 מול Intel Pentium E6300

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=96&p2=94

AMD Athlon II X2 250 מול AMD Phenom II X2 550 BE

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=96&p2=97

לגבי המפרטים אין כבר הנחה של 3% אצל TMS&FOX.

הינה שני המפרטים עם SEASONIC SS-400ET, אחד עם מארז של Raidmax Apex יוצא ¤2539 והשני עם מארז של NZXT Apollo יוצא ¤2566 שגם נראה יותר טוב(אם אתה מעוניין במארז יפה יותר) ועולה 27¤ יותר ומגיע עם 2 מאוררים של 12ס"מ(מאורר צד שמכניס אויר ומאורר אחורי שמוציא אויר + אופציה להוסיף אחד נוסף של 12ס"מ מקדימה למרות שאין צורך 2 מאוררים יספיקו למפרט שלך)

מפרט ראשון עם Raidmax Apex

מעבדים

AMD Phenom II X2 250 AM2+/AM3 ¤480

לוחות אם

Asus M4N78-AM nF8300 Socket AM3/AM2 ¤413

מארזים

RAIDMAX APEX NO PSU ¤163

ספקי כח

SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263

זיכרונות

A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤256

כוננים קשיחים

Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤237

כרטיסי מסך ATI

Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535

כוננים אופטיים

LG GH22NS X22 Sata Black ¤117

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2539

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

מפרט שני עם NZXT Apollo

מעבדים

AMD Phenom II X2 250 AM2+/AM3 ¤480

לוחות אם

Asus M4N78-AM nF8300 Socket AM3/AM2 ¤413

מארזים

NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190

ספקי כח

SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 ¤263

זיכרונות

A-DATA 2GB (Single Stick) DDR2 800MHZ CL5 כמות 2 ¤256

כוננים קשיחים

Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤237

כרטיסי מסך ATI

Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535

כוננים אופטיים

LG GH22NS X22 Sata Black ¤117

שרותי מעבדה

הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ¤75

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2566

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם
  • מחבר

אהבתי את המארז החדש הזה הוא באמת נראה ממש טוב אבל השאלה היא האם המאווררים לא רועשים מדי?

שוב כאילו אם להחליט על רעש או איכות אני יבחר איכות כמובן אבל שלא יהיה לי דחפור בחדר

פורסם

הינה ביקורת וידאו על המארז על ידי 3dGameMan אם אתה רוצה להתרשם ממנו יותר :)

NZXT Lexa & Apollo ATX Cases Video Review

ביקורת נוספת על המארז על ידי overclockersclub

NZXT Apollo Case Review

http://www.overclockersclub.com/reviews/nzxt_apollocase/

אגב הוא שוקל 7.2 קילוגרם סתם אם אתה רוצה לדעת^_^

פורסם
  • מחבר

עכשיו מה שמדאיג אותי זה כמה כניסות של ?USB יש במארז הזה?!

ראיתי 2 מקדימה שזה נחמד וטוב אבל כמה יש מאחורה? בשום מקום לא מראים.

ועוד שאלה: גם על המארז הזה שהצעתה לי יש עליו את המסך שמראה את הטמפ בפנים?

פורסם

יש מארז של מסטאר קולר עם שלושה מאוררים מקדימה הוא לא יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים