פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין.אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים).יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ?יש אפשרות לבדוק זאת ?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים תכנס לכאן :http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=9;action=display;threadid=45946;start=0;boardseen=1
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים תנסה לעבוד בעזרת הגדרת Proxy. תאמינו או לא הגדרת פרוקסי פותרת הרבה בעיות.Tools->Internet Option->Connections->Lan Settings->Proxy server.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר תנסה לעבוד בעזרת הגדרת Proxy. תאמינו או לא הגדרת פרוקסי פותרת הרבה בעיות.Tools->Internet Option->Connections->Lan Settings->Proxy server.אני לא חסיד גדול של פרוקסים, במיוחד עבור פורומים (עדכון מהיר, ולכן רואים עמוד לא מעודכן בתגובות)...אבל על איזה אתה ממליץ ?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים רק של חברות ספקית האינרטנט שלך !!!זה משיג ביצועים טובים לבעיות מקומיות שכנראה צריכות להפטר אצלם.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר רק של חברות ספקית האינרטנט שלך !!!זה משיג ביצועים טובים לבעיות מקומיות שכנראה צריכות להפטר אצלם.1. מדוע רק של חברת האינטרנט שלי ? מה מונע ממני להגדיר פרוקסי של חברה אחרת ?2. אתה לא נתקל בבעיות דפים לא מעודכנים בפורומים ?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים כיוון שהם הכי קרובים והם אמורים לספק את כל צרכיי (בתור צרכן שלהם).בעיית דפדפנים לא מעודכנים ? Refresh אחד והכל תקין.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר כיוון שהם הכי קרובים והם אמורים לספק את כל צרכיי (בתור צרכן שלהם). בעיית דפדפנים לא מעודכנים ? Refresh אחד והכל תקין. אז אני צודק : 1. אפשר כל פרוקי שהוא, מומלץ של חברת האינטרנט, אבל לא חובה. 2. אכן תהיה בעיית עדכון דפים בפורומים, ואצטרך לעשות REFRESH די הרבה. אי כך נמנעתי להשתמש בפרוקסי, ואמשיך כך תודה !
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים התולעת מאיטה את הרשת לא ספציפית את המחשב שלך בעבודה יש לי קו 2M ואפילו בלילה הגלישה זוחלתהתולעים האלה הרסו לנו את החיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.