עבור לתוכן

Creative USB Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 - רשמים ראשוניים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה חיפשתי כרטיס קול חיצוני לשדך ללפטופ שלי, שכן הכרטיס קול הפנימי שלו לא מציאה גדולה.

מחוסר אפשרויות או מגוון כרטיסים חיצוניים (usb) כאלה בארץ, החלטתי לבסוף לקנות את הכרטיס הנ"ל (כותרת) -

וכן, אני מודע לזה שההתמחות שלו אינה בסטריאו, אבל שוב, זה היה בעיקר מחוסר אפשרויות כללי (לפחות המוכר לי),

בנסיון למצוא משהו מעט יותר ראוי לשדך ל-audioengine a5.

אז ככה:

הכרטיס אמנם נשמע טוב יותר מהכרטיס המוטמע בלפטופ (Conexant HD Audio) - אך יש לציין שההבדל אינו משמעותי.

הצליל אמנם מעט נקי יותר, וטיפה פחות עמום, אך התאכזבתי לגלות שאפילו ה-squeezebox3 נשמע טוב בהרבה משניהם -

עם יותר נפח, צליל נקי ופתוח יותר, והרבה פחות עמום - וזאת למרות שה-sb3 נחשב אמנם למקור נקי, אך חסר נפח או כל דינמיקה אחרת, על פי מבקריו.

אז זהו, בגדול רציתי לחלוק התרשמות כללית, כדי שאחרים כמוני המחפשים פתרון ראוי יותר ללפטופ, לא יתפתו לקנות את הכרטיס הנ"ל

שכן, כאמור, הוא לא ממש פתרון ראוי.

וזאת מבלי להזכיר את הדרייברים הידועים לשמצה של החברה - חשבתי שזה נכון רק לויסטה, אך מסתבר שהניסיון מר גם עם ה-xp - לא ממש פיסת קוד ראויה.

אם בכל זאת מישהו מכם מכיר פתרון טוב יותר לשדרוג המקור (לפטופ), לצרכי האזנה למוזיקה בסטריאו בעיקר, אשמח לשמוע הצעות.

פורסם

יכולת לקנות DAC חיצוני. ה-Fubar II גורף שבחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים