פורסם 2009 ביולי 2416 שנים יש לי מחשב ישן פנטיום 3 חמוד עוד זז איכשהוקיצר חשבתי לשדרג בקטנה להחליף רק לוח אם מעבד וזיכרון לוח אם עם הכל מובנה וזהו להשאיר את ההארדיסק הספק והמארז וכל השארהשאלה שלי אם חוץ מהשלשה אני צריך להחליף עוד משהו?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים יש לי מחשב ישן פנטיום 3 חמוד עוד זז איכשהוקיצר חשבתי לשדרג בקטנה להחליף רק לוח אם מעבד וזיכרון לוח אם עם הכל מובנה וזהו להשאיר את ההארדיסק הספק והמארז וכל השארהשאלה שלי אם חוץ מהשלשה אני צריך להחליף עוד משהו?זה כבר לקנות מחשב חדש.עדיף כבר לחפש יד שניה.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר המטרה היא לא לקנות מחשב חדשאלא לשדרג בעלויות נמוכותאם אני מחליף את המעבד זיכון ולוח אם אז כבר זה מחשב חדשומספיק לי ה40 ג'יגה שכבר קיים אני אפילו לא מתכוון לפרמט אותו המחשב הזה משמש רק לאינטרנט ועבודה קצת עם אופיס לא יותר מזה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים העניין הוא שלמצוא חלקים לשידרוג בשבילו יהיה גם קשה וגם יקר היום מאשר לקנות מחשב חדש שיהיה עוצמתי פי 10 ממנו בהכל.איפה תמצא היום SDRAM במחיר שפוי? איפה תמצא היום מעבד וקירור slot 1 במחיר שפוי?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אז לא הבנתם אותי נכון לא התכוונתי להשאיר את המחשב פנטיום 3אני הרי מתכנן להחליף את הלוח אם ,המעבד,והזיכרון מעבד כנראה e2220רק רציתי לוודא שאני לא שוכח כלום ,אם אני צריך לקנות עוד משהו בגלל שהבסיס היה מחשב דיי ישן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.