עבור לתוכן

האם מוגן 2 יתאים לי

Featured Replies

פורסם

היי,

אוקיי הבנתי שמוגן 2 הכי מומלץ :P

האם לדעתכם המארז שלי מספיק גדול להכיל אותו?

thermaltake soprano

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000bws.asp

אני רוצה לקרר איתו Phenom II X2 550 דנדש. לא סגור לגמרי על לוח אם, אולי GA-MA770-DS3.

העומק של המארז 210, ושל המוגן 130, מה שמשאיר רווח של 80 מ"מ.. מספיק גדול לא?

תודה מראש ;D

פורסם

בטח יתאיםם...

יכנס כמו שצריך!

ושל המוגן זה 16 נדמה לי..לא 13

פורסם

אני אישית אוהב ולא אוהב את ה MUGEN 2 שלי

יש לי אותו זמן לא מבוטל [כמעט מאז שהוא הגיע לארץ]

לי אישית הוא גדול מדי היתי מעדיף איזה מאוורר של זלמן בלי כל היחידית עילית שמולבשת על הסוקט.

מה שכן מבחינת קירור הוא עושה את העבודה במיוחד בזמן שהמעבד במאמץ הוא משאיר אותו במצב "חום" נורמלי דבר שלא תראה בזמן מנוחה את העבודה האמיתית שלו.

כל עוד המארז שלך תומך בתקן ATX זה לא יהווה בעיה אבל תחשוב שוב ותסתכל בעיניים איך זה נראה בתוך מארז ולא דרך תמונות...

פורסם
  • מחבר

הוא בהחלט גדול ואפילו קצת מכוער.. אבל לא חשוב לי איך הוא נראה, העיקר שיעשה את העבודה. שישמור על המעבד בטמפרטורה נורמלית גם בימי הקיץ החמים...

אגב, איזה זלמן היית לוקח במקום? CNPS7500-Cu?

פורסם

פותח התרד לא ממש הבנתי..אתה סגור על הMUGEN אבל מבקש המלצה על גמם של ZALAMAN ?

הMUGEN 2 הכי משתלם..לך עליו וסגור עניין..

פורסם

אין לך מה לדאוג כמו שאמרתי ואמרו אחרים!

הוא יכנס....והוא הכי טוב מבחינת עלות\תועלת!

תלך עליו וזהו!

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

כמו שאמרו פה, הוא מעולה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה על העזרה

פורסם

סתם שאלה בקשר למוגן הזה , יכול להיות שכדי להרכיב אותו צריך לפרק את הלוח אם כי הוא מתחבר עם ברגים ולא קליפסים?

למה עושים דברים כאלה? בן אדם אחרי זה רוצה להחליף משחה טרמית , אז הוא צריך לקחת חופש של ספ"ש שלם כדי לפרק ולהרכיב הכול מחדש..

פורסם

סתם שאלה בקשר למוגן הזה , יכול להיות שכדי להרכיב אותו צריך לפרק את הלוח אם כי הוא מתחבר עם ברגים ולא קליפסים?

למה עושים דברים כאלה? בן אדם אחרי זה רוצה להחליף משחה טרמית , אז הוא צריך לקחת חופש של ספ"ש שלם כדי לפרק ולהרכיב הכול מחדש..

קודם כל כן צריך לפרק את הלוח כי הוא מתחבר עם פלטה למטה זה עדיף כי היחידת קירור ענקית וצריך תמיכה [למנוע "עומס" על הלוח].

והוא יהיה בהרבה יותר יציב מקליפס.

ובקשר להחליף משחה אתה לא צריך להחליף משחה כל שנה ולא כל שנתיים לרוב אין צורך במקרה חריג וראית שמשהו קיצוני משתנה בחום של המעבד צריך.

זה לא כל כך קשה לפרק לוח אם מספר ברגים ,מספר כבלים וזהו.

פורסם

לפרק את הלוח עצמו זה סופר קל , רק הבעיה היא שלפני זה בדר"כ צריך לפרק את כל מה שיושב עליו/מחובר אליו..

פורסם

בדיוק 5 דקות לפרק את הלוח!

אל תתעצל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים