פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אהלן יש לי כרטיס מסך 9800GT ומסך LG W2453Vהגיע עם המסך כבל DVI. כדאי לי לקנות כבל HDMI ולהשתמש בו או שלהישאר עם הDVI?עריכה:עוד שאלה, יש לי לפטופ עם תחנת עגינה. ויש רק יציאת VGA אבל יש לי מתאם לDVI. האם יש הבדל אם אני אחבר את הלפטופ בVGA או בDVI עם מתאם?תודה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אין הבדל בין DVI לHDMI חוץ מהסוג של החיבור בקצה הכבל, וה HDMI נועד להעביר גם קול כשבDVI בד"כ לא משתמשים בתכונה הזאת.בקצרה, אין טעם להתחבר עם HDMI, לא תראה שינוי באיכות התמונה.אני לא מבין מה זה מתאם לDVI. עם כרטיס המסך בד"כ תקבל מתאם מDVI לVGA, אבל לא להפך. כך שאפשר לחבר מסך VGA ליציאת הDVI של הכ.מסך דרך המתאם, אבל זה חד צדדי, ולא ממיר מVGA לDVI.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר לא קיבלתי את המתאם עם הכרטיס מסך.אני מחבר לפעמים את הלפטופ לטלוויזית LCD שיש לה חיבור DVI וללפטופ כאמור יש VGA אז הייתי צריך מתאם שיעביר את היציאת VGA של הלפטופ לDVI כדי שאוכל לחבר את הלפטופ לטלוויזיה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים המתאם הזה יכול להעביר מ-VGA ל-DVI-A או להפך, הטלווזיה שלך מסוגלת לקבל קלט אנלוגי בכניסת ה-DVI ולכן זה עובד, עבור רוב הטלווזיות זה לא יעבודה שכן הן מקבלות רק DVI-D דרך כניסת ה-DVI.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אוקע הבנתי.המסך קולט DVI-D או DVI-A. כלומר אני אוכל לחבר את הלפטופ בעזרת המתאם?
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אם המסך יודע לקלוט DVI-A, אז תוכל לחבר את המחשב עם אותו מתאם, אבל תקבל כמובן איכות של VGA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.