עבור לתוכן

שאלה | קירור ע"י אוויר וטמ' לא יורדת

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בן שנתיים מעבד מהירות 2.80 , ולוח אם דגם 8945 של גיגהבייט, לפני שבועעים החלפתי ספק לספק של ezcool p-1000 500W וביצעתי ניקוי ותיחזוק מקיף למחשב, ניקיתי אבק בכל פינה החלפתי משחה טרמית בין המעבד לצלעות קירור, שימנתי את כל המאוורירים, ובכל זאת הטמפ' במחשב נעה במצב מנוחה מ50 למצב עבוד היא מגיע ל70 מעלות, ניסיתי להוסיף מאוררים, בדלת של המחשב שמתי 2 מאוררים 1 שמוציא אויר ואחד שמכניס, בתקרה של המארז קדחתי חורים ושמתי מאוורר שמכניס אוויר, כל המאווררים הם 8 ממ המאורר של המעבד 12 ממ

הטמפ לא משתנה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מדוע, אני מתכנן לשים 3 מאווררים (8 ממ כל אחד) בחלק העליון של הדלת שיוציאו אוויר ו3 (8 ממ כל אחד) בחלק התחתון שיכניסו אויר (ובתקרה לקדוח חור עם מקדח כוס ל מאורר 8 ממ ומאורר 12 סמ שיכניסו אויר) האם זה יעזור?

או שכדאי ללכת יותר על קירור מים

פורסם

אתה קצת משתגע סתם..הטמפ' שלך תקינה לחלוטין..לגבי הסירקולציה..

מאווררים בקידמת המארז >> מכניסים אוויר..

מאווררים בחלק האחורי של המארז >> מוציאים אוויר..

מאווררים בגג >> מוציאים אוויר..

מאווררים בדלת >> מכניסים אוויר..כאשר אם זה באזור התחתון של הכרטיס מסך..זה תלוי בקירור שלו..אבל לרוב אתה לא תראה כזה שינוי..

פורסם
  • מחבר

אתה קצת משתגע סתם..הטמפ' שלך תקינה לחלוטין..לגבי הסירקולציה..

מאווררים בקידמת המארז >> מכניסים אוויר..

מאווררים בחלק האחורי של המארז >> מוציאים אוויר..

מאווררים בגג >> מוציאים אוויר..

מאווררים בדלת >> מכניסים אוויר..כאשר אם זה באזור התחתון של הכרטיס מסך..זה תלוי בקירור שלו..אבל לרוב אתה לא תראה כזה שינוי..

אני מעוניין לעשות OC כך שאני רוצה שהטמפ ירדו

האם הסירקולציה תוריד משמעותית את הטמפ אם לא מה לעשות אני רוצה טמפ באזור ה40 האם אני ריאלי?

מה אתה ממליץ לעשות על מנת תלהוריד את הטמפ בצורה משמעותית

פורסם

P4 לא יגיע רחוק. לדעתי חבל לך על הזמן.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם ממליצים מה להחליף מחשב?

פורסם

תחליף מחשב...השיפורים לא היו כל כך מדהימים שתוכל פתאום להפעיל קרייסיס על HIGH חבל על החשמל וההשקעה

פורסם

תשאיר את המחשב איך שהוא ושיהיה כסף ורצון, תקנה חדש. אין טעם להשקיע בו כסף.

פורסם

לפני הכל בדוק טוב את המפרט שלך..כולל לוח אם..ככה תדע אם יש טעם בכלל..

מה שכן הוספה של עוד מאווררים לא תעזור במקרה שלך שכן יש לך כבר מספיק..אם כבר אז באותו התקציב אפשר לרכוש קירור יעודי..

אבל שוב בדוק אם זה משתלם לך בכלל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים