עבור לתוכן

מעבד קצת מתחמם

Featured Replies

פורסם

רציתי את עצתכם בנוגע למעבד שלי, מדגם E6300, בן כשנתיים וחצי.

הטמפרטורה המקסימלית המומלצת על ידי היצרן היא 61, לפי מה שראיתי באינטרנט.

אתמול ניקיתי את המאוורר ( מקורי של אינטל ), ולמרות זאת, עקב הימים החמים, הוא מגיע ל - 58-59 מעלות, וזאת בלי שאני מאמץ אותו יותר מדי ( רק אינטרנט, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אפעיל משהו כבד יותר ).

איך אני יכול לקרר אותו ?

האם יש דרך להגביר את קצב הסיבוב של המאוורר ? ( יש לי לוח אם של ASUS מדגם P5LD2-SE ).

רק לצורך השוואה, בימי פחות חמים מהיום, ב - "מנוחה" הטמפ' נעה בין 48 ל - 52, עכשיו ב - "מנוחה" זה 56...

פורסם

ניקת אבק מהצלעות קירור עצמם ? מה לגבי הRPM..על כמה הוא עומד במנוחה ?

כמו כן איך הסירקולציה במארז ?

פורסם

בוא נתחיל מהבסיס;

א. אנחנו גרים בישראל - החום פה הוא בערך 35 מעלות +- אז אין סיכוי שהמעבד יעבוד מתחת לטמפ' החדר.

ב.אתה בקירור סטוק (מקורי של אינטל), שאינו כל כך חזק כמו קירורים של חברות הצד השלישי.

ג.אכן אפשר להגביר את המהירות של המאוורר בעזרת התוכנה speedfan. ותוכל לראות מדריך על השימוש בה בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצפה שיעבוד מתחת לטמפ' החדר, טמפ' של 48 תהיה מצויינת מבחינתי. אני רוצה למנוע מצב שאם המקסימום הוא 61, הוא מגיע ל - 59.

האם לדעתכם, כדאי להחליף את הקירור שלו ( המקורי של אינטל ) במאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro, בעלות של 200 ש"ח ( כולל הרכבה ורענון משחה טרמית ) ?

פורסם

לא!!!!! :nono:

200? ממש ממש לא!

ב200 אני מגיע מחדרה לת"א מרכיב לך את הקירור וגם הולכים למשולש פיצה בפיצוציה הקרובה...(וגם זה עדין לא 200 ש"ח)

תנסה בחנות אחרת

פורסם

פותח התרד אין צורך לקפוץ יש ולרוכש קירור..הטמפ' שלך סבירות לקיץ אין מה לעשות...בדוק את הRPM ובמידת הצורך תעלה אותו..

.

פורסם
  • מחבר

תודה !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים