עבור לתוכן

ארה"ב: הרב סחר בכליות במשך עשור וזה רק קצה הקרחון............

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3751504,00.html

לא יאומן כאילו מה הם חושבים לעצמם שאם הם מאד מאוחדים הם יכולים להרשות לעצמם הכל?!

אי אי אי........................

מצטער רוני אבל זה שוב החבר'ה שלך.

וכמובן,"זה רק המיעוט..."

nyll109wh.jpg

התמונה הזאת מזכירה לי קריקטורה מהשואה של הרב השמן שאוכל לארוחת בוקר ילדים נוצריים

אז במקרה הזה הוא אכל להם את הכיליה תמורת רווח נקי של 150,000 $$.

פורסם

יופי, עוד סיבה בשביל העולם לשנוא יהודים :kopfpatsch:

פורסם

כן ולא. מי שישתמש במקרה הזה כתירוץ לשנוא יהודים שונא אותם גם ככה, תאמין לי.

פורסם

roykoo7 :

מה אתה רוצה ממני כל פעם? מה גם שאתה החלפת שם משתמש או שיצרת עוד אחד במקביל-רק שאני עדיין לא יודע על מי מדובר.

ברור שאנטישמיות לא נובעת מזה.

בידאו שראיתי ערוץ 2 הראו עצורים [לא חרדים]

אז למה דווקא אליו הכי נטפלים? כי הוא" רב" או שהוא סחר בזה הכי הרבה.

כבר כתבתי לך את זה כל מקרה [אדם] זה לגופו ,מדוע שלא יהיה חרדי גנב? מדוע שלא יהיה חרדי אנס? מדוע שלא יהיה "רב" [יש להבדיל בין רב לרב -גדול ישראל או רב הלכה, כי היום כל אחד מקבל תכינוי רב -גם מורה בבית-הספר החרדי].

כל עוד מדובר על בני-אדם היו מקרים כאלה בכל אכולסייה.

כל הבעיה מגיעה שמותך זה [כמובן מקרים לא רבים] מגיעים לתגובות חרדים גנבים וכדומה...

שזה מזעזע אותי כי האכלוסייה הזאת שומרת על עצמה בצורה טובה ביותר מכל אכלוסייה אחרת אבל עליהם מפילים תדברים הגרועים ביותר .[אני לא מצפה מאדם שמעולם לי ביקר בישיבה חרדית באמת או משפחה חרדית למופת שיבין זאת -כי זה קשה]

לגבי הפגנות זו העדה החרדית שהיא נבדלת מהחברה גם משאר המגזרים החרדים והיא פחות מ10- אחוז מהאכלוסייה החרדית בירושלים, אז לבוא ולומר החרדים אלימים זה לא נבון. ראה תוידאו של ראש העיר עד הסוף.

http://www.kikar.net/article.php?id=2347

"ראיתי בני עליה והם מועטים" [חז"ל]

........

ומי לנו גדול מרבי עקיבא שבתחילת שנותיו היה עם הארץ והעיד על השנאה התהומית של עמי הארץ [כינוי לאנשים שלא למדו מימיהם תורה, וכתוצאה מכך אמונתם בהקב"ה פגומה, ואינם מקיימים מצוות התורה] כלפי לומדי תורה ושומריה, כמפורש בתלמוד במסכת פסחים (מט עמוד ב):

א?מ?ר ר?ב??י ע?ק?יב?א, כ??ש??ה?י?ית?י ע?ם - ה?א?ר?ץ, א?מ?ר?ת??י, "מ?י י?ת??ן ל?י ת??ל?מ?יד ח?כ?ם ו?א?נ?ש???כ?נ?ו? כ??ח?מו?ר". א?מ?רו? לו? ת??ל?מ?יד?יו, ר?ב??י, א?מ?ר, ,כ??כ?ל?ב´. א?מ?ר ל?ה?ם, ז?ה [חמור] נו?ש??ך? ו?ש?ו?ב?ר ה?ע?צ?ם, ו?ז?ה [כלב] נו?ש??ך? ו?א?ינו? ש?ו?ב?ר ה?ע?צ?ם. ג?דו?ל?ה ש??נ?א?ה, ש??ש?ו?נ?א?ין ע?מ??י ה?א?ר?ץ א?ת ח?כ?מ?ים, יו?ת?ר מ?ש??נ?א?ה ש??ש?ו?נ?א?ין גו?י?ים א?ת י?ש??ר?א?ל, ש??נ?ה ו?פ?ר?ש? [חוזרים בשאלה, שונאים] יו?ת?ר מ?כ??ל??ם.

.........

"ש??מ?עו? ד??ב?ר ה´ ה?ח?ר?ד?ים א?ל ד??ב?רו? א?מ?רו? א?ח?יכ?ם ש?נ?א?יכ?ם מ?נ?ד??יכ?ם ל?מ?ע?ן ש??מ?י י?כ?ב??ד ה´ ו?נ?ר?א?ה ב?ש??מ?ח?ת?כ?ם ו?ה?ם י?ב?ש?ו?".

ומפרש רש"י :

"ש??מ?עו? ד??ב?ר ה´ ה?ח?ר?ד?ים א?ל ד??ב?רו? הצדיקים הממהרים בחרדה להתקרב אל דבריו א?מ?רו? א?ח?יכ?ם - פושעי ישראל הנזכרים למעלה, ש?נ?א?יכ?ם אשר אמרו לכם סורו טמא (איכה ד) מ?נ?ד??יכ?ם האומרים אל תגש בי (ישעיהו סה) ל?מ?ע?ן ש??מ?י י?כ?ב??ד ה´ - בגדולתנו הקב"ה מתכבד, שאנו קרובים לו יותר מכם [כך טוענים רבים מהמגיבים גם כן] אבל הנביא אומר, אבל לא כן הוא כדבריהם, כי ו?נ?ר?א?ה ב?ש??מ?ח?ת?כ?ם -בשמחתכם של החרדים אל דבר ה´ נראה ו?ה?ם י?ב?ש?ו? למה, כי קול שאון שלהם בא לפני הקב"ה ממה שעשו".

לא במקרה נזכרים כאן שומרי התורה בכינוי "חרדים" [המוזכר רק פעמיים בתנ"ך, כאן, ובמלחמה נגד ההתבוללות בספר עזרא פרק י], כינוי שנדבק לשומרי התורה ללא פשרות באחרית הימים.

ברור לחלוטין שאין הכוונה לרוב רובו של העם המאמין בלבו פנימה. הכוונה לראשי המסיתים הנמצאים בעמדות השפעה, הם המורים ומלמדים את דרך השנאה עד שהם מצליחים מידי פעם לסחוף איתם אחוזים מסויימים מהעם והנוער.

פורסם
  • מחבר

בידאו שראיתי ערוץ 2 הראו עצורים [לא חרדים]

אז למה דווקא אליו הכי נטפלים? כי הוא" רב" או שהוא סחר בזה הכי הרבה.

תפסיק לשקר כמו כל העדה שלך,רק בתמונה רואים 2 עצורים חרדים ויש עוד 30 לפחות.ועוד הרבה בדרך.

לא נטפלים אליו,תפסיק לנסות להעביר את האש לצד השני כמו הזמן,אתה פאטת.

פורסם

:lol: העדה שלך -אני לא שייך לשום עדה.

אני דיברתי רק על הוידאו ששם הראו אנשים ללא כיפה.

יש שם יותר חילונים ,אז אולי תביא קצת תמונות עליהם.

http://www.kikar.net/article.php?id=2721

פורסם
  • מחבר

העדה החרדית שאתה תמיד מגן עליה.אתה שייך לה,תתמודד.

לא ראיתי שום חילוני בלינק שהבאת,ראיתי שם פינגווין שמן (כנראה הרב) ועוד אחד עם כיפה שחורה.

ובוא נגיד במקרה אחר של שחיתות שיש חילוני מעורב,מה זה קשור?

אתם תמיד באים בטענות/בדרישות שצריך לחזור לדת ולהיות כמוכם,אז אתם אמורים להוות את הדוגמא לחילונים.

אז שזה קורה לחרדים (והמון) אל תעבירו את האש תמיד לחילוניים,הפסיכולוגיה שלכם לא עובדת גם לא על ה'.

פורסם

לא, זה בלינק אחר בוידאו אבל תקרא את הלניק ששמתי.

העדה החרדית היא מגזר מתוך כלל החרדים.

אני שייך אליה? אתה יכול לראות תמונה אני יותר דומה לך .

אתה כותב דברים שמעולם לא כתבתי, אני לא מגן על אותם מופרעים. אני מגן על רוב הציבור החרדי [שכמובן לא קשור להפגנות]

לא, מדברים על נושא האשכול שם יש הרבה אנשים ללא כיפה אז למה דווקא לחרדי יותר נטפלים? אתה בא לומר שהרבה חרדים גנבים?

בשיטה הזאת צריך לומר ההפך.

סלח לי אל תדבר איתי בלשון רבים, דוגמא לומדים מרוב הציבור דוגמא לומדים מהתורה .

פורסם
  • מחבר

לדבר איתך זה כמו לטחון מים.

אתה אטום.

פורסם

בנתיים אתה רק יורד עלי , מה זה אומר אני לא יודע ;).

פורסם

הדיון ננעל.

רועי, קיבלת הזדמנות אחרונה מבחינתי וגם אותה בזבזת. החל מרגע זה אתה מורחק לצמיתות.

אם תנסה לחזור לכאן, שלא לדבר על לנסות לעשות בלגן, נאלץ לפנות עם הפרטים שלך למשטרה.

ראה הוזהרת!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים