עבור לתוכן

מכונה משולבת (מדפסת + סורק) - עד ~1500 שקל

Featured Replies

פורסם

אני צריך לקנות מדפסת וסורק חדשים, והפתרון של מכונה משולבת עלה כדי לחסוך מקום, אך אינו הכרח במידה ומישהו רוצה להציע פיתרון אחר.

בכל מקרה, אין לי תקציב ספציפי, אני מדפיס ממוצע (50-100 דפים בחודש) וסורק ממוצע (~30 דפים בחודש), ואני מחפש משהו שישתלם מבחינת מחיר המדפסת והדיו גם יחד. קיוויתי להדפסה וסריקה דו"צ, אבל הבנתי שגם אם הדפסה שכזוו קיימת, היא איטית להחריד במדפסות דיו, שכן המכונה מחכה להתייבשות הדיו על הצד הראשון. כרטיס רשת זה נחמד אבל לא הכרחי.

ראיתי באופיס-דיפו את ה-HP L7590 במחיר בהחלט טוב ביחס לחנויות אחרות (600), והיא מציעה סריקה דופלקס שבד"כ יש רק במכונות שעולות 1500 שקל וצפונה. הבעיה היא שראיתי המון ביקורות קוטלות באינטרנט בנוגע לתאימות שלה, קושי התפעול שלה, ומגוון בעיות אחרות. אני לא בטוח איך בד"כ המכשירים בשוק הזה נראים, אבל נשמע לי מוזר שאותן בעיות עלו אצל כ"כ הרבה משתמשים ולא נמצא פתרון ע"י HP.

בכל מקרה, אשמח לחוות דעת על המכונה הנ"ל, ועל כל מכונה מומלצת אחרת

תודה,

ערן

פורסם

היי ערן, אנא עדכן תקציב מקסימלי בכותרת על מנת שייתנו לך המלצות רלוונטיות (ניתן להגיע בקלות לעלויות של אלפי ש"ח אם לא יותר).

פורסם
  • מחבר

עדכנתי, אני רק מקווה שהוספת מקסימום המחיר לא יכוון את ההצעות לאזור המחיר הזה. אני לאו דווקא מחפש את הטוב יבותר עד לעלות הזו, אלא רק משהו שימלא אחר הצרכים שלי בצורה סבירה

פורסם

גם אני בדיוק עכשיו מחפש מדפסת לייזר משולבת עם פקס סורק ומכונת צילום,

מאוד חשוב שתהיה עם חיבור רשת ותאימות לPC/MAC. (תקציב עד 2000שח)

אשמח לראות כאן המלצות וחוות דעת. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים