פורסם 2009 ביולי 2316 שנים אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים כנס לתפריט של המסך עצמו וחפש degauss. מופיע בדר"כ עם סמל המגנט המסומן בוורוד בתמונה.
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים אח שלי התקרב עם מגנט לטלווזיה לפני כמה שעות וכמובן שהצבעים השתנו, ניסיתי לחפש איזה כפתור ריסט לצבעים בהגדרות ולא מצאתי. איך אפשר לסדר את זה? לתת לאח שלך מכות. היה שיפור לאחר כמה שעות או שזה נשאר אותו דבר?
פורסם 2009 ביולי 2616 שנים שי זה מסך טלויזיה ולא מסך מחשב...פותח הדיון, תכבה את הטלויזיה ותנתק מהחשמל לכמה שעות עד יומיים, זה אמור לפתור את הבעייה
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים לחבר שלי יש בבית מן סוג של משחק כזה שיש בסיס מגנטי ועליו מן כדורים כאלו והם שמו את זה (2 כאלה, אחת בכל פינה) על הטלוויזית CRT ועכשיו רואים מצויין אבל כל פעם שהם מזיזים את זה אז רואים ירוק סגול כזה... ואז הם מחזירים וזה מתקן את זה... תנסה לטפל בזה אולי הפוך על הפוך ותשתמש במגנט כדי לנסות לתקן את זה חכה לתגובות של אחרים כי אולי זה יכול להרוס לך את הטלוויזיה, אני יודע שאצל חבר שלי הטלוויזה תקינה כשהמגנטים עליה...
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים נראה לי שיש טריק כזה שאתה מדביק על הקצה של מקדחה מגנט, מקרב לטלוויזיה ומסובב את המקדחה וזה אמור לתקן את זה.אולי שווה לבדוק את זה.
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים ^^^שכחת להציע גם להתקרב עם המקדחה למסך, עד שהחלפת הצבעים כבר לא תהווה בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.