עבור לתוכן

שאלה בקשר לOC למעבד E6750 2.66GHZ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. יש לי מס' שאלות בקשר לOC אני מעוניין לעשותאחד בקרוב אבל ברצוני לדעת ולהבין יותר...

קראתי מדריכים וכ'ו אבל לא סיפק אותי כול זה לכן יש לי קצת שאלות .

למשל עד איזה מהירות אני יכול לעשות המהרה למעבד שלי ועד איזה כדאי ניתן לציין שאני קונה את המוגן 2 שיקרר טוב את המעבד

ומתיי אני אמור לדעת כשאני צריך לעצור את ההמהרה? עם איזה תוכנות למשל לבדוק את כול זה..?..

ואני גם רוצה לעשות המהרה לזיכרונות שלי יש לי KINGSTON 4X1GB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18..

ועם יהיה ניתן לקבל קצת יותר מידע על אוברקלוק ממקור אחר אז בבקשה תיתנו לי רק לא באנגלית ורצוי שיהיה על מעבד של אינטל...

אני יודע שאולי תמליצו לי לא לעשות וכו' ולבקש מבנאדם שמבין וכו' אבל מי שלא מיסתקן לא שותה שמפניה ופה גם באה ללמוד ולהיכנס לכול

עולם הOC וללמוד אליו יותר וככה בעצם מתחילים :cool2:

ותודה רבה לעוזרים :)

פורסם

אנחנו ממש לא נמליץ לך "לא לעשות"..אבל לפני הכל..יש לך את התשובות הנ"ל במדריכים/סטיקי ומחיפוש קטן בפורום..

אם משהו ספציפי לא מובן שאל כאן..

פורסם
  • מחבר

כבר אמרתי שקראתי את כול המדריכים כאן באתר ולא סיפק אותי וזה השאלות שלי

פורסם

מצטער אבל זה לא יכול להיות ! השאלות שלך בסיסיות ביותר..איזה תוכנות ? מתי להפסיק ? אלו שאלות שנענו אלפי פעמיים..והתשובות נמצאות גם במדריכים באתר ! חיפוש הרצת ?

לגבי לכמה תגיע..בגדול הזיכרון מגביל אותך עד באס של 400+-..מה שיתן לך תדר מעבד סופי של 3.2GHZ+-..

מעבר לזה אתה כבר תגרע מתדר הזיכרון..מה שיגרום לחוסר יציבות..

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את המדריך של הOC אבל הוא למעבדי AMD והיה יכול להיות יותר קל לי עם היה ל אינטל אבל לא מצאית =\

פורסם

חיפוש בגוגל של OC GUIDE או INTEL OC GUIDE יעזור לך גם.. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים