פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים טוב אז זה כמה דבריםשאלה ראשונה: תראו על הארדיסק יש לי שני ג'אמפרים ג'אמפר אחד צד הכי שמאלי וג'אמפר שני צד הכי ימנייכול להיות דבר כזה????????. ולמה זה שני ג'אמפרים מזה כל ג'אמפר??....שאלה שניה: איך אני אמור לדעת איזה כבל זה סקונדרי ופרימרי לפי איך שהם מתחברים ללוחאו שרשום על הכבל עצמו??????תודה לכל מי שעוזר ליי
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים תשובה לשאלה השנייה :שום דבר לא כתוב על הכבל , תצטרך לבדוק מה כתוב בחיבורהכבל אל הלוח-אם .
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים על הדיסק הקשיח אמורה להיות מדבקה שעליה מוסבר כיצד מתפקד הדיסק כאשר הג'מפרים יושבים במקום זה או אחר וכמה מהם מורכבים, לא ניתן לדעת כיצד הוא עובד כרגע מזה שהסברתה היכן יושבים הג'אמפרים כיוון שזה משתנה מדיק קשיח אחד לשני.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים איזה חברה ה HARDDISK ?איזה סוג הוא ?תן פרטים . . .אני יודע שב HARDDISKים של SEAGATE יש מצב שבו מחברים שני ג'מפרים בצד הימיני ומקבלים מצב שבו :Master with non-ATA compatible slave
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר אחי תסביר את עצמךתזביר בבקשה את כל השתי שורות האלהאני יודע שב HARDDISKים של SEAGATE יש מצב שבו מחברים שני ג'מפרים בצד הימיני ומקבלים מצב שבו :Master with non-ATA compatible slave תודה מראש
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אולי תרשום פשוט איזה HD יש לך ...1.איזה חברה 2. ואיזה דגםזה יפשט את העניינים בצורה מדהימה
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים ברוב הדיסקים יש את הג'מפרים הבאים :1. MASTER.2. SLAVE.3. TEST.4. לשימוש בייצור או משהוא דומה.MASTER ו SLAVE הכוונה היא שלכל חיבור IDE ניתן לחבר עד שני כוננים מסוגים שונים , כאשר אחד הוא העיקרי והשני הוא המשני , אם לא מחברים שני כוננים אזי בד"כ אסור לחבר את הג'מרים האלה , אם מחברים שני דיסקים ואחד הוא דיסק איתחול המערכת אזי יש לסמן אותו כ MASTER ואת השני כ SLAVE בכל מקרה אחר ניתן לשחק בין החיבורים עד שמתקבל המצב הרצוי.
פורסם 2003 באוגוסט 2622 שנים מחבר תגידו איך אני יכול לדעת דרך המחשב איזה הארדיסק יש לי???????תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.