פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים הלכתי לג'אנקר באיזור התעשיה שליד ביתי(היתי צריך לוח P2) קיצר קניתי לוח דפוק אז לא היה לו מה להחליף לי....אז התחלקי לקחת כל מניד דברים קטנים, בקיצור ביקשתי ממנו משחה טרמית הוא הביא לי משהו.... זה נראה לכם משהו מוכר ?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים סיליקון טרמי רגיל - מיועד כעקרון לשבבים ומוספטים ושאר חלקי אלק' שמתחממים - לא ייעודי למעבדים כמו ננות'רם וas, ולכן ייתן ביצועים פחותים ב2-4C...
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים קנית את זה מג'אנקר ?!לא ראיתי את זה ... אל תשתמש בזה , אתה לא יודע מאיפה זה הגיע .. :-\
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים משחה בסיסית למדי היא נועדה לחלקים יחסית גדולים ובגלל זה המוליכות חום שלה אפילו לא משתווה למשחה הכי ג'נרית שמספקים עם מעבדים.אישית לא הייתי נוגע בה תלך לכל חנות יתנו לך שם בחינם או מקסימום תמורת 5שקלים משחה נורמלית ג'נרית אבל היא תעשה את העבודה יותר טוב מזו.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים לך תידע אם זו משחת רגליים..ב30ש"ח אתה קונה ננוטרם2 שהוא בין הטובים היום.
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר חחחחחחחחזה מה שחשבתי כשראיתי את זה !! ;Dכי באמת שלא היה לי מה לקחת, מה אתם אומרם מה אפשר לקחת מג'אנקר בסכום 130 שקל ככה ?איזה 300מאווררים 120X120 חחחח
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים חחחחחחחחזה מה שחשבתי כשראיתי את זה !! ;Dכי באמת שלא היה לי מה לקחת, מה אתם אומרם מה אפשר לקחת מג'אנקר בסכום 130 שקל ככה ?איזה 300מאווררים 120X120 חחחחמה זה המקום הזה? ואיפה הוא נמצא בכלל?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר בקרית ביאליק, באיזור תעשיה, היתי אומר דיי גן עדן למודרים, אבל אין לי זמן לעשות את כל המודים שאני מתכנן כבר שנים, זה מחסן ע נ ק מלא ב SHIT של אלקטרוניקה מחשבים ישנים, ועוד מלא שטויות, אם היה לי זמן נראה לי שאפילו אפשר לקמבן שם ככה איזה קירור מים ;D ראיתי שם משאבות, בלוק קירור , ועוד מלא שטיות אבל צריך לחפש את הכל.... (לקחתי משם כבל SCSI צבעוני ועיגלתי אותו יצא יפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.