פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?&set_albumListPage=17האחרון בדףזהו כרטיס הישן שלי, msi g3ti 200, שעשיתי לו שיפור קטן ! שימו לב למהירות העבודה שלו, זה יציב בטרוף !אפשר היה יותר אבל זה לא היה יציב מספיק.. איך אפשר לדעת שהוא יציב?
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מה אתה בעצם רוצה לדעת? איך הוא בירר שזה יציב? בד"כ כלל שעה או שעתיים של לופים טובים ב 3dmark בנצ' או משחק אחר לא יזיקו
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים אני לא מאמין לפרוייקט הזה.יש לי כרטיס זהה ובמקום לשים על ההיטסינק הקיים עוד מאוורר של 60 מ"מ שמתי היטסינק חדש של פנטיום 3 + מאוורר בדלת שנושם עליו רוח, לתוצאות כאלה בכלל לא התקרבתי, ואם תסתכל על התמונה עם המהירויות שעון תראה שהם לא מופעלות. ז"א שאני יכול סתם לשחק עם הבאר ולקחת סקרין בכלל בלי לעשות Apply...אני הגעתי הכי גבוה ל 472 לזיכרונות ו 250 לליבה...
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים תראה אם יש כל מיני עיוותי תצוגה במהירות מסויימת, אם כן אז תוריד באיזה 5MHZ..
פורסם 2003 באוגוסט 2522 שנים מחבר got it :>========================עוד שאלה התקנתי תdriversהיחסית אחרונים שיצאוואז נעלמה לי האפשרות של האוברקלוקאז להתקין ת דריברים הישניםאו שיש אפשרות לעשות את זה גם בחדשים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.