עבור לתוכן

בדיקת מפרט למחשב לסרטים ואינטרנט ומעט משחקים, עם נסיון ראשון ל OC (2500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום!!

אני חדש בפורום :-)

שרצתי די הרבה באתר לאחרונה, והרכבתי מפרט מחשב לפי הרבה המלצות ודיעות שקראתי כאן מאנשים שונים.

אשמח אם תתנו לי עליו חוות דעת ואיפה אפשר להוסיף/להוריד ע"מ למקסם את העלות מול התועלת ממנו.

תקציב 2500 ש"ח ללא ציוד היקפי.

מעבד:

pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB Dualcore tray

445 ש"ח

לוח אם (GIGABYTE):

EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, intel P43 DDRII 1333 PCI-E

460 ש"ח

זכרונות (DDRII 1066Mhz):

2X 1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel

215 ש"ח

כרטיס מסך:

Gigabyte 9800GT 512MB

630 ש"ח

דיסק קשיח:

WD 320GB 7200RPM 16MB SATA II

230 ש"ח

מאוורר למעבד:

Freezer 7 Pro

125 ש"ח

מארז:

CM 590

330 ש"ח

סה"כ

2435

מבחינת ספק כוח, יש לי ספק של EZCOOL שנותן הספק של 450W

אז כמו שאמרתי, אני רוצה לשמוע את דעתכם על המחשב, ובנוסף, אם יש לכם אילושהם טיפים לתוספות (או פריטים מיותרים) לצורך OC של המעבד, אני אשמח לשמוע וללמוד.

ממש ניסיתי לעשות min\max כמעט לכל פריט, אבל ההבנה שלי בדברים הללו מועטה. אני אודה אם תוכלו להתייחס לתוספות לפי המחירים של KSP, שמהם אני קונה את רוב הרכיבים (חוץ מכרטיס המסך,שב IVORY יותר זול ב-80 ש"ח...)

תודה!!!

פורסם

קודם כל ספק שונה.

פורסם
  • מחבר

הספק זו באמת הנקודה היחידה שאין לי הבנה כלשהיא בה,מה עושה ספק לטוב? הספק הספיציפי הזה בשימוש במחשב הנוכחי שלי, הוא שקט מאוד ועושה רושם שהוא מתפקד בצורה טובה.

לפי מה אתם מדרגים ספקים? ועל איזה ספק אתה יכול להמליץ לי למערכת כזו?

אם בכ"ז אני אבחר להשאר עם הספק הזה, האם הוא יעשה לי בעיות מיוחדות ב OC למעבד?

פורסם

הדירוג הוא http://www.80plus.org/manu/psu/psu_join.aspx

יש ספקים שאפילו לא עומדים בתקן (כמו שלך למשל), יש גם המון סיפורים של אנשים וניסיון שלהם, הספקים של EZCOOL

לא אמינים, אתה מוזמן לחפש בפורום קצת על חוויות של משתמשים...

בקשר למה אני ממליץ, קטונתי, אני רק יוכול לומר שאני אוהב את אנרמקס ושמעתי שSEASONIC הם איכותיים מאוד, בקשר

לכמה W, לפחות 600 (שוב לדעתי).

פורסם
  • מחבר

מבדיקה קטנה שערכתי, אני אהיה מסוגל להתמודד עם המערכת בעזרת הספק שלי, אז לא נעשה OC מקסימלי (ובכל מקרה זו לא הייתה הכוונה שלי).

קיבלתי עצה להשתמש בכרטיס מסך של RADEOM HD4850 , זו בהחלט הצעה בסגנון שחיפשתי, עוד משהו שיכול לעזור לי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים