עבור לתוכן

איפה לקנות Sennheiser CX300?

Featured Replies

פורסם

קנה בארץ מחנות אמינה ועזוב אותך מזיופים (במיוחר עם הדגם הנפוץ הזה שגם נפוץ בזיופים) , קיימות מספיק חנויות שמוכרות בערך ב-170 בערך וזה אחלה של מחיר (אייבורי, KSP, קילומבו, תוכי, ועוד כמה..).

נ.ב-

אמזון לא שולחים ארצה כלום מלבד ספרים. ;)

פורסם

ולפעמים דיסקים

פורסם
  • מחבר

קנה בארץ מחנות אמינה ועזוב אותך מזיופים (במיוחר עם הדגם הנפוץ הזה שגם נפוץ בזיופים) , קיימות מספיק חנויות שמוכרות בערך ב-170 בערך וזה אחלה של מחיר (אייבורי, KSP, קילומבו, תוכי, ועוד כמה..).

נ.ב-

אמזון לא שולחים ארצה כלום מלבד ספרים. ;)

זה מקורי, הגעתי לחנות ההיא דרך cnet.

פורסם

זה שהגעת לאמזון דרך C נט זה בסדר גמור ומצוין, אחלה אתרים כצריך, אבל פשוט כמו שנאמר פה- הם לא עושים משלוחים ארצה ולהזמין ארצה מ-EBAY זה סיכון בשל העובדה שיש מצב ותקנה זיוף :-\ לא פעם נכבו מספר חבר'ה ברשת כשקנו במחיר לא רע CX300 והיסתבר להם שזה היה זיוף מוצלח.

אני ממליץ שתזמין מהארץ באחת החנויות שציינתי, המחירים לא מרקיעי שמיים והם יחזיקו לך הרבה זמן אם תשמור עליהם כמו שחבר'ה מציינים.

(לצורך העניין אין לי נסיון נרחב ב-IEM כי אחרי הרפרנס 220 שקניתי הבנתי שזה דיי דרעק לטעמי ונטשתי את העולם הזה ועברתי לקשת שטיפה בעייתי בארץ בגלל החום.. :'()

פורסם
  • מחבר

נראה לי שיש לי דרך להעביר אותן ארצה, מאיביי אני לא קונה, אני נכוויתי עם מזויפות( :pissed:).

השאלה היא האם אחריות שווה 80 ש"ח?

פורסם

אחריות על אוזניות זה דיי דבר זיפט כי לרוב היא תפעל רק אם אחת האוזניות לא פועלות או משהו דומה ישר מהקופסה- יש לזה חוקים מטומטמים, תקרא אותם באותיות הקטנות... יש חברות כמו חברת KOSS שיש לאוזניות שלה אחריות לכל החיים ואם נקרע הפד/ קרה משהו בעלות סימלית אתה יכול לתקן. בכל מיקרה, לרוב אם המחבר של האוזניות ב-CX300 יקרטע שזו הבעיה הפופלארית לרוב באוזניות "זולות" אז בדר"כ לא מתקנים לצערי. זה משתנה מאוד מחנות לחנות אבל במצב בו אתה קונה את האוזניות בחצי מחיר, אזי אין עוררין ותהנה לך! ;)

אם אתה מזמין מאמזון לחבר בחו"ל ששולח לארץ/ משהו דומה לזה לא צריכות להיות בהיות. החבילה של ה-CX300 יחסית קטנה ואם אתה רוצה לחסוך עלויות שיפרק את הקופסה, "ימעך" אותה אם היא הכרחית לך ויתקע בתוך מעטפה וישלח לך- זה בערך 10 שקל יעלה בדואר רשום ויגיע תוך פחות משבועיים אאל"ט.

בהצלחה ותתחדש! :xyxthumbs: (לעוד בעיות, דילמות ושטויות אנחנו פה! ;D)

נ.ב-

איזה זיוף קנית ב-EBAY? (צריך להיזהר עם קניות ב-EBAY כי יש הרבה חיקויים סינים מסריחים במיוחד ב-IEM הזולים ועוד ג'אנק אלקטרוני..)

פורסם
  • מחבר

זיוף שלא יכולתי לזהות עד שהן נהרסו וגיליתי שהקונקטור מחורבן.

דרך אגב, הוא חוזר לארץ אז אין בעיית משלוח.

מה דין אחריות של יבואן?

מי היבואן שלהן ואיך הוא?

פורסם

מה דין האחריות כבר ציינתי בכלליות ולרוב אם זה באמת חשוב תברר מול היבואן בחו"ל- תקשר לחנות ודבר איתם..

בארצנו היבואן הרשמי אאל"ט של מוצרי סנהייזר הוא קילים. תברר זאת כי אני לא בטוח במאה אחוז.

פורסם
  • מחבר

אגן כן זהו קילים.

איך הם?

אם זו אחריות "אמיתית" אני ללא ספק הולך לקנות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים