עבור לתוכן

להחליף שילוש עכשיו או לחכות?

Featured Replies

פורסם

טוב חמודי אני לא ארד לרמה שלך ואקרא לך הומו(או כמו שאתה אמרת:אומו), ואני לא אקרא את מה שאתה כותב כי אתה מדבר לא יפה,ובנוסף לזה, אתה כותב עם שגיאות כתיב איומות. אף אחד לא אומר לי להתנדף ואף אחד לא קורא לי "אומו", אז תתחיל להוריד דציבלים.

פורסם

בפעם הבאה תחשוב פעמים כאשר אתה כותב שאני אידיות,

חמוד אני לא,

וביקשתי ממך להתנדף לי מהפרצוף , עוד לא הבנתה ? לתרגם לך לאנגלית ?

תיראה בלי שגיעות כתיב -> get the fuck out of my face!

סלים אני מתנצל, כול ההודעות והמריבות שלי עם STORM1 אשר החתימה שלו מסבירה את העניין, לא במקום ואל חשבון התר'ד שפתחת

אני לא יגיב להודעה הבא שלו ע"מ שלא ינעלו את התר'ד

שוב סליחה

פורסם

אההם אההם

FX5800 הוא כישלון חרוץ, מלא, איום ....

אפילן נווידיה מודה שהוא כישלון לכן הם מוציאים אפילו את FX5900SE

5800 הוא כשלון ורוב העולם מכיר בכך

פורסם

צודק 100% לגבי הודעה של NVIDIA ואני לא מתווכח ,הסבר למי שלא יודע,

"the FX 5800 Ultra, was plagued by several problems. Due to the high clockspeed of 500 MHz and the new 0.13-micron process, the yields for this chip were much lower than expected. The DDR-II memory it requires is expensive, not yet available in sufficient quantities and only supports a 128-bit bus, creating a memory bottleneck. On top of that, NVIDIA's reference cooling solution proved to be unacceptably loud, earning the reference card the nickname "dustbuster." Lastly, the chip's image quality when using anisotropic filtering also didn't live up to expectations and was criticized in many reviews. When ATi launched its Radeon 9800 PRO, it was able to beat NVIDIA's flagship in practically every discipline. In short, the FX 5800/ NV30 is too loud, too expensive, offers sub-par image quality and is slower than its direct competitor, the Radeon 9800

"

http://www.tomshardware.com/graphic/20030512/index.html

לי יש אחד כזה והוא בסדר גמור .

MSI - GeforceFX 5800 (FX5800-TD8X) - TVout - 128MB DDR II

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/popup_image.php?pID=1263

וכן הוא עושה רעש ,אבל אני בניגוד לאנשים אחרים מעדיף לשמוע את המפלצת ;D

עדיף ללכת על RADEON או כרטיס שלNVIDIA אחר למי שיש ספקות,

כמובן זה מנסיון , שוב אני משתמש בכרטיס והוא בסדר.

פורסם

בפעם הבאה תחשוב פעמים כאשר אתה כותב שאני אידיות,

חמוד אני לא,

וביקשתי ממך להתנדף לי מהפרצוף , עוד לא הבנתה ? לתרגם לך לאנגלית ?

תיראה בלי שגיעות כתיב -> get the fuck out of my face!

סלים אני מתנצל, כול ההודעות והמריבות שלי עם STORM1 אשר החתימה שלו מסבירה את העניין, לא במקום ואל חשבון התר'ד שפתחת

אני לא יגיב להודעה הבא שלו ע"מ שלא ינעלו את התר'ד

שוב סליחה

לא אני לא עומד להתנדף לך מהפרצוף, כי זה פורום מתורבת פה ואף אחד לא אומר את זה לאף אחד. ואתה ממשיך לכתוב עם שגיאות כתיב ועובר על אחד מחוקי הפורום:

דאג לכתוב בשפה ברורה וללא שגיאות כתיב על מנת שיוכלו להבין את הודעותיך.

ועל עוד חוק:

שמור על שפה נאותה ותרבות דיון.

שוב אני אומר לך, אתה תמשיך לדבר ככה ובסוף תקבל באן, אז כדאי שתפסיק לטובתך, אף אחד פה לא רוצה לריב איתך "סתם כדי לעצבן אותך".

אשר החתימה שלו מסבירה את העניין

אין שום קשר לחתימה שלי, זה סתם משהו שמצאתי באינטרנט, לא אני המצאתי אותה ואתה יודע שאין שום קשר לדיון הזה פה,אז אל תערב אותה לחינם.

פורסם

תשמה גבר,

אין לי רצון עוד לריב איתך, אנא הפסק זאת .

העברתי הודעה למנהל הפורום הוא כבר יחלית מה לעשות.

פורסם

גם לי אין שום רצון לריב איתך, ולא היה שום רצון מלכתחילה.

אז בוא ניפרד כידידים ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים