עבור לתוכן

למישהו יש לינק לסרטון של האברך שדרס את האתיופית ?

Featured Replies

פורסם

ההתנהגות של הקופאית אמנם מטומטמת אבל אינה פלילית.

ההתנהגות של האברך פלילית ועוד איך! עבדתית:

1) הוא לא שילם.

2) ניסה לצאת מהחנייה ע"י הצמדות לרכב אחר.

3) אחרי שהקופאית חסמה לו את הדרך הוא נעצר בהתחלה, אבל באיזושהי נקודה החל לסוע קדימה כשהיא עדין שם. יש לציין שלא משנה האם האדם החוסם את דרכך עושה זאת באופן חוקי או לא, אתה עדיין לא מנסה "להזיז" אותו עם האוטו! או שאתה יוצא ומזיז אותו בעצמך, או שאתה קורא למשטרה.

4) אחרי שהקופאית נפלה ו(אולי) נפגעה, האברך לא מטריח את עצמו לראות מה קרה לה ופשוט מסתלק.

לא סתם מטומטמת, מטומטמת מאוד! הוא המשיך לנסוע פעם אחת למרות שהיא הייתה מול הרכב והזיז אותה טיפה קדימה. במצב כזה בעל הגיון בריא היה זז, כי אם הוא נסע פעם אחת הוא מסוגל לנסוע גם פעם שנייה. זה נראה ממש כאילו לא אכפת לה אם הולכים לדרוס אותה או לא... מי שדוחף את היד לאש שלא יתפלא שהוא קיבל כוויה. חוץ מזה שהשמנה הרביצה לו אז כן היה אופי פלילי להתנהגות שלהן.

• תגובות 77
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כזה פשוט:

http://forum.g.co.il/crime/1065.html

הרי הוא לא שילם! והיא ראתה את זה.

אתם בכוח מנסים להוצאי אותם שחור/לבן !!!

פורסם

הוא הציע לתת לה את תעודת הזהות שלו.

מה קרה בן אדם נתקע בלי כסף אולי גם בלי הארנק שכח בבית.סוף העולם?

יש מצלמות אבטחה.היא לא הייתה צריכה להתנפל עליו ככה.

ולמי שאמר שהיה לאברך עוד הרשעות בגין תקיפה בעבר,איפה קראת את זה?

רוני אתה רואה שצריך להצדיק אנחנו מצדיקים אז תפסיק לחשוב שכולם רודפים אחרי החרדים,רק בגלל שהם חרדים.

במקרה הזה רוב האנשים חושבים שהאברך צודק.

במקרה יצא לי לראות את זה :silly: [מה שכתבת לגבי]

אני מדבר רק על התקשורת המכלילה[ומתוך זה אנשים נגררים]

נגיד הוא היה דורס אותה ופוצע אותה... קשות לאן התגובות היו מגיעות? הנה החרדים דורסים.[למרות שגם עכשיו יש תגובות כאלה]

אם המקרה היה הפוך [אתיופי] היו התגובות הנה האתיופים דורסים ?לא.

הרי כל אדם זה לגופו ,חרדי זה לא רובוט -ללא רגשות ויצרים.

הכל מתחיל אם הגישה של התקשורת. אז להוא קוראים האברך כי זה יותר מושך ומעניין -ולהיא האתיופית - "גיזענות".

החברה שלה נתנה לו כמה סטירות לפי איך שראיתי בסירטון המלא -והיא נראת גם מהסוג המעצבן הזה :cool2:[לא הראו תסירטון המלא לכתחילה - 8)] אחד אחר ממקומו היה יוצא אליה ... וההמשך ידוע.

הבחור עשה מעשה גם לא נבון [וגם מודה על כך]

פורסם

והנושא הוא המינוי של השופט דרורי לבית המשפט , מי זה האוייב שלו ?

ביניש מי עוד? אחרי מלחמה ארוכה כדי לקדם רפורמה במערכת המשפט שלנו שקורסת תחת העומס ובקושי מתפקדת בכמה דרגים

במהלך שבית המשפט העליון עשה כנגדו שרירים והשאיר לשרי המשפטים רק אפשרות אחת וזה למנוע כינוסים של הועדה לבחירת שופטים שהשאירו אותם בהרכב חסר ועם עומס גדול, עד עכשיו ששונה הרכב הועדה לבחירת שופטים ולקחו מבית המשפט העליון את הרוב או את הכוח לבחור את מתוחכם את מי שהם רוצים.

אז עכשיו יש סוף סוף כינוס של הועדה ובניש הציגה את רשימת המומלצים שלה שלא כוללת את השופט דרורי, חובש הכיפה מזוהה פוליטית עם מי שלא מתאים לה והכי גרוע בהעדר פרוש של החוק הוא נוטה לשפוט לפי המשפט התורני(יש לזה שם אחר) כפי שמצוין בחוק.

פורסם

נו

כ"שחוטבים עצים עפים שבבים "

וזה למה קוראים לשבבים ,"אברך" ו"אתיופית" - חחח

בית המשפט העליון במקרה הטוב הוא מועדון סגור ומשמר האפליה והאליטה השילטונית , חלק נכבד מהרעה החולה של המדינה זה הסטגנציה הרעיונית ,המחשבתית והפרסונלית בבית המשפט העליון - עובדה !

פורסם

ביניש מי עוד? אחרי מלחמה ארוכה כדי לקדם רפורמה במערכת המשפט שלנו שקורסת תחת העומס ובקושי מתפקדת בכמה דרגים

במהלך שבית המשפט העליון עשה כנגדו שרירים והשאיר לשרי המשפטים רק אפשרות אחת וזה למנוע כינוסים של הועדה לבחירת שופטים שהשאירו אותם בהרכב חסר ועם עומס גדול, עד עכשיו ששונה הרכב הועדה לבחירת שופטים ולקחו מבית המשפט העליון את הרוב או את הכוח לבחור את מתוחכם את מי שהם רוצים.

אז עכשיו יש סוף סוף כינוס של הועדה ובניש הציגה את רשימת המומלצים שלה שלא כוללת את השופט דרורי, חובש הכיפה מזוהה פוליטית עם מי שלא מתאים לה והכי גרוע בהעדר פרוש של החוק הוא נוטה לשפוט לפי המשפט התורני(יש לזה שם אחר) כפי שמצוין בחוק.

כמה טיפש אתה יכול להיות?

השופט במקרה הזה היה חובש כיפה,

שופט ימני לכל הדיעות (משפחה של חרותניקים, הוא אפילו היה בליכוד, התנגד נחרצות להתנתקות)

אז מה קשורה בייניש?

אתה חושב ששאר שופטי העליון פשוט עושים מה שהיא אומרת?

אם עד עכשיו חשבתי שאתה ילד קטן ומושפע, עכשיו ברור לי שפשוט אין לך יכולת הבנה של מה שאתה קורא.

פורסם

עונש מידתי וצודק. לא הצלחתי לראות את הסרטון אבל מספיק שקראתי את התיאור. הוא היה צריך להשאיר את האוטו ולהביא כסף ברגל או לבקש להשאיר תעודה מזהה ולבוא אחר כך, חברה שלה לא היתה צריכה לסטור לו.

זה לא מקרה רגיל של "פגע וברח", הוא לא הפקיר פצועה והוא לא ממש ברח בלי סיבה.

*גילוי נאות: אני שכן של אחיו.

פורסם

עכביש בכביש אתה מפגר ברמות עדיף שלא תגיב.

מסכים עם כל התגובות של OMRIJ

פורסם

אז אתה דגנרט בדיוק כמוהו, צריך להיות גאון בשביל לרשום לבן אדם בדיוק את מה שהו רשם ואז עוד להגיד שיש לו בעיות עם יכולת הבנה של מה שהוא קורא.

פורסם

זה כבר שלב חדש לגמרי של טמטום

קודם אתה טוען שיש פה פוליטיקה במטרה למנוע מדרורי להגיע לעליון

אחר כך אתה מכניס לטיעון שלך את בייניש

איך זה בדיוק מה שכתבתי?

פורסם

אני בטוח שאם היא הייתה נשארת חייה ונכה.... אז וואלה לא הייה נגמר ככה

ומעניין מה הייה קורה אם היא הייתה מאבטחת ומתחבל מתאבד הורג אותה (ונגיד שהוא נשאר חיי)

אז מה נגיד למאבטחת שנהרגה?

היא הייתה צריכה לזוז ?

היא עשתה את העבודה שלה.

אני גם לא מכיר את הנהלים בכלל.....

ואם ע''פ ההנהלה חובה לעצור את הרכב בכל מצב.

אז כן אני בעדה.

ואם נאמר מפורשות לתת לרכב לנסוע יש מצלמות שיעשו את העבודה.

אני אוכל לשנות דעתי .

פורסם

רק להכנס לפרופיל של המשתמש הזה ( חח ) איזה הודעות זבל - חחח מאז 2008 :lol:

ואללה עומרי ( ברווז ) אם זה בן אדם שמסכים עם הדעות שלך , חחח , עדיף לך שתחליף דעות - חחחחחח .

חמודים יקרים שלי , אני פורש , אתם " חכמים " מידיי לטימטום שלי .

פורסם

אני בטוח שאם היא הייתה נשארת חייה ונכה.... אז וואלה לא הייה נגמר ככה

ומעניין מה הייה קורה אם היא הייתה מאבטחת ומתחבל מתאבד הורג אותה (ונגיד שהוא נשאר חיי)

אז מה נגיד למאבטחת שנהרגה?

היא הייתה צריכה לזוז ?

היא עשתה את העבודה שלה.

אני גם לא מכיר את הנהלים בכלל.....

ואם ע''פ ההנהלה חובה לעצור את הרכב בכל מצב.

אז כן אני בעדה.

ואם נאמר מפורשות לתת לרכב לנסוע יש מצלמות שיעשו את העבודה.

אני אוכל לשנות דעתי .

:kopfpatsch:

היא לא מאבטחת, היא קופאית!

פורסם

לצורך העניין היא יכלה להיות עוברת אורח במקום וזה לא היה משנה את העובדה שהוא אשם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים