עבור לתוכן

מחשב להפקת מוסיקה עד 8K, ללא מסך,רצוי שקט ומקורר

Featured Replies

פורסם

אין צורך לקרור לדיסקים הקשיחים

הזיכרונות שלקחת אומנם DDR3 אבל הם TRI CHANNEL ומתאימים למעבדי I7 ולא למעבדי 777 כמו ה Q9550

אם ברצונך לשחק אכן 4870 או 260GTX יהיו בחירה נכונה אבל אם אינך גיימר מהגדולים ורק רוצה אופציה כזו תחסוך לך 300 שקל ותיקח 4850 שיהיה סביר בהחלט למי שאינו גיימיר מן השורה

וכן מומלץ קרור צד שלישי

אם זה מחשב עריכת מוסקיה מקצועי אתה חייב שקט ושקט בא על ידי כמה שאפשר הקטנת הרעש של החלקיפ בפנים בתוספת של מארז שאמור לשמור על הסטטוס קוו הזה של שקט

אני שמתי לך קרור פסיבי שמתמודד מצוין עם מעבדי QUAD ולא "יבכה" כי קשה לו + מארז שקט מאוד אם ברצונך כרטיס מסך למשחקים עלייך לבחור משהו שקט יחסית שלא יעלה את רמת הרעש במארז כגון ה VAPOR X של SAPPHIRE שנחשב יחסית שקט

פורסם

תרשו לי להצטרף...

מארז ה-P182 הוא מאוד נחמד על הנייר ולא עושה הרבה במציאות. עדיף עליו ה-Solo של אנטק.

בנושא הקירור למעבד, ה- z600 נועד לשימוש פאסיבי על מעבדים עד 89W, וכאן מדובר על מעבדים חזקים יותר. הוא גם יקר ללא צורך.

הייתי לוקח את ה-Mugen 2 של Scythe, או את ה-Zipang של Scythe. גם ה- Xigmatek HDT-S1283 וה-OCZ Vendetta 2 המבוסס עליו הם גופי קירור מצוינים ולא פחות שקטים.

ה-OCZ Gladiator Max מעט יותר שקט מהם, אבל ברמות האלו של שקט זה כבר לא מורגש (אצלי לפחות), הכל שקט.

וקצת קשה למצוא אותו אבל אחד מהטובים ביותר (כמו ששם החברה מרמז) הוא ה-NH-U12P של Noctua.

ובקרוב אמור להגיע לארץ גם ה-Big Shuriken של Scythe. מומלץ לבדוק זמינות לפני הקניה.

בכל הנוגע לכרטיסי מסך אני מחזק את danken, הקירור הכי טוב והכי שקט היום הוא ה-Vapor-X של כרטיסי sapphire.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים