פורסם 2009 ביולי 2316 שנים חבר'ה יש לי קצת כסף והחלטתי שאני רוצה לקנות קירור טוב למעבד ולהחליף את הקירור הרגיל שאיתו קיבלתי עם המעבד התקציב שלי כמו שכבר כתוב בכותרת הוא 250 ש"ח מה שחשוב לי שיהיה שקט ויקרר את המעבד כמו שצריך לפי התוכנה אוורטון (אני חושב שכך היא נקראת היא ניתנת להורדה כאן באתר) המעבד במנוחה הוא 52 מעלות (כך מצויין לי על כל הליבות בין 52 ל48) המחשב שלי הוא מחשב חזק עם כרטיס מסך 9800GTX+ ארבע גיגה זיכרון RAM וכו' תודה רבה רבה מראש לעוזרים
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים לפני שאתה מחליף קירור.למה אתה מחליף? שקט? OC ? טמפ' גבוהות?אם אתה מתכנן OC איזה לוח יש לך?
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מתכנן אוברקלוק רציני?איזה מארז יש לךתפסיקו להמליץ על המוגן By Default כי זה פשוט לא נכוןבמחבן האחרון שהקרורים מחוץ למארז CM HYPER 520 עם 2 מאוררים ו XOGMATEK ACHILLES מאורר אחיד ו MUGEN II מאורר אחדה 520 של CM בכלל לקח אבל רועש כמו טרקטור וה MUGEN ו ה ACHILLES היו באותה תוצאהוזה שהם בחוץ!!!ל MUGEN II יש יתרון רק במארזים גדולים באמת במארזים MIDI כמו שריבנו קונים כאן הוא רק יפריע לזרימת האורי לא ינצל את מרווח הסנפירים שלו ויהיה פחות טוב מהרבה קירוריםה ACHILLES הוא קרור ניפלא וטוב יותר מ MUGEN II במארזי MIDI עם שטח מגע גדול מתאים למעבדי PHENOM QUAD ו I7
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים פותח התרד אתה מתכנן OC ?danken עם כל הכבוד לACHILLES הMUGEN 2 פשוט משתלם..זה נכון שלא צריך להמליץ עליו ישר..אבל עדיין הוא המוביל גם מבחינת מחיר וביצועים.. ;D
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר לא מתוכנן OC המטרה היא בעיקר להוריד טמפרטורה וחשוב לי מאוד השקטהמארז שלי הוא APOLLO NZXTתודה רבה על העזרה
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים אז לך על הAC FREEZER 7 או הOCZ VENDETTA שניהם במחיר של 120+- שקלים..אין לך צורך ביותר מזה..
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר תודה רבה אשמח רק אם תתן לי קישור להיכן שזה עולה 120 ש"ח כדי שאוכל לקנות
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים mugen II הכי משתלם 195 ש"ח גם ב KSP וגם ב IVORY קירור מצויין ..שווה עוד 70 ש"ח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.