עבור לתוכן

הדפסת תמונות

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקום (אתר) שבו אני יוכל להדפיס תמונות באיכות טובה (40+- אגורות לתמונה).

ושבנוסף אני אוכל לשלוח בפעם אחת כמות גדולה מאוד של תמונות (לפחות 1000).

יש כמה אתרים באינטרנט אבל אני לא רוצה להמר על התוצאה של ההדפסה... אז לכן אני מחפש המלצות...

התמונות הן ביחס 4:3 לכן עדיף מקום שמסתכלים על התמונה לפני הקרופ שלא יחתכו לי שם ראשים... לא בררן יותר מידי בנושא הזה.

מקווה שזה המקום הנכון לשאלה... :silly:

פורסם

אתה מצפה שב-40 אג' לתמונה יעברו על התמונות שלך אחת-אחת ויעשו להן crop ידני? זה משהו שכדאי שתעשה בעצמך, כמו כן, זה גם הזדמנות לעשות תיקונים קטנים בתמונות ולעשות קרופים יצירתיים כאוות נפשך.

מהניסיון שלי צמצם מדפיסים באיכות ממש לא רעה, מחירים (אם קונים כרטיסייה online) ושירות טובים.

פורסם

pictor

כ-85 אג' לתמונה, הנחות לכמויות אם אני לא טועה, איכות טובה. בקשר לקרופ - יש חיתוך מסויים של התמונות, לכן מומלץ להשאיר קצת רווח מעיקרי התמונה לקצוות.

פורסם
  • מחבר

זה ברור לי שבמחיר כזה איו הרבה סיכויים שמהו יעבור קודם על התמונות... אבל תמיד שווה לקוות שיש אנשים טובים שעושים את זה...

תודה על ההצעות אבל שניהם מעל התקציב שלי...

פורסם

תבדוק לפני שאתה אומר שזה מעל התקציב, liran2001 ציין מחיר ראשוני ללא הנחה לכמויות, ואתה מדבר על כמות של 1000 תמונות במכה אחת, יש הרבה מאוד הנחות בתחום הזה, לפי ניסיון שלי יש סיכוי שתגיע למחיר שנע בין 40-50 אג' לתמונה ואפילו פחות....

כמו כן, גם לי יש ניסיון טוב עם צמצם ועדיף מאוד שתעשה את הקרופים בעצמך אחרת תתאכזב מאוד מהתוצאה - לא משנה באיזו חנות תבחר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים