עבור לתוכן

מסך מחשב איכותי - "22, עד כ- 1K.

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מחפש מסך מחשב איכותי עד כמה שניתן בגודל "22, עד למחיר של 1K. אם אפשר פחות - אז בכיף, אבל בלי להתפשר על איכות. שיהיה איכותי, שזווית הצפייה תהיה טובה, ושאם אני אסתכל קצת מהצד אני לא אראה הכל לבן או סגול או משהו כזה, אתה מבינים אותי...

אני מאיזור ירושלים, ככה שיהיה טוב לקנות ממשהו קרוב (KSP למשל). אם אפשר מחנות אמיתית ולא וירטואלית כמו וואלה שופס ודומיו, שאם יש פאק במוצר לך תדע לאן ללכת... ( - תקנו אותי אם אני טועה)

תודה מראש.

פורסם

אני למשל מאוד מרוצה מהP220 שיש לי, אבל זו דעה סובייקטיבית למדי.

פורסם

"ושאם אני אסתכל קצת מהצד אני לא אראה הכל לבן או סגול או משהו כזה, אתה מבינים אותי..."

תוסיף עוד 500 ש"ח לתקציב בשביל התענוג הזה.

פורסם
  • מחבר

די נו אתה לא רציני :-X

אין מסך נורמאלי עד אלף שקל?

ואם אפשר לקבלל קצת פרטים על ה- P220 אהיה אסיר תודה D:

פורסם

יש, אבל כולם עם פאנל TN, וזה בדיוק הפאנל שזוויות הצפייה בו בעייתיות.

אם כי, חשוב לציין, הזוויות הבעייתיות הן בעיקר זוויות אנכיות. במבט מהצד אין כמעט בעיות, אבל אם המסך הוא לא בגובה העיניים, ובנוסף אתה מסתכל מהצד, הצבעים בהחלט עשויים להתבלגן לך.

פורסם

די נו אתה לא רציני :-X

ואם אפשר לקבלל קצת פרטים על ה- P220 אהיה אסיר תודה D:

לגבי הP220, בנוסף למה שQttP אמר, אין כמעט עיוות צבעים בזויות אפקיות הגיוניות (נניח +- 30%?), וגם היכן שיש מדובד בעיקר באיבוד הדרגתי של ניגודיות ולא צבעים אקראיים כמו שניתן לראות בפאנלים ישנים או מסכים של ניידים. המסך מציג תמונה "חייה" מאוד, אם כי במחיר של רוויית יתר במקרים מסויימים, ומגיע עם תוכנה ידידותית מאוד לכוונון הצבעים, הבהירות והניגודיות בהתאם להעדפה אישית.

למשחקים המסך הנ"ל מעולה, עם תגובה מהירה והעדר מריחות למיניהן; לסרטים הוא טוב אבל קצת פחות, כי הניגודיות הסטטית במסך הזה היא לא יותר מסטנדרטית ואילו הדינמית נוטה לייצר "רעש" קל שעשוי להיות נראה לעין, בעיקר באזורים הכהים. בכל מקרה, לא מדובר בחיסרון בולט.

מבחינה עיצובית המסך מציג קווים חלקים ונעימים לעין, כאשר הכפתור היחיד הנמצא בחזית הוא כפתור מגע להפעלה וכיבוי, כפתורי הכוונון נמצאים בצד אם כי לדעתי עדיף להשתמש בתוכנה המצורפת לצורך זה.

מבחינת ארגונומיה המסך בסיסי מאוד: הכוונון אפשרי במישור האנכי בלבד (הטייה קדימה ואחורה), אין רמקולים, מצלמה או חיבורי USB.

פורסם
  • מחבר

אז ה- P220 יהיה העסקה הטובה ביותר שאוכל לקבל עד 1K?? ומה המחיר של P220 בכלל?

תודה מראש, שבת שלום.

פורסם
  • מחבר

אז ה- P220 יהיה העסקה הטובה ביותר שאוכל לקבל עד 1K?? ומה המחיר של P220 בכלל?

תודה מראש, שבת שלום.

פורסם

עולה כאלף, אולי אפשר למצוא בקצת פחות. עסקה טובה? ללא ספק. הטובה ביותר שאפשר למצוא? וואלה, לא יודע. אתה מוזמן להמתין לחוות דעת נוספת.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

מחכה להמלצות נוספות לפני הקניה, אם יש משהו עד 1K וטוב/משתלם יותר מ- P220, אשמח לדעת עליו!

תודה מראש.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הדיון כי אני קונה בימים המאוד קרובים, אולי אפילו מחר (יום שלישי).

שוב, צריך מסך, או מ- KSP או מ- SKYPC - (עדיפות גדולה ל- KSP!!!!; פשוט כי זה קרוב אליי), בסביבות 800 ש"ח עם חריגה קטנה (נגיד 50 שקל), שיהיה ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080, כלומר FHD. המפרט בצד אם זה משנה. שתהיה אחריות נורמלית (שלוש שנים לפחות). עדיפות גדולה ל- "22, אבל אם אין בתקציב מסך איכותי בגודל הזה במחיר הזה אז שיהיה פחות גם, "20 מינימום, על זה אני לא מתפשר.

שימוש עיקרי - משחקים!

זה הכל, תודה מראש. שוב, ככל הניראה הקנייה מתבצעת מחר...

פורסם
  • מחבר

מישהו? דחוף מאוד חבר'ה!

פורסם

קח מה שיש.

היחיד שאיכשהו עונה על מה שאמרת הוא ה-LG W2243T.

פורסם
  • מחבר

ואיך הוא? אני לא מסתכל על הפרטים הכי קטנים, אבל אני רוצה מסך סביר שיפעיל משחקים בצורה טובה וגם סרטים, אז זה יענה על דרישותיי?

בתכל'ס, באיך שרואים את התמונה, הוא יותר טוב ממסך CRT טוב? שווה לו? (קח לדוגמא מסך CRT טוב כמו FLATRON של LG או משהו)

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, יש באופיס דיפו את LG W2343T ב- 999 ש"ח, זה יותר שווה? זה גם "23.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים